Tiedustelulain ainoa tarkoitus on vainota ja hiljentää isänmaalliset kantasuomalaiset.

No niin. Hallitsemattoman maahanmuuton syy on saanut vahvistuksensa muutamien viime päivien aikana. Kokoomuksen parikymmentä vuotta toittottama rakennemuutos ja uho sen viemisestä loppuun saakka on loppusuoralla. Maalissa häämöttää globalisti eliitin uusi maailman järjestys ja maapallon väkiluvun säätäminen 500 miljoonaan. Jokainen tietää mitä se tarkoittaa meille kantasuomalaisille.

Persut teki oikein kardinaalivirheen liittyessään tähän liittovaltiota ajavaan blokkiin. Suomen lainsäädäntö pitää nimittäin nopeasti sopeuttaa muiden liitovaltiota kannattavien maiden kanssa yhdemukaiseksi. Ensimmäinen toimenpide tässä on kansallisvaltioiden murskaaminen ja kansallismielisten liikkeiden alasajo. Tätä lakia tullaan tulkitsemaan yhtä väljästi ja manipuloidusti kuin vihapuhetta. Se soveltuu kaikkiin tapauksiin, joilla voidaan vaikeuttaa toista mieltä EU politiikan kanssa olevien elämää. Tiedustelulaissa ei tulisi muuttaa kuin Pariisin rauhan aikaisen kiellon Suomen rajojen ulkopuolelle ulottuvasta sotilastiedustelusta. Kansallismielisiä liikkeitä purevat omat koirat.

Nyt lähtevät loputkin lahja setelit mummojen lähettämistä onnittelukorteista lastenlapsille. Kirjesalaisuuden vieminen merkitsee täydellistä sensuuri yhteiskuntaa, joka on vallinnut ainoastaan valtion ollessa sotatilassa toisen valtion kanssa. Vastaavasti tiettävästi ainakin Yhdysvalloissa vankilaviranomaiset avaavat vankien kirjeet ja paketit tarkoituksenaan karsia huumeet, teräaseet ja mahdolliset pako välineet pois tai ehkäistäkseen suunnittelun tapahtumisen tai ainakin vaikeuttamalla sitä huomattavasti.
Suomessa kirjesalaisuus on ollut kautta aikain itsenäisyyden ja yhteiskunnan normitilan pyhä asia, jota on pidetty suomalais kansallisesti itsestäänselvyytenä ja oikeusvaltioperiaatteen mukaisena kunnia-asiana, joka muualla maailmassa ei ole ollut mikään itsestäänselvyys kuin peruskallioon hakatut ”laintaulut”.

Suomalainen yhteiskunta rapautetaan ja sen perusteita murennetaan kyttäysperiaatteella toimivilla viranomaisilla, joka noudattaa täysin paholaisjärjestö EU:n sensuuri ja sananvapauden tukahduttamis tarkoituksia, joka tuo yhä lähmmäksi orwellilaista kauhukuvaa stalinistisesta neuvostoliittolaisesta yhteiskunnasta, jossa mielivaltainen poliittinen vaino sai rehottaa ja sen ollessa osa nk. ”sisäpolitiikkaa”, jonka tehtävänä oli turvata vallanpitäjien asema sairastuttamalla koko kansakunta kyttäämään ja vasikoimaan toisistaan mitä mielikuvituksellisimmilla tarinoilla vakoilusta, sabotaaseista ja ” ”kansanvihollisuudesta” eli vastavallankumouksellisesta toiminnasta kommunistista yhteiskuntaa vastaan, joka oli rikoksella ja valheella pystytetty ja näin myös tällaista valtaa vääryydellä ja rikoksella ylläpidetään, koska loppupäässä se ei ole lähtöisin kansasta eikä ylin valta edes halua sitä hallintoalamaisillaan hyväksyttää, koska sen mielipiteellä eikä sanalla katsota olevan mitään arvoa, koska se ei ole, eikä tule olemaan yhtenevä maata johtavan diktatuurisen valtakeskittymän kanssa.

