Suomeen tulee 30 000 – 50 000 ulkomaalaista joka vuosi lisää elämään sosiaalietuuksilla.

Migrin tilastoista selviää, että Suomeen tulee vuodessa noin 75 000 ulkomaalaista lisää. Suurin osa tulee turvapaikanhakijoina ja pakolaisina Somaliasta, Irakista, Afganistanista ja muista kehitysmaista. Näistä suurin osa tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Suomeen tulee siis 30 000 – 50 000 ulkomaalaista lisää elämään sosiaalituuksilla joka vuosi. On täysin kestämätöntä, että Suomeen tulee useita kehitysmaista kymmeniätuhansia lukutaidottomia, kirjoitustaidottomia ja ammattitaidottimia ihmsiä elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla.

30 000 ulkomaalaista, jotka elävät sosiaalietuuksilla maksavat noin miljardia euroa vuodessa ja 50 000 ulkomaalaista, jotka elävävät sosiaalietuuksilla maksavat vuodessa melkein 2 miljardia euroa. 10 vuodessa Suomeen on tullut jo 40 vuoden aikana yli 500 000 ulkomaalaista elämään sosiaalietuuksilla ja ne maksavat 20 miljardia euroa vuodessa. Tämä rahoitetaan aina jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla verojen korottamisella ja jatkuvalla lainan ottamisella. Mitkään leikkaukset ja verojenkorottamiset eivät riitä kattamaan kustannuksia lopulta, kun kupla puhkeaa. Suomeen tulee jatkuvasti lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia ja juuri siksi kustannukset kasvavat jatkuvasti. Kyseessä on maanpetturi poliitikoiden harjoittama avoimien rajojen politiikka joka tuo Suomeen useita miljoonia muslimimiehiä elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla Suomessa autetaisiin heidän kotimaassaan 135 ihmistä. Suomi on ottanut pakolaisia ja turvapaikanhakijoita 3 vuodessa yli 50 000. Samallla rahalla olisi auttanut heidän kotimaissaan melkein 7 miljoonaa ihmistä. Suomi on ottanut turvapaikanhakijoita ja pakolaisia 40 vuodessa yli 500 000. Samalla rahalla olisi autettu heidän kotimaissaan melkein 70 miljoonaa ihmistä. On täysin järjetöntä ottaa kehitysmaalaisia Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista ei tule koskaan tekemään mitään työtä ja suurin osa tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

suomimedia.wordpress.com/2018/08/03/yhden-turvapaikanhakijan-ja-pakolaisen-hinnalla-suomessa-autettaisiin-paikanpaalla-135-ihmista/

Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten tuominen maahan on siksi järjetöntä ja se tulee tuhoamaan jokaisen niitä ottavan maan taloudellisesti ja kulttuurisesti katso video suomenkielisillä teksteillä vain 6 minuuttia.

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Lähteet:

tilastot.migri.fi/#applications

tilastot.migri.fi/#applications/21205

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.