Suomessa käynnissä hiljainen ja veretön värivallankumous

Suomi on monella tavalla sekasortoisessa tilassa.

Maan hallitus uskonnollisen fundamentalismin värittämien pääministeri Juha Sipilän ja ulkoministeri Timo Soinin johdolla leikkaa vähäosaisten toimeentuloa, yksityistää sote-soppansa avulla terveys- ja sosiaalisektoria, vaarantaa koulutusleikkauksilla Suomen koko tietoon ja osaamiseen perustuvan tulevaisuuden ja ammattiyhdistysliikettä heikentämällä rakentaa amerikkalaistyylistä oikeistovaltaa.

Kokoomuksen Petteri Orpo seuraa kehitystä tyytyväisenä sivusta; aivan näin reipasta kehitystä Kokoomuskaan ei olisi tohtinut ajaa.

Samalla maan oikeuslaitos tekee valtiollisen ja sotilaseliitin toivomaa vaientamistyötä vaihtoehtomedioiden ja toisinajattelijoiden suuntaan. Kansalaisten NATO-kriittiselle enemmistölle on varattu vaikenijan osa, valtamedian tukahduttama toisinajatteluus. Varsinainen paradoksi demokratiassa siis; kansalaisten enemmistö on toisinajattelijoita.

Keskeinen rooli nykykehityksessä on itsensä korkealle arvostamalla valtamedialla. Ja kuinka se toimii; se suorittaa täydellä voimallaan sitä Venäjän demonisointityötä, joka on tyypillistä juuri värivallankumouksille. Johdossa on – monien hämmästykseksi – valtiollinen Yle. Sen käynnistämä Venäjän trolli -kampanja on mitä tyypillisin USA:n ja CIA:n johtama infosotaoperaatio, jota ammattitaidollaan johtaa USA, tuo kansakunta, joka ei käy hybridisotaa, vakoile ystävienkään viestejä, hakkeroi – puhumattakaan, että murhaisi ketään tai pommittaisi lastensairaaloita jne.

Kaikki Ylen ja koko valtamedian uutisointi propagoi Venäjä-vastaisuutta. Viimeisimpänä Ylen uutisissa taajaan toistettu ’Venäjän miehittämä Krim’ on epä-älyllisyydessään vertaansa vailla. Tilanne Krimillä ja Itä-Ukrainassa on huomattavasti monimutkaisempi kuin mitä länsimedia CIA-johdetusti on kertonut ja antaa ymmärtää.

Edesmennyt sosiologi ja yhteiskunnallinen vaikuttaja Antti Eskola osasi järjestää mielenkiintoisia kokeita. Toivoisinpa, että Antin yhteiskunnallisten kokeiden hengessä järjestettäisiin – YK:n valvonnassa – samanaikaisesti kansanäänestykset Krimillä ja Saksassa. Veikkaan, että USA:n miehittämän Saksan kansalaiset haluavat suuremmin joukoin eroon miehitysjoukoistaan kuin krimiläiset konsanaan omistaan.

Värivallankumouksia leimaavat myös väkivaltaan perustuvat väestönsiirrot. Ukrainan hallituksen ja uusnatsien joukot ovat moukaroimassa Itä-Ukrainaa tavoitteinaan saada sen venäläisperäinen väestö siirtymään Venäjälle. Tavoite onkin saavutettu jo yli miljoonan itäukrainalaisen kohdalla. Maailman tunnetuin väestönsiirtäjä lienee Stalin. Hän on saanut esimerkilleen seuraajia.

Väestönsiirrot näkyvät myös vastaanottajamaiden arjessa. Suomeen siirtyi vuonna 2015 yli 30 000 Lähi-Idän ja Afrikan valtioiden kansalaista muodollisesti pakolaislipun alla marssien. Suurin osa heistä taisi olla kuitenkin vain parempaa elämää etsimässä. Nämä väestönsiirrot edustavat USA:lle ’double win’ -tilannetta; USA saa hakemaansa kaaosta ja sitä kautta lisää valtaa lähtömaissa sekä aiheuttaa samalla yhteiskunnallista sekasortoa tulijoiden kohdemaissa.

Ihan niin perusteellisiin väestön korvaamisiin uusilla ei USA taida kuitenkaan päästä kuin mitä merkitsi jenkkien suorittama alkuperäisväestön eli intiaanien kansanmurha Amerikan mantereella. Ukrainassakin on vastassa jousipyssyjen sijasta Venäjän rajantakaiset asevoimat ja niiden muodostama suoja itäukrainalaisille ja uhka hyökkääjille. Nyt Venäjän apu kapinallisille itäukrainalaisille tulee materiaaliavun ja vapaaehtoisten sotilaitten muodossa.

