Totuus perussuomalaisista valeoppositio, jota kenenkään ei pidä äänestää.

Perussuomalaiset kannattavat natoa, euroa, eu:ta, poliisivaltiota, gcm-sopimusta. Perussuomalaisiin ei voi maahanmuuttovastaiset luottaa. Ainoa oikea puolue joka vastustaa, EU, euroa, natoa, poliisivaltiota ja gcm-sopimusta on Suomen Kansa Ensin puolue, jotka jokaisen joka vastustaa edellä mainittuja asioita pitää äänestää Suomen Kansa Ensin puoluetta. Perussuomalaisiin ei voi luottaa, koska persut eivät ole aito oikea vaihtoehto isänmaallisille kantasuomalaisille. Lista maanpetturi puolueista Suomessa kokoomus, keskusta, siniset, persut, vihreät, vasenmistoliitto, sdp, kristilliset,rkp.

Muista äänestä aitoa isänmaallista puoluetta SuomenKansaEnsin

suomenkansaensin.fi/

katso video faktat valehtelevista persuista.


About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Toivottavasti Persujen petokset tulevat julki ennen kevättä niin kovin moni ei suotta Persuille ääntä antaisi.

Comments are closed.