Suomea pyöritetään yli puolen miljoonan ilmaisen orjan voimin, jotka tekevät työtä ilmaiseksi.

Suomea pyöritetään puolen miljoonan orjan voimin. Karmaisevinta on se, että näille orjille maalaillaan taivaanrantoja ja lupaillaan, että kun hoitaa työnsä hyvin, heillä on hyvät mahdollisuudet päästä orjatyö jakson jälkeen aivan palkka työhönkin. Kun aika koittaa ja orja kyselee jatkomahdollisuuksistaan hänelle todetaan ylimielisesti: ”Seuraava on jo tulossa tilallesi.” Tämä on kokoomuksen ja keskustan suunnitelma työtä sosiaalietuuksilla. Ilmaisia orjia yrityksille, jotka eivät maksa yrityksille mitään. Tämän seurauksena moni normaali palkkaa maksava yritys menee konkurssiin, koska on mahdotona kilpailla yrityksen kanssa, jonka palkkakulut ovat lähellä nollaa. Yrityksiä menee konkurssiin jolloin tulee lisää työttömiä. Valtio ja kunnat menetävät useita miljardeja saamattomina verotuloina. Kyseinen kehitys tekee lisää työttömiä ja valtio menettää jatkuvasti lisää verotuloja. Kyseessä on kestämätön kehitys, joka täytyy pysäyttää. Siksi työkokeilut, palkkatuet ja kaikki ilmainen työn teettäminen tulee lopettaa välittömästi.

Kuka välittää, vaikka pienen ihmisen elämä menee silloin täysin pirstaleiksi – onhan meidät opetettu uskomaan ja luottamaan ylempiemme sanaan.

Jotenkin voisi vielä ymmärtää, miikäli kyseessä olisi pienyrittäjä, joka ei itsekään tule toimeen yritystoiminnallaan kaikkien laillistettujen ryöstöjen jälkeen. Mutta nykyään orjia käyttävät monikansalliset yritysjätit ja suuret kotimaiset ruokaketjut, kyseessähän on jo miltei rikos ihmisyyttä vastaan.

Taannoin nousi katkera keskustelu julkaisusta ilmoituksesta, jossa maahanmuuttajille luvattiin noin 3000€:n palkka ruokakauppojen hyllytystyöstä. Hyvin monelle suomalaiselle nuo paikat olisivat kelvanneet – jopa puoltakin pienemmälläkin palkalla, mutta heitä ei huolittu. Erästäkään työnhakijaa, vanhemaa rouvaa, joka omaa vuosikymmenien myyntialan kokemuksen, oli myös myymäläpäällikkönä pitkään toiminut, ei tullut valituksi hyllytys työhön.

Hävyttömintä on se, että orjatyö naamioidaan arvostetulta kuuluvin termein, kuten opiskeluun kuuluvaksi ”työharjoitteluksi” , joka ei suinkaan aina vastaa edes sitä ammattia, mihin opiskellaan. Tai ohjausta ei viitsi/ehdi kukaan antaa ja onnetonta opiskelijaa saatetaan kohdella sylkikuppina.

”Kuntouttava työtoiminta” ja ”työkokeilu” saavat ihmisen, jolla on usein pitkä ura takanaan, mutta ikääntyminen työllistymisen esteenä, tuntemaan itsensä arvottomaksi.

Työ- ja Elinkeinotoimistojen asiantuntijat toki tietävät olevansa ”pahuuden” palveluksessa, eivätkä he anna nimellään haastatteluja. Tieto  orjatyövoiman käytön yleistymisestä kuitenkin heruu. Aktiivisuusmallin myötä tilanne on katastrofaalinen. Jopa kirkko, kaupungit ja järjestöt käyttävät surutta ilmaisia orjiaan tekemään usein monen ihmisen toimenkuvat.

Joka viides meistä tekee orjatyötä. Onko tämä uusi normaali, että ihmiset pakotetaan tekemään orjatyötä, ettei muutenkin minimaalisesta työmarkkinatuesta leikata?

