GESTAPO saapuu Suomeen – Tiedustelulaki! Mitä se suomeksi tarkoittaa?

Suomalainen valtamedia on kertonut julkisuuteen ripotellen ja säästeliäästi kiistellystä tiedustelulaista. Mikä on kylmä totuus?

Eduskunta hyväksyi äänestyksessä perustuslain muuttamisen kiireellisenä eli erillismenettelyllä, jonka avulla muutosta ei tarvitse viedä seuraavan eduskunnan hyväksyttäväksi. Tavallisesti perustuslain muuttaminen tapahtuu kahden vaalikauden aikana.

Eduskunta tiedotti samalla, että koska ehdotus kiireelliseksi julistamisesta oli hyväksytty, katsottiin perustuslain muutos ”samalla hyväksytyksi”.

valeuutisia.fi/v3/files/ofY1JoV1F5/adolf+3.png

TAUSTAA:

Gestapo [gesˈtaːpo], koko nimeltään Geheime Staatspolizei (suom. salainen valtionpoliisi) oli natsi-Saksan poliittinen turvallisuuspoliisiorganisaatio. Gestapo oli osa SS:n Sicherheitsdienstia (SD).

Gestapon tehtävä oli toimia poliittisena turvallisuuspoliisina, selvittää ”valtiolle vahingollisia taipumuksia” ja taistella niitä vastaan. Gestapon toimenkuvaan kuuluivat vakoilu-, maanpetos- ja sabotaasitapausten selvittely. Kenties yleisin työväline oli turvasäilö (Schutzhaft), joka oli kiertoilmaisu pidättämiselle ilman syytettä tai oikeuskäsittelyä, ja tarkoitti yleensä sulkemista keskitysleirille. Gestapon yleisiin työkaluihin kuului myös vangittujen häikäilemätön kiduttaminen.

Gestapo toimi koko valtakunnan alueella. Sille annettiin suuremmat valtuudet kuin muille toimielimille

Lähde: Wikipedia

Gestapon tunnusmerkki

Suomen tiedustelulain pääkohtia lyhyesti:

  • Tiedustelumenetelmät perustuvat menetelmällisesti ja määritelmällisesti poliisilain viidennen luvun salaisiin tiedonhankintakeinoihin.
  • Poliisilakia muutetaan siten, että tiedonhankintakeinojen perusteeksi tulee uutena kohtana kansallinen turvallisuus.
  • Peitellyn tiedonhankinnan lisäksi jatkossa laillista on myös tietoliikennetiedustelu, paikkatiedustelu, jäljentäminen sekä lähetyksen pysäyttäminen jäljentämistä varten.
  • Uuden lain mukaan tiedustelumenetelmiä voidaan käyttää myös silloin, kun taustahenkilöä tai -tahoa, ei vielä varsinaisesti ole tiedossa.
  • Tietoliikennetiedustelua saa tehdä jatkossa myös Suomen rajat ylittävistä tietoliikennekaapeleista. Eli internetissä.
  • Viranomaiset voivat myös tutkia seulottua tietoa tarkemmin, eli lukea myös yksittäisiä sähköposteja.
  • Eräiden ammattiryhmien, kuten pappien ja imaamien, lääkäreiden, asianajajien ja VALTAMEDIAN toimittajien viestintä nauttisi kuitenkin korostettua suojaa siviilitiedustelulta.
  • Salaisia keinoja voidaan käyttää jo ennen rikosepäilyä.
  • Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) kertoi keväällä ajavansa tiedustelulainsäädännön nopeutettua hyväksymistä eduskunnassa.
  • Muun muassa perussuomalaisten eduskuntaryhmä suositteli perustuslain muuttamisen kiireellisyyttä. Puolueen 1. varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari oli poissa eduskunnan äänestyksestä. Muut poissaolijat olivat Touko Aalto (vihr.), Tiina Elovaara (sin.), Kimmo Kivelä (sin.), Maria Lohela (sin.), Mika Raatikainen (ps.), Juha Sipilä (kesk.) ja Jani Toivola (vihr.).

Tässä se pähkinänkuoressa. Joko hirvittää

”Gestapon tehtävä oli toimia poliittisena turvallisuuspoliisina, selvittää ”valtiolle vahingollisia taipumuksia” ja taistella niitä vastaan. Gestapon toimenkuvaan kuuluivat vakoilu-, maanpetos- ja sabotaasitapausten selvittely. Kenties yleisin työväline oli turvasäilö (Schutzhaft), joka oli kiertoilmaisu pidättämiselle ilman syytettä tai oikeuskäsittelyä, ja tarkoitti yleensä sulkemista keskitysleirille. Gestapon yleisiin työkaluihin kuului myös vangittujen häikäilemätön kiduttaminen.”

Tätä se on käytännössä.
Tottakai valtio taistelee olemassaolonsa puolesta ja sen on niin tehtäväkin mutta siitä ei nyt ole kyse koska valtiomme ei enää ole itsenäinen eikä voi siten ’taistella olemassaolonsa puolesta’ itsensä myyneenä.
Kyse onkin aivan muusta eli ulkopuolisen mafian hallinnan turvaamisesta jolle valtio on luovuttanut suvereenisuutensa. Tämä meidän Gestapo ei siis toimi kuten se toimi Saksassa jossa sen tehtävä oli Saksan edun vaaliminen ja sen vallan kasvattaminen. Ja valtiota johti kansallissosialistinen eliitti joka oli perin juurin saksalainen ja ajoi Saksan intressejä.
Nyt meillä tilanne on täysin päinvastainen: maata hallitsee Nwo-eliitti joka ei ole lainkaan suomalaisten puolella ja jota kansa ei tue. Olemme siis vieraan Eu-vallan miehittämä ja tuo valta haluaa tiukentaa otettaan perustuslain tuhoamalla.
Nythän voisi ajatella että tämä nykyinen Nwo-eliitti olisi ollut juuri sitä ainesta jonka Gestapo Saksassa olisi pidättänyt ja pannut keskitysleirille maan vihollisena ja ns. Judas-pukkeina (The enemy within), eikö niin?
THE JUDAS GOATS: THE ENEMY WITHIN (2006)

mvlehti.net/2018/10/31/gestapo-saapuu-suomeen-tiedustelulaki/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.