Miksi kantasuomalaiset ansaitsevat tulla tuhotuksi ja hävitetyksi nykyisten hallituspuoleiden toimesta.

Olen katsellut tätä Suomen tuhoamista nyt parikymmentä vuotta ja tullut siihen tulokseen, että ehkäpä suomalaiset ansaitsevat kaiken kaltoin kohtelun ja sorron. Kansa marisee ja valittaa ja itkee ja on ihmeissään, ja vaaleissa äänestää samoja puoleita uudelleen ja uudelleen.

Lapsikin ymmärtää, että jos joku kiusaa ja potkii ja varastaa koko ajan, ei sellaisen kanssa tarvitse leikkiä. Aikuiset suomalaiset sensijaan antavat vaaleista toiseen valtakirjan kiusaajilleen ja varkaille. Vaalista toiseen. Ja ihmettelevät minne katosi se Suomi, jonka he tunsivat ja jossa he kasvoivat.

Turha tulla sanomaan, ettei tiennyt. Ei osannut aavistaa. Ei ymmärtänyt. Tietoa, varoituksia, kaikkea on ollut koko ajan saatavilla valtaa pitävän eliitin valheiden rinnalla. Äänestäjä on valinnut ne valheet ja äänestänyt valehtelijaa. Huijareita, lakia rikkovia rikollisia, valehtelijoita ja ulkomaisten tahojen asiamiehiä. Se on Suomen eduskunta. Sellaisia ovat suomalaiset eduskuntapuolueet.

Eduskunnassa istuu tällä hetkellä yhdestä kolmeen kansanedustajaa, jotka eivät ole rikkoneet vaalilupauksiaan. Kaikki muut ovat. Katsokaa mitä tapahtui ns. tiedustelulaeille. Aivan. Ne ovat perustuslakimme ja rikoslakimme vastaisia. Kaikki eduskuntapuolueet, vasemmistoa lukuunottamatta, halusivat ne kiireellisinä voimaan. Myös demarit ja persut. Vasemmisto ei sinänsä vastustanut noita lakeja, se ei halunnut niiden kiireellistä käsittelyä, Siis kaikki eduskuntapuolueet halusivat antaa ulkomaalaisille tiedusteluorganisaatioille luvan operoida vapaasti muka-laillisesti Suomessa suomalaisia ja tätä kansakuntaa vastaan. Mieti sitä.

EU-jäsenyys oli perustuslakimme vastainen vuoteen 2011 saakka.

Euroon siirtyminen oli lakiemme vastainen operaatio ja tehtiin lain vastaisesti.

Nato Isäntämaa -sopimus oli lain vastainen ja tehtiin lain vastaisesti.

Erilaiset sopimukset Britannian ja Ranskan kanssa ovat lakiemme vastaisia ja nekin tehtiin laittomasti.

Tiedustelulait ovat lakiemme vastaisia ja tulevat voimaan laittomasti.

Suomessa on ulkomaalaisia sotilaita 24/7 lakiemme vastaisesti.

Suomen eduskunnan asema ylimpänä lainlaatijana on viety lakiemme ja perustuslain vastaisesti 2016 EU-parlamentin päätöksellä.

KAIKKI eduskuntapuolueet hyväksyvät kaiken tämän. Yksikään niistä ei toimi tämän maan ja kansan etujen mukaisesti maamme perustuslakia ja lakeja puolustaen ja noudattaen. Yksikään niistä ei auta, tue tai puolusta suomalaisia yhtään missään. Koko eduskunta on rikollisjärjestö maamme lakien nökökulmasta. Se rikkoo jatkuvasti, siis koko ajan, maamme rikoslakia ja perustuslakia – uudelleen ja uudelleen. Valtiojohtomme on rikollinen ja toimii lakiemme vastaisesti. Hallitukset tekevät niin. Virkamieskunta toimii jatkuvasti lakien vastaisesti.

Mistä voisin kirjoittaa? Kaikki tämä on jo sanottu moneen kertaan. Eivätkä suomalaiset usko. He menevät kiltisti vaaliuurnille ja äänestävät televisiosta tuttuja puolueita taas kerran. He varmistavat, että maamme ja kansakuntamme tuhotaan heidän suostumuksellaan. Tai sitten he jäävät kotiin ja sanovat ettei kannata äänestää, eli sallivat kaiken tapahtua.

Mikä on vaihtoehto? Mikä on paras vaihtoehto suomenkansaensin.fi/

Äänestää eduskunnan ulkopuolisia puolueita. Niitäkin on. Jokainen eduskuntapuolueelle annettu ääni on ääni Suomen tuhoamiselle. Joka ainoa. Vain äänestämällä nykyiset eduskuntapuolueet ulos voi muutos olla mahdollinen. Jos siihen ei kykene, on turha marista. On turha valittaa, jos valitsi teloittajansa tietoisena siitä että siitä on kyse ja sitten kuolee. Näin tälle maalle ja kansakunnalle on käymässä.