”Niin, mutta saavathan he sen 9€/päivä”, sanoo parempiosainen. Totuus on se, että se ei hyvin monella kata edes matkakuluja orjatyöpaikalle ruuasta nyt puhumattakaan.

Suomi on muuttunut surulliseksi kirpputorien luvatuksi maaksi, mutta totuus on se, että yhä kasvavalla ihmisjoukolla ei ole varaa ostaa edes kirpputorilta.

Jo useita vuosia sitten arvioitiin, että pelkästään netissä ihmiset myyvät 7 miljoonan euron edestä vuodessa vanhoja tavaroitaan saadakseen edes jonkinlaisen säällisen elannon jatkeen, vaikkapa lapsilleen talvivaatteita. Mitähän tuo ”liikevaihto” on tänä päivänä? Ja kyse ei ole kierrättämisen riemusta kuin harvoin.

Sekin loppuu nyt, kun Kela ja verottaja pääsevät katsomaan yhdellä napin painalluksella ihmisten tilitapahtumat.

Ketä täällä kiinnostaa, että puoli miljoonaa eläkeläistä kituuttaa köyhyysrajan alapuolella? Suurella osalla heistä ei ole voimia, taitoja tai edes mitään omaisuutta, jota kaupitella. He ovat sentään tämän maan rakentaneet kovalla työllä – nyt heitä kohdellaan roskina.

www.nykysuomi.com/2018/10/31/vahvelainen-suomea-pyoritetaan-puolen-miljoonan-orjan-voimin/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

 1. Kiitos linkistä!

  Aikoinaan eräs henkilö, joka kiersi Amerikkaa ja vapautti tuhansia orjia, kertoi, että olisi pystynyt vapauttamaan moninkertaisen määrän, jos olisi jotenkin saanut orjat ymmärtämään, että he olivat orjia.

  Itsekin olemme orjia täällä “vapaassa lännessä”, mutta emme ymmärrä olevamme orjia.

  Matti Luostarisen erittäin hyvä blogikirjoitus
  — Suomi länsimaistui ja lopulta rapautui – kävi kuten Grönlannissa
  www.clusterart.org/?p=13602
  käsittelee samaa teemaa.

  > Suomen länsimaistumisesta, muiden kopioinnista ja
  > Suomen mallista, joka on maailmalta tänne katsoen
  > koominen.

  > Reservaatissa asuva “intiaani” ei
  > sitä ymmärrä eikä juoppo Grönlannissa mutta
  > ulkopuolinen tarkkailija pitää näkemäänsä
  > julmana leikkinä ja pilantekona etnisten
  > pienkulttuurien muuttuessa koomisiksi ja elämän
  > ikään kuin teatraaliseksi näytelmäksi.

  Elintaso vangitsee meidät kultaiseen häkkiin. Monet tietoisesti valitsevat orjuuden, tämän kultaisen häkin, vaikka häkin ovi on avoin ja kaikki tietävät sen.

  Häkin ulkopuolella on vapaus. Vapaus kuitenkin tarkoittaa ennalta arvaamattomuutta, siis tulevaisuutta! (Tulevaisuus voi vallita vain vapaudessa; vaihtoehtona on determinismi. — Ennalta, siis ulkopuolelta, määrätty elämä.) Orjuuttajamme kertovat meille, että turvallisuus voi löytyä vain vankeudesta ja orjuudesta.

  Se, että turvallisuus ja vapaus ovat toistensa vastakohtia tai vaihtoehtoja on kuitenkin vain satu. Satu, jota kerrotaan orjalle jo pienestä lapsesta asti. Lapsi otetaan vanhemmilta, heidän omalla kustannuksellaan tietenkin, orjan omistajan laitoksiin, jossa näitä satuja iskostetaan hänen mieleensä, indoktrinoidaan, jo varhaisesta iästä alkaen. Näin ihmisestä kasvaa aikuisena “tottelevainen ja tuottava yhteiskunnan jäsen”.
  — Orja.

 2. Ja samaan aikaan matuille tuet rullaa eikä pelkoa orjatyöstä.

  On suorastaan lottovoitto päästä pakoloisena tai siirtoloisena Suomeen loisimaan.

Comments are closed.