Hallitus esittää: Ulkomaisille tiedustelupalveluille lupa auttaa salaisissa operaatioissa Suomen sisällä

”Tiedustelulait antaisivat vieraiden maiden tiedustelulle luvan salaiseen tiedusteluun Suomessa Supon ja Puolustusvoimien ohjauksessa ja apuna. Hallitus uskoo, että Suomi hyötyisi ulkomaiden agenttien taidoista erityisesti tietoverkoissa. HS seuraa tiistaina eduskunnan lähetekeskustelua, joka koskee siviili- ja sotilastiedustelulakeja, tiedustelutoiminnan valvontaa ja luottamuksellisen viestin salaisuutta.”

www.hs.fi/politiikka/art-2000005574038.html?share=c1650f4d9071df4f906ff4e2990e8c59

Pahinta on se että suomalaisten massavakoilu voidaan tulevaisuudessa ulkoistaa esim. NSA:lle ja CIA:lle.

Suomi voi todellakin ulkoistaa suomalaisten urkinnan Natolle ja USA:lle eli NSA:lle ja CIA:lle. Hyvästi suomalainen tietotaito, yrityssalaisuudet, kilpailutukset ja patentit. Vastapalvelukseksi kokoomus saa jatkossakin vaalivoittoja ja USA saa Suomen Natoon.

Toimivatko ulkomaiset tiedustelulain ulkoistetut massavakoilun tiedusteluagentit hybridiosaamiskeskuksen kautta, jolle varmaan juurikin tätä toimintaa varten annettiin jokin aika sitten diplomaattisuojaakin paremmat koskemattomuussuojat?

Saako ulkomaalaiset bondit tappoluvatkin täällä?

Naton hybridikeskuksella ”lupa tappaa”
mvlehti.net/2017/09/10/naton-hybridikeskuksella-lupa-tappaa/
”USA:n ja Naton hyvin organisoitu salainen sotilastiedustelukeskus ”hybridiosaamiskeskus” on saanut Suomen laissa rajoittamattomat toimintaoikeudet ja täydellisen syytesuojan.”

Tässä on todellisena pyrkimyksenä kiertää Suomen lainsäädäntöä. Annetaan toimeksianto ulkomaiselle toimijalle, kun on pelko siitä, että suomalaiselle taholle voisi koitua asiasta juridisia seurauksia.

Pöyristyttävää ja aivan umpihullua. Ovatko suomalaiset todellakin sellaisia lapasia, että antavat tämän tapahtua? Hankkeen takana olevat Kokoomus ja Supo ovat KEKSITTYJEN uhkakuvien avulla saaneet peloteltua vähämieliset kansalaiset. Herätkää nyt, tollot! Ja voiko eduskunta todella hyväksyä tällaisen ehdotuksen??? Kuinka typerää porukkaa siellä Arkadianmäellä oikein istuu? Kyse on vain ja ainoastaan siitä, että ihmiset halutaan täydelliseen kontrolliin ja jokainen joka vastustaa valtaapitäviä millään tavalla, on terroristi tai vihapuhuja ja voidaan vangita ja tuomita. Täysin käsittämätöntä, että tänne luodaan tällaista totalitaristista järjestelmää.

Tällaisenkin kriittisen viestin takia on tulevaisuudessa venäjätrolliksi epäiltynä tiedustelulain urkinnan kohteena hyvin todennäköisesti, todennäköisesti nytkin tosin laittomasti. Sairasta.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Ilman muuta Suomen laista vapaat toimijat lisäävät hallituksen mahdollisuuksia vaikuttaa maan asioihin. Esimerkiksi salamurhat tulevat mahdollisiksi.

    Suomessa ei olla vielä totuttu siihen kuinka helposti ja nopeasti moni asia on ratkaistavissa salamurhaa käyttäen.

Comments are closed.