Yhdessä suhteessa suomalainen värivallankumous on etuajassa. Meidän ei tarvitse etsiä nukkehallitsijaa esimerkiksi Ruotsiin paenneesta Björn Wahlroosista. Meillä on jo vallassa oikein kansan valitsemana oma Petro Poroshenkomme, Sauli Niinistö. Poroshenko ja Niinistö viihtyvät ilmeisen hyvin yhdessä; heidän yhteiskuvistaan suorastaan hohkaa syvä sielunveljeys. Luonnollinen selittäjä sille on sama genre, Yhdysvaltain vasallius. Rengin sielu, rengeillä.

Mitä USA:n tukikohtiin värivallankumouksen Suomessa tulee, asiahan on hoidettu jo Sauli Niinistön johdolla solmimalla NATOn isäntämaasopimus. Tällä perustuslakia rikkoen solmitulla sopimuksella kaikki Suomen maa-, ilma- ja vesialueet on luovutettu USA:n ja NATOn sotilaalliseen käyttöön niiden niin halutessa.Tätä valtiosopimuksena kirjattua sopimusta ei käsitelty perustuslain edellyttämällä tavalla eduskunnassa, eikä eduskunta voinut näin ollen – Ruotsin valtiopäivillä hyväksytyn vastaavan sopimuksen tavoin – lisätä edellytykseksi Suomen oman kutsun joukkojen ja aseiden maahantulolle, enempää kuin kiellon ydinaseiden tuomiselle maahamme.

Onko tämä Sauli Niinistön sopimuspaperi samaa luokkaa kuin Rytin vuoden 1944 paperi, joka ei kestä(nyt) perustuslaillista käsittelyä? Muutamat suomalaiset asiantuntijat ovat useampaankin kertaan huomauttaneet, että suomalaiset voivat uskoa, että muut uskovat kun Suomi sanoo, että eipäs ollakaan enää mukana. Tämä ei ole enää realistista silloin, kun ensimmäiset pommit alkavat putoilla. Suomen rooli on silloin täydellä varmuudella ajopuun rooli.

Afganistanissa Karzai pani hanttiin USA:n tukikohtavaatimuksille, ja niinpä siellä sota vielä jatkuu suomalaisten sotilaiden taistellessa urhoollisesti USA:n sotilaiden rinnalla.

Suomen kansan itsenäisyystahto lepää lujalla pohjalla. Se on torjunut historian saatossa ruotsalaistamisen ja venäläistämisen. Venäläistämisrynnistykseen 70-luvulla osallistuneet ovat pääosin tulleet järkiinsä. Nyt elämme voimakasta amerikkalaistamisen aikaa, jota johtaa oikeistolainen poliittinen eliitti, presidentti Sauli Niinistön vedellessä taustalla naruista kykenemättä kuitenkaan kantamaan julkista vastuuta toimistaan.

Suomalaisten sanotaan olevan samassa veneessä. Osa eliitistä haluaa kuitenkin soutaa Suomi-venettä omaan suuntaansa, kohti Amerikkaa. Suomelle ja suomalaisille tulisi varmasti halvemmaksi hankkia tälle maan perustuslakia päntiönään rikkovalle poppoolle oma vene, ja pukata se soutajineen Hankoniemen kärjestä ulapalle kohti ihannevaltiotaan Yhdysvaltoja. Ilmastonmuutos ja sen aiheuttamat myrskyt saavat sitten päättää, uppoaako vene soutajineen Atlantin aaltoihin.

Helsinki on ja pysyy itsenäisen Suomen pääkaupunkina, sen valtakeskuksena. Sitä ei tule korvaamaan Tukholma tai Bryssel, sen enempää kuin Washingtonkaan, ja kaikkein vähiten Jerusalem tai Moskova.

Suomen värivallankumous etenee hitaasti mutta varmasti, ellei Suomen kansa pistä sille stoppia. Pääpyrkimyksenä värivallankumouksen puuhamiehillä ja -naisilla on aivopestä kokonainen kansakunta USA- ja NATO-yhteensopivaksi. Siinä on valtamedialla toki vielä kosolti työsarkaa kynnettävänään.

Politiikan suunta on käännettävissä jo ensi keväänä. Uhkana kuitenkin on, että nykyisen opposition ottaessa vallan ulkopoliittisesti varsin kokematon Antti Rinne syöksyy Sauli Niinistön kaivamiin poteroihin ja kansa (ja eritoten sosialidemokratia) maksaa laskun. Tämän välttämiseksi täytyy laatia mielellään mahdollisimman monet puolueet kattava tiukka ja sitova poliittinen vaaliohjelma.

vastavalkea.fi/2018/10/27/suomessa-kaynnissa-hiljainen-ja-vereton-varivallankumous/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.