Tuolle hirmuhallinnolle kansa on vain työvoimaa, jotka ovat ”vapaana” ollessaankin orjia yhteiskunnassa, jossa sinun jokaista askeltasi vahditaan ja sanaasi kuunnellaan etsien niistä paranoidisesti jotain väärää ja vaarallista, jonka perusteella sinut voidaan tuomita teloitettavaksi tai siirrettynä viedä karjavaunuissa yhteen sadoista keskitysleireistä, joissa kaltaisiasi on kymmeniä ellei satojatuhansia kohtalontovereita syystä, jota he eivät edes tiedä ruokanaan keitettyä vettä ja aamun sarastuksesta iltapimeään pakkotyötä metsissä ja kaivoksissa vaateresut päällä, jossa myös nukut syöpäläisissä puulavereissa kylmästä kontassa lämmittämättömissä parakeissa vartijoiden kiertäessä aina valmiina hakkaamaan mitä mielivaltaisimmista syistä, koska se on heidän kieroutuneiden luonteidensa vuoksi mitä parhainta huvia ja ajankulua keskellä ei mitään.

Tie helvettiin on katettu hyvillä aikomuksilla. Tosin aikomuksetkin tässä tapauksessa ovat olleet varsin epäilyttäviä. Eräs kokoomus-kansanedustaja kirjoitti mielipidepalstalla hiljattain, että hänen saamiensa tietojen mukaan Euroopassa ollaan havaittu puolisotilaallisia joukkoja, joille leimallista on maahanmuuttokriittisyys. Ei käyttänyt edes rasisti- tai äärioikeisto-sanaa.

Ei tarvita suurta mielikuvitusta, että jos globalismiin hurahtaneiden keskuudessa levitetään salaliittoteorioita, joissa maahanmuuttokriittisyys ja radikaali puolisotilaallisuus liitetään yhteen, niin noitavainojahan siitä seuraa. Globalistit ovat nyt erittäin hermostuneita projektinsa puolesta ja tarttuvat kaikkiin mahdollisiin keinoihin viedäkseen sen läpi. Vihervasemmiston hysteerinen viha ”äärioikeistoa” kohtaan on heille oiva työkalu.

Eräässä tuomioistuimen lausunnossa jo militantilta kalskahtava kielenkäyttö langettaa järjestön ylle epäilyksen varjon eli sitä voi kuvailla puolisotilaalliseksi. Liikkuminen partiossa ja tunnusten käyttö riittää kevyesti tuohon määritelmään.

Kokoomus alkaa olla päivä päivältä suurempi uhkaa vapautta ja itsenäisyyttä arvostavien suomalaisten turvallisuudelle. Jos Kokoomuksen kannatus saataisiin alle 15% puolue menettäisi nykyisen vääristyneen mahtiasemansa. SDP ei ole paljoakaan Kokoomusta parempi, mutta askel parempaan suuntaan kuitenkin.

 

Kokoomuksen suuri kannatuskin saattaa olla rahalla ja NSA:n ja CIA:n avulla saatu. Vastapalveluksena Natojäsenyys, jota Kokoomus ajaa kympillä ja joka aiheutti Kokoomuksen puoluekokouksessa Turussa kesällä 2018 suurimmat ablodit. Taputtiko Kokoomus Natolobbauksen vaaliavusta, onko suurimman puolueen titteli eduskuntavaaleissa 2019 jo luvattu ja päätetty? Tuleeko taas yllättävä vaalivoitto? Oikeisto-omisteisen ja omistajaohjatun valtamedian HS, IS, Yle ym. puoluegallupitkin on monopolisoitu Kokoomusmoguli Eero Lehden Taloustutkimus Oy:lle. Entä Tieto Oy vaalijärjestelmä, mitkä tahot sitä hallitsevat?

 

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.