On lottovoitto tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla!!

Kova on suvakkien ”panssarointi” kun ei edes ”suorasuuntauksella” ammutut laakit päin pläsiä eivät läpäise kalloa niin, että ”järki kasvaisi”.
Turku on eräs Suome mädättyneimmistä kaupungeista, jota osoitti merkittävällä tavalla jo sen nk. ”johdon” suhtautuminen Turun terrori-iskun vuosipäivään viime elokuussa. Turun Sanomat on tunnettu globalistinen kulttuurimarxistinen lehti, jonka ”leivissä” hääräsi toimittelijana muuan Rebekka Härkönen, jonka toimituksellinen osaaminen rajoittui hyvin vähään eli ”oikeaan” valehteluun näkemällä sankareita sielläkin, missä niitä ei ole.
Mitä Turkuun tulee, se muistuttaa jo pahasti Etelä-Afrikkaa ja sitä hallitsevaa mustaa kommunistipuolue ANC:tä, jossa valkoisten metsästys on ympärivuotisesti sallittua ”huvittelua” ja maan hallitus tietysti presidenttiä myöten kuten täälläkin – rohkaisee jo senkin takia, että maan taloudellinen tilanne on päin mustaa persettä.

Mitä tulee tähän valkoisten suomalaisten jatkuviin pahoinpitelyihin, ryöstöihin, raiskauksiin ja murhiin. On siitä suoraan ja välittömässä vastuussa Suomen valtio, joka pussaa EU:n persettä kuuliaisesti, mutta muassaan myös oma sairas ja kieroutuneen sadistinen vieraskoreus kaikkia ulkomaaneläviä kohtaan lähtien aina jo hurreista lähtien, siten ettei suomalaisen oikeuksia, terveyttä eikä ihmisoikeuksia puolusteta heidän syntymä maassaan, johon heillä ITSELLÄÄN on poisottamaton ja sen ikiroutaiseen graniittiin hakattu omistusoikeus elää turvattua elämää maassa nimeltä, Suomi, jota hänet itsensä on velvoitettu puolustamaan sen koskemattomuutta ja itsenäisyyttä sotilaana puolustusvoimien palveluksessa vankeusrangaistuksen tai sotatilassa kuoleman uhalla.

Suomen valtio ei näin ollen hoida omaa osaansa tehdystä ”kontraktista”, vaan jättää sen omat kansalaiset vailla puolustusta ja lain tarjoamaa suojaa ”rasismin”, ”monikulttuurisuuden”, globalismin ja kulttuurimarxistisen kommunismin nimissä alistaen heidät paarialuokkaan ”kynnysmatoiksi” ja ”astinlaudoiksi” heitä ”korkeammalla” tasolla olevien muunmaalaisten ylenkatseen ja halveksunnan kohteeksi, koska nämä rotu muukalaiset tietävät olevansa tässä Hölmölässä ”kukkulan kuninkaita” ja hallitsevaa luokkaa aivan kuten britit olivat mitä korkeinta yläluokkaa hallitsemissaan merentakaisissa valtakunnissa käyttäen ”alkuasukkaita” palvelijoinaan, riksanvetäjinä ja kuormatakkoina.

Lopuksi vielä haluan kiteyttää positiiviseksi lopuksi: ”On lottovoitto tulla ulkomaalaisena  Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä!!!”

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Vertaus pitää hyvin paikkansa surkuhupaisuudessaan. On käsittämättömän sairasta tää touhu tän matutuksen ympärillä. Ei olisi voinut uskoa vaikka 20 v sitten.

Comments are closed.