EU on korruptoitunut ja täysin mätä.

Nyt alkaa näkymään hyvin kaksi asiaa. 1) EU:n koko toiminta tähtää pelkkään maahanmuuton lisäämiseen,ja 2) täydellinen sokeus ymmärtää mikä on syy äärioikeiston kannatuksen kasvuun.

Äärioikeiston kasvu ei ole seuraus siitä,etteikö ihmiset ymmärtäisi mistä on kyse,vaan siitä että syy sille kasvulle halutaan totaalisesti pimittää.On mieletöntä olettaa ettei kansalaiset eri EU maissa ole kykeneviä näkemään sitä epäsuhtaa, joka vallitsee kantaväestön ja tulijoiden välillä.Se epäsuhta ilmenee lähes kaikessa.

Invaasion myötä tulleet saavat kaikissa jonoissa eturivin paikan,heidän tekemänsä rikokset kuitataan jättämällä ne “poikamaisen keppostelun” kategoriaan,tai mikä pahinta,ne pyritään kokonaan siivoamaan pois tilastoista jankuttamalla että kyllähän se kantaväestön edustajakin sössön söö…

Kukaan ei olle kieltänyt sitä,etteikö kantaväestöstä löydy assosiaaleja yksilöitä.Totta kai niitä on,ne ovat jokaisen yhteiskunnan riesa,mutta se pitääkö muulta tulleiden silmitöntä rötöstelyä katsoa läpi sormien onkin eri juttu.

Tehdään tällainen helppotajuinen vertaus.Jos jossakin maassa ajetaan vuoden aikana 1000 kuolemaan johtanutta onnettomuutta,muuttuuko se siitä paremmaksi jos otetaan muualta tulleita ajamaan lisää onnettomuuksia samoille tie-osuuksille,jopa siinä määrin että niiden ajamana luku yksittäisesti on suurempi kuin kantaväestön aiheuttama ? Miten yksinkertainen on oltava ettei käsitä asian pointtia ? Eihän läpsyjen rikosten ilmituominen ole millään tavalla sen vähättelyä mitä oman kansan mätämunat tekevät.Päin vastoin,siinä kannetaan huolta kokonaistilanteen huononemisesta.

Ja jos kyse olisi pelkästään “kepposteluista”,siis harmittomasta lapsellisuuden tuomasta pöllöilystä sitä voisi katsoa läpi sormien tiettyyn rajaan asti,mutta kun 40 vuotiaat itseään 17 vuotiaaksi väittävät partalapset joukkoraiskaavat jonkun ala-ikäisen, ( tai täysi-ikäisen ) nauraa höröttäen sille, että “vääräuskoisia” saa kohdella miten haluaa,ei olla enää sillä vyöhykkeellä että asia pitää suvaita.Ne tulevat maista joissa toisen omaisuuden varastamisesta tuomitaan menettämään käsi,tai naisten koskettelusta menee pää,eli ollaan kunnon haram keskiössä kaiken aikaa,ja sitten kun se tapahtuu euroopassa,huudetaan suvakkilauman koko tahdonvoimalla ettei saa tuomita henkilöä koska hän ei ole tietoinen vallitsevista laeista…Siis miettikää nyt.Eikö se ole aika universaali oikeuskäsitys ettei toisen ihmisen omaisuus,tai hänen vaimonsa / tyttärensä ole mitään yhteistä jakotavaraa ?

He ovat täysin tietoisia sitä mitä tekevät,joten heidän tuomionsa pitäisi olla ankarin mahdollinen.Ei pitäisi riittää missään oikeus-asteessa selitykseksi,”ettei mina tieny mita laki sano Syomesa”…En minäkään tunne jokaista lakipykälää,mutta siitä huolimatta tiedän ettei jotkin asiat ole sallittuja.Se että vedetään “en mina tietä” kortti taskusta,on pelkkää suvakkipaskaa johon oikeulaitoskin on sortunut. Minä en tunne Afganistanin lakia,mutta en menisi missään tapauksessa raiskaamaan ketään koska käsitän ilman laintuntemustakin ettei se ole luvallista.

Miksi tätä yksinkertaista asiaa ei saisi edes sanoa ?EU pelkää muslimeita,vaikka ilmoittaa yhtenään ettei saa antaa pelolle valtaa.EU:n keskiössä tiedetään mihin islamisaatio johtaa,mutta ei enää kyetä edes itselle myöntämään että se mitä jatkossa seuraa,ei olekaan enää EU komission määräysvallassa.Mikä siis avuksi ? Kielletään kansalaisilta heidän demokrattinen oikeutensa valita poliittinen aate,ellei se tue tavalla tai toisella EU:n islamisaatiolinjausta.Mihin unohtui yksilön oikeus äänestää ketä haluaa,tai mihin unohtui oikeus ottaa vastaan ja jakaa muiden mielipiteitä.Kyhäelmä ( EU ) joka pelkää niin hillittömästi demokratiaa,on pystyyn kuollut tekele.
Laitan tähän loppuun Bertold Brecht:n kuolemattoman lauseen minkä hän esitti toisen maailmansodan päätyttyä.

“Älkää iloitko pahan kuolemasta,sillä narttu joka hänet synnytti on jälleen tiineenä”..Niin on,kiitos sen että EU päätti muuttua islamilaiseksi kalifaatiksi vastoin kantaväestön tahtoa.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.