Korkein oikeus: valkoisen syljeskelijän kaataminen oli ”rasismia”

Korkein oikeus (KKO) on päättänyt, ettei Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen aktivisti Jesse Torniaiselle myönnetä valituslupaa liittyen niin sanotun Asema-aukion tapauksen tuomioon. Torniaisen pahoinpitelytuomiota kovennettiin ”rasistisen” motiivin vuoksi, vaikka kurituksen kohde oli itsekin valkoinen suomalainen.

Jimi Karttunen nuorena ja aikuisena.

Valtamedia on oikeudenkäyntien jälkeenkin valehdellut säännöllisesti, että Torniainen olisi syyllistynyt narkomaani Jimi Karttusen kuolemaan. Torniainen kaatoi Karttusen Helsingin asema-aukiolla syksyllä 2016, koska huumerikollinen oli sylkenyt kohti mieltään osoittavia Vastarintaliikkeen aktivisteja ja uhkaillut näitä. Narkomaanien syljen mukana kulkee huomattavan usein vaarallisia tartuntatauteja, minkä vuoksi Karttusen toiminta oli erityisen tuomittavaa.

Torniaisen kuolemantuottamussyyte kuitenkin kaatui, sillä esitutkinnassa selvisi, että Karttunen tuhosi itse elimistöään käyttämällä huumeita sairaala-aikana sekä laiminlyömällä hoito-ohjeita. Koska tapauksella kuitenkin oli kulttuurimarxistien kannalta suurta poliittista painoarvoa, päätettiin tavanomaista pahoinpitelyä käsitellä niin julkisuudessa kuin tuomioistuimessa erityisen törkeänä rikoksena.

Hovioikeus päätyikin tragikoomiseen tuomioon, jossa Torniaisen tuomiota törkeästä pahoinpitelystä kovennettiin ”rasistisen” motiivin vuoksi, vaikka Karttunen itsekin oli vitivalkoinen suomalainen. Pahoinpitelyä kuvattiin ”rasistiseksi”, koska Karttunen vastusti maahanmuuttokriittistä Pohjoismaista Vastarintaliikettä.

Korruptoituneen oikeusjärjestelmän mukaan äärivasemmisto ja kulttuurimarxistit nauttivat tavallista vahvempaa lain suojaa ”rasisminvastaisen” maailmankatsomuksensa vuoksi. Yhteiskunta toisin sanoen kannustaa kulttuurimarxisteja hankkiutumaan väkivaltaisiin poliittisiin yhteenottoihin, sillä kulttuurimarxistien saadessa selkäsaunan yhteenoton voittajaosapuolta rangaistaan huomattavasti normaalia ankarammin.

Jesse Torniainen.

Tapahtumaa tutkittiin alun perin pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Kuitenkin aivan tutkinnan päätteeksi pahoinpitely päätettiin vaihtaa törkeäksi pahoinpitelyksi. Tämä tapahtui niin myöhään, että esitutkintapöytäkirjojenkin ensimmäiselle sivulle on kirjattu pelkkä pahoinpitely. Tässä vaiheessa poliisikin oli lukenut kaikki lääkärintodistukset, jotka myöhemmin kaatoivat syytteen kuolemantuottamuksesta.

KKO asettui hovin päätöksen kannalle ilmoittamalla, ettei Torniainen saa valituslupaa. Toisin sanoen Torniaisen saama kovennettu rangaistus (kolme ylimääräistä kuukautta vankilassa) jää voimaan. Tapaus kuvastaa suomalaisen oikeusjärjestelmän nopeaa politisoitumista, joka on vain kiihtynyt vuoden 2015 pakolaiskriisin jälkeen.

Torniaisen tuomio oli rajussa ristiriidassa KKO:n aiemman käytännön kanssa. Erään KKO:n aiemman tuomion mukaan pesäpallomailalla ja vasaralla päähän hakkaaminen ei ole törkeä pahoinpitely, mutta Asema-aukion tapauksessa yksi potku kuitenkin oli sellainen. Voit ladata hovioikeuden tuomiolauselman kokonaan TÄÄLTÄ.

Torniainen ei ole antanut vankeusrangaistuksen haitata poliittista toimintaansa, vaan hän on muun muassa kirjoittanut aktiivisesti artikkeleita Kansalliseen Vastarintaan. Globalistien johtama Rikosseuraamuslaitos on tästä tuskastuneena pyrkinyt rajoittamaan Torniaisen oikeutta keskustella politiikasta muiden vankien kanssa.

www.vastarinta.com/korkein-oikeus-valkoisen-syljeskelijan-kaataminen-oli-rasismia/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

Comments are closed.