Se kuka hallitsee ääntenlasku,hallitsee tätä maata. Miksi edes antaa ääntä sille laskentakoneistolle? Suomessa on myös paljon vaalipiirejä joissa on vain yhden puolueen vaalivirkailijoita ja vaalilput täytetään lyijykynällä. Täällä, jos missään vaalivilppi on todella todellista.

Ehkä parlamentaarisen vaikuttamisen keinot on jo käytetty. Tuntuu, että tämä kansa ansaitsee aika ajoin kunnon potkun persiille. Edellisestä onkin kulunut aikaa. Se olikin semmoinen tälli, että järkeä riitti melkein 50 vuotta.

Mitä enemmän olen lukenut, sen enemmän tuntuu, että meille mainostettu länsimainen demokratia ja länsimaiset arvot ovat pelkkä sumuverho. Rothchildit, J.P. Morganit ja kumppanit sanelevat ja ovat sanelleet politiikan suuntaviivat jo pari sataa vuotta. Joku trump on heille pelkkä sätkynukke. Me olemme kaikki pelkkiä sätkynukkeja. Itse asiassa paljon vähemmän. Me olemme pieniä hyönteisiä, joille syötetään päivästä päivään miten pitää ajatella ja toimia. Banksterit ja globaalit suuryritykset omistavat koko maailman.

Tämä on pessimistinen maailmankuva. Näin se kuitenkin menee. Meillä ei ole äänestettävänä enää muuta kuin joku kunnallispolitiikka ja asemakaavoitus. Suuressa kuvassa ainoat tahot, jotka voivat maailman politiikkaa heiluttaa, ovat Venäjä ja Kiina. Ei se hirveästi rauhoita, mutta vihaan vielä enemmän tätä demokratian kaapuun puettua diktatuuria; länsimaista demokratiaa ja “länsimaisia arvoja”. Kuinka syvästi vihaankaan tätä tyhjää propagandaa, jota meille syötetään Median toimesta päivästä päivään.

Kaikkien valtakunnallisten tiedotus ja tietotoimistojen mafia pitää huolen että kansa saa tietää vain sen mitä kansan halutaan tietävän, ja sen takia tarvitaan sinun kaltaisia kirjoittajia, mutta näille pitää saada näkyvyyttä, ja sitä ei helpolla anneta, kansalaisten olisi syytä nousta vastustamaan sananvapauden törkeää rajoittamista, eräs “vapaa kanava” on vaiennettu jos jonkun näköisillä syytöksillä koska sen suosio kasvoi joidenkin valtaapitävien mielestä liian suureksi, Taistelu sananvapauden puolesta jatkukoon, vain siten saamme myös oikeaa tietoa näistä herrojen kusetuksista.

Valitettavasti nykyistä järjestelmää ei voida korjata vaihtamalla jotkut toimijat toisiin. Järjestelmä itsessään korruptoi kaikki siihen liittyvät tahot , alkuperäinen tarkoitus vaihtuu tarpeeksi olla osa järjästelmää.
Ihmiset taasen pelkäävät muutosta, sekä yhteiskunnassa, että omassa itsessään, niin paljon, etteivät huomaa kummankin muuttuvan huonompaan suuntaan kiihtyvällä tahdilla.
Suuria muutoksia on tarjolla tulevina vuosikymmeninä, haluammeko olla mukana rakentamassa siitä mieleistämme vai tyydymmekö meille tarjottuun vaihtoehtoon?

Olen jo pitkään havainnut kehityksen jolla nimenomaan halutaan tämän kansakunnan näivettyvän pois. Ei ole pessimismiä ajatella näin vaan realismia. On helpompi kansainvälisten jättiyritysten toimia ja käyttää luonnonvaroja mitä vähemmän ja heikompi ja tyhmempi on maassa elävä alkuperäisväestö. Tämän väestönosan hallussa on omaisuutta jonkun verran valtion omaisuuden lisäksi. Valtion omaisuudesta päättävät ovat parhaita esimerkkejä kansaa vastaan toimimisesta, erityisesti oikealla olevat tahot kokoomus, keskusta, siniset ja rkp kauppaavat mielellään valtion tuottavaa omaisuutta yksityisille. Sähkönsiirron myynti ulkomaisille sijoittajille oli yksi härskeimmistä, muitakin esimerkkejä löytyy paljon, kirjan saisi nämä asiat esittelemällä, yksiin kansiin koottuna olisi tavallaan muisto hiipuvalle kansalle. Tuossa edellä onkin jo sanottu paljon mistä olen hyvin samaa mieltä, vastenmielisyys on todellakin se päällimmäisin tunne.


About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.