2020 kalergi suunnitelma Suomen tuhoamiseksi

Suomestahan ollan tekemässä esimerkkivaltiota kansanvaihdosta.
-Tuhotaan itsenäisyys; oma valuutta poistetaan, hallinto ulkoistetaan, kansallisomaisuus myydään tai annetaan ilmaikseksi ulkomaisille toimijoille, perustuslakia rustaillaan eliitille suopeaksi.

– Ajetaan kansa ahtaalle; veroja nostetaan, liikkumisesta tehdään kalliimpaa jotta saadaan ihmiset kaupunkeihin samoin poistetaan palvelut haja-asutusalueilta, oikeuksia vähennetään siinä missä luonnollisia vapauksia esim. sensorointi puheessa ja tekstissä, korruptoidaan oikeuslaitos.

– Puolustuksen alasajo; Rajoitetaan tavallisen kansalaisen aseidenpito-oikeutta tai tehdään siitä niin vaikeaa että entistä harvempi suuntautuu harrastukseen, alennetaan ”puolustus”voimien rimaa palveluksen välttämiseksi, jokamiehenoikeudesta puuttua rikokseen (jos sen tekijä on maahantunkeutuja) rangaistaan, pienimmistäkin ”rikoksista” lähtee aseet ja luvat valtiolle (esimerkiksi kavallus), solmitaan isäntämaasopimukisa valtioiden kanssa, jotka rikkovat kaikkia kansainvälisiä sopimuksia, rajavalvontaa heikennetään, laittomia maassaolijoita ei poisteta ja he saavat kukea vapaasti missä haluavat ja tätä vielä tuetaan verovaroin, luodaan väliaikaisia henkilöllisyystakuita maahantunkeutujille joilla ei ole esittää todennetta identiteetistään.

– Rahaliikenne; yksityistetään rahaliikenne, kytkytetään yksityisiä rahastoja valtion budjettiin (ks. eläkerahastot), luodaan lakeja joilla eliitti voi piilottaa rahaa veroparatiiseihin, ks. artikkeli www.vastarinta.com/poliisi-verottaja-ja-kela-saavat-valtuudet-vakoilla-kansalaisia-entista-tiiviimmin/, pyritään ajamaan käteisen rahan käyttö olemattomaksi, pikavippifirmojen ja perintäfirmojen annetaan toimia omassa maassa lainmuutoksella, valtion keskuspankki on vain muodollinen. Käteinen kielletään ja kaikenlaista valvontaa lisätään, jonka tavoitteena on poliisivaltio. Vääristä mielipiteistä joutuu tuomiolle ja jos vastustaa Suomen täyttämistä miljoonilla muslimiehillä niin tuomio tulee taas.

-Suomi täytetään miljoonilla turvapaikanhakijoilla ja pakolaisilla. Avoimilla rajoilla.

– Ilmastomuutoshuijausta käytetään, jotta kansalaiset suostuvat jatkuviin polttoaineverojen ja energiaverojen korottamiselle. Näillä veroilla todellisuudessa rahoitetaan sosiaalietuuksillä elävien kaikkien ulkomaalaisten elämä ja kaikkien turvapaikanhakijoien ja pakolaisten. Ulkomaalaisten sosiaalietuudet ovat keskimäärin 4,4 kertaa suurempia, kuin kantaväestön köyhien. Valtio ja kunnat käyttävät jo nyt 13,6 miljardia euroa vuodessa kaikille ulkomaalaisille, jotka elävät sosiaalietuuksilla.

Tässä niin kuin pääperiaatteet, miten itsenäinen valtio hajoitetaan sisältäpäin ”laillisesti”, listaahan voi jatkaa vielä vaikka kuinka pitkälti eri osa-alueilla.

Se miten kantasuomalaiset tuhotaan ja miten heidän omaisuutensa annetaan turvapaikanhakijoille on jo suunniteltu ja viranomaiset harjoittelevat sitä säännöllisesti lue.

Viranomaiset harjoittelevat ja valmistautuvat salaa yli miljoonan turvapaikanhakijan tuloon Suomeen.
suomimedia.wordpress.com/2018/09/26/viranomaiset-harjoittelevat-ja-valmistautuvat-salaa-yli-miljoonan-turvapaikanhakijan-tuloon-suomeen/

Sisäministeriö valmistautuu pakkolunastamaan kantasuomalaisten asunnot turvapaikanhakijoiden käyttöön.
suomimedia.wordpress.com/2018/08/05/sisaministerio-valmistautuu-pakkolunastamaan-kantasuomalaisten-asunnot-turvapaikanhakijoiden-kayttoon/

katso videot

streamable.com/9l6ty

streamable.com/n9jlv

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. > kansallisomaisuus myydään tai annetaan ilmaikseksi
    > ulkomaisille toimijoille

    Juuri näin tulee käymään. Ja se johtuu siitä, että ihminen ei muutu. Sama malli oli käytössä jo siirtomaa-ajalla ja kauan ennen sitä.

    Suomesta tehdään globaalin eliitin siirtomaa, josta vauraus siirretään ulkomaille. Yksi esimerkki ovat ulkomaiset yhtiöt, jotka veroja maksamatta ulosmittaavat Suomesta sen minkä suinkin vain irti saavat. — Kuin espanjalaiset aikoinaan Maya-kansalta.

Comments are closed.