Suomen valtionvelka ylitti 150 miljardia euroa.

Suomen valtionvelka ylitti 150 miljardia euroa. Syynä Juha Sipilän ja Petteri Orpon avoimien rajojen politiikka ja Suomen toimiminen koko maailman sosiaalitoimistona. Ammattivalehtelijat ja kansanpetturit Juha Sipilä keskusta ja Petteri Orpo kokoomus koittivat piilottaa pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja ulkomaalaisten jotka elävät sosiaalietuuksia kustannuksia ottamalla jatkuvasti lisää velkaa useita miljardeja euroja vuodessa. Kokoomus on lisännyt valtion velkaa ollessaan hallituksessa yli 100 miljardia euroa 20 vuodessa. Sipilä ja Orpo tulevat jatkamaan valtion velan lisäämistä, jotta rahat riittävät pakolaisille ja turvapaikanhakijoille ja kaikille ulkomaalaisille, jotka elävät sosiaalietuuksilla.

www.nationaldebtclocks.org/debtclock/finland

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Lisäksi etenkin Kok (Kepun tukemana) haluaa myydä kaiken pois Suomesta.

  2. Siinä on kansalla maksamista, joka ei lopu milloinkaan.
    Kohta otetaan taas lisää velkaa, jotta voidaan elättää miljoonat elintasopakolaiset.

Comments are closed.