Sipilän hallitus ylivoimaisesti huonoin hallitus ikinä Suomen historiassa.

Kun tänään seuraamme poliittista päätöksentekoa, on selkeästi havaittavissa, että hallituksen ministerit toisensa jälkeen odottavat, että pääsevät pois tehtävästään. Se paistaa jo ihan jokaisen naamasta. Se, miksi näin, on selvä. Osaaminen on luokkaa: säälittävä.

Osataan kyllä halata maailmaa ja kusta omaa kansaa silmiin, mutta todellinen Suomen eteenpäin vieminen uupuu täysin. Yksityistetään ja koitetaan myydä tämä maa pala palalta. Lähes jokaisen ministerin agendaan kuuluu pelkkä EU:n kumartaminen ja muiden kuin oman maan kansalaisten hyysääminen. Jokainen ministeri taputtaa seisten, kun globaali rikkaus raiskaa Suomen ja… suomalaisia. Muuta eivät osaa, eivätkä uskalla. Juha Sipilä on ylivoimaisesti huonoin pääministeri ikinä ja Sipilän hallitus on ylivoimaisesti historian huonoin.

On säälittävää ja huolestuttavaa, että tällaiset (hallituksen ministerit) poliitikot ajautuvat kansan mandaatilla tuollaisille paikoille. Nyt pääministeri veti kusetuksen äidin hihastaan ja yrittää eduskunnan luottamusta hallituksen kaikkeen vatulointiin yhdellä asialla. Kimurantinpaa asiaa ei juuri voi tuoda eduskunnalle, kuin luottamuksen hakeminen työvoimapoliittisesta perustuslain vastaisesta irtisanomiskuviosta, jota ei ole millään tavoin valmiiksi valmisteltu.

Tämä kusetus kertoo lestaadiolaisperäisen pääministerimme kierouden huipentumasta. Mies kaikessa herran uskossaan asettaa yhden kaksipiippuisen asian hallituksen luottamuksen äänestyksen kapulaksi. Vain idiootti menee tuohon vipuun. Mutta kyllä! Koko hallituskoalitio siihen menee. Voidaanko tästä luoda se johtopäätös, että hallituspuolueiden kaikki kansanedustajat ovat idiootteja? Se jää jokaisen lukijan omaan pohdintaan.

Jyrkkää kyllää nähdään taulussa kun luottamusäänestyksessä hallituspuolueiden kansanedustajat painavat nappia kiltisti.. Nauraa se ken jaksaa.. Minua korpeaa pääministerin munattomuus ottaa vastuu epäonnistumisestaan. Mies sanoi itse: “tulos tai ulos”.  Jos ei muilla, niin minulla tulee mieleen, että olisiko hallituksella aika jättää jorinat sikseen ja lopettaa ehjän hajottaminen esim. sote- asioissa. Koskaan Suomen historiassa ei näin vatuloivaa ja kaiken rikkovaa hallitusta olla nähty. Työttömyys on tilastollisesti saatu laskettua orjistamalla suuri osa työttömistä 9€/ päivä orjatyöhön, ja tästä joku ministeri kehtaa olla ylpeä. Minä en pidä tuollaista tilastokikkailua miesten puuhana… Vaippaikäisen housuun kusemista se lähinnä muistuttaa, kuten suuri osa hallituksen edes takas puuhastelusta. Pidättää eivät osaa. Ei jatkoon.

www.nykysuomi.com/2018/10/17/mauri-peltokangas-kuinka-rikki-suomen-politiikka-onkaan/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.