Kelalta uhkaavat rahat loppua syynä ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien jatkuvasti kasvava määrä.

Iltalehti uutisoi perjantaina Kelan ongelmista – hakemusruuhkille ei näy loppua, rahat uhkaavat loppua, tuhansilta kantasuomalaisilta on jouduttu leikaamaan ja eväämään tukia laittomasti. Jotta ulkomaalaisille pystytään maksamaan keskimäärin 4,4 kertaa suurempia sosiaalietuuksia ja 2,4 kertaa suurempia asumistukia, kuin kantasuomalaisille tukiensaajille. Tämän paljasti OECD jo vuonna 2013. Samaan aikaan Kela tuputtaa vieraskielisillä nettivideoilla toimeentulotukea turvapaikanhakijoille. Tuen maksatukseen tarvitaan turvapaikkapäätös ja oleskelulupa, video ohjeistaa.

Suvakkien monesti paljastettu valhe OECD:n taulukosta on se, että tuet voisivat olla saman suuruiset, mutta niitä on maksettu keskimäärin useammin maahanmuuttajille kuin kantaväestölle. Tämä suvakkien valhe on paljastettu valheeksi jo monta kertaa debunkattu.  Fakta on se, että ulkomaalaiset saavat moninkertaisesti suurempia tukia keskimääräisesti, kuin kantasuomalaiset tukiensaajat keskimääräisesti. Kun “rahaton” ja “varaton” matuperhe tulee Suomeen niin aloituspaukku on ollut 6000-10 0000 euroa aloituskuukautena. Matuille ilmainen autokoulu, ajokortti, auto, polttoainekulut, vakuutukset, huollot ja varasosat. Nämä maksetaan aina harkinnavaraisesta sosiaalietuesta vain matuille. Ilmainen yksityinen terveudenhuolto, asuminen, vesi, sähkö, ruoka, siivous ja vielä rahaa käteisenä. Alla virallisesta oikeuden pöytäkirjasta näkee jokainen, että ulkomalaisten tuet ovat kiistatta monta kertaa suurempia, kuin kantaväestön tukien saajien.

Vantaan Sanomat uutisoi aiemmin tänä vuonna, että joka kolmas toimeentulotuen asiakas on vieraskielinen. Ulkomaalaisten määrät kasvavat jatkuvasti, koska jatkuvasti tulee lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja perheenyhdistämisen kautta. Kela onkin laittomasti alkanut säästämään tukia eväämällä ja leikkaamaalla vain kantasuomalaisten tukia. Tätä on jatkunut jo 5 vuotta ja se tulee jatkumaan. Oikaisut ja valittaminen jäävät kantasuomalaisten ongelmaksi. Kela ei aio lopettaa laitonta tukien eväämäistä ja leikkaamista kantasuomalaisilta. Vaan aikoo jatkaa sitä, koska rahaa täytyy säästää, jotta ulkomaalaisille riittää. Kela on valmis lopettamaan kantasuomalaisten tuet kokonaan, jos rahat meinaavat loppuvat, mutta ulkomaalaisilta ei leikata, eikä tukia lopeteta. Kelan naisvirkailija vahvistaa, että vakavan kriisin aikana tuet voidaan lopettaa kantasuomalaisilta kokonaan, mutta tukia maksetaan aina ulkomaalaisille. Tukia maksetaan moninkertaisesti aina ja leikkaamatta vain ulkomaalaisille. Näin on ollut aina ja tulee olemaan, toteaa virkailija. Ulkomaalaiset ovat kunniakansalaisia ja kantaväestö on roskaväkeä ja kohtelu on sen mukaista, kertoo virkailija.

Valtion osuus Kelan rahoituksesta vuonna 2017 oli 75 %, vakuutusmaksujen osuus 19 % ja kuntien osuus 6 %.” Lähde: Kelan www-sivut

Toimeentulotukipäätösten määrässä vieraskielisten yliedustus näkyy jonkin verran voimakkaampana. Espoossa ja Kauniaisissa se oli viime vuonna 43 prosenttia, Helsingissä 34,6 ja Vantaalla 38,7 prosenttia. Ulkomaalaisten sosiaalietuuksien saajien 50% raja ylittyy 5 vuoden sisällä. 70% raja ylittyy 10 vuoden sisässä.  90% raja 20 vuoden sisällä. Suomelle tulossa useiden kymmenien miljardien menot ulkomaalaisten sosiaaliturvamenoista 20 vuoden sisällä.

Migrin tilastoista selviää, että Suomeen tulee vuodessa noin 75 000 ulkomaalaista lisää. Suurin osa tulee turvapaikanhakijoina ja pakolaisina Somaliasta, Irakista, Afganistanista ja muista kehitysmaista. Näistä suurin osa tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Suomeen tulee siis 30 000 – 50 000 ulkomaalaista lisää elämään sosiaalituuksilla joka vuosi. 30 000 ulkomaalaista maksaa vuodessa noin miljardi euroa veronmaksajille. Ulkomaalaisia tulee jatkuvasti lisää joten ulkomaalaisten sosiaalietuuksien kustannukset kasvavat jatkuvasti. Kustannukset kasvavat nopeammin, kuin hallitus ehtii leikata ja korottaa veroja. Ulkomaalaisten sosiaalietuuksien kustannukset kasvavat jo nyt noin miljardilla eurolla vuodessa.

Joka kolmas pääkaupunkiseudulla asuva Kelan toimeentulotuen asiakas puhuu äidinkielenään jotain muuta kuin suomea tai ruotsia, Vantaan Sanomat kertoi. Ulkomaalaisten osuus sosiaalietuuksista kasvaa nopeaa vauhtia ja osassa paikkakunnista. Ulkomaalaisten osuus sosiaalietuuksista on jo yli 40% monessa kaupungissa. Ulkomaalaisten sosiaalietuuksien osuuden odotetaan kasvavan pian yli 50%. Avoimet rajat ja kaikki otetaan asenne ajaa Suomen tuhoon.

Lehden mukaan vieraskieliset ovat yliedustettuina toimeentulotukiasiakkaissa. Korkein osuus on Espoossa (38,9 prosenttia), mutta yliedustus on korkea myös Helsingissä (31,3 prosenttia) ja Vantaalla (35,9 prosenttia).

– Suurimmat vieraskielisten ryhmät toimeentulotukipäätöksissä ovat Kelan tilastojen mukaan venäjän-, arabian-, somalin- ja vironkieliset, Vantaan Sanomat kirjoittaa.

Kela palveleekin suurimpia kieliryhmiä kohdennetuilla palveluilla. Kela muun muassa tiedottaa etuisuuksista muun muassa arabian, farsin, somalin, venäjän ja viron kielellä.

Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla Suomessa autetaan heidän kotimaassaan 135 ihmistä. Suomi on ottanut pakolaisia ja turvapaikanhakijoita 3 vuodessa yli 50 000. Samallla rahalla olisi auttanut heidän kotimaissaan melkein 7 miljoonaa ihmistä. Suomi on ottanut turvapaikanhakijoita ja pakolaisia 40 vuodessa yli 500 000. Samalla rahalla olisi autettu heidän kotimaissaan melkein 70 miljoonaa ihmistä. On täysin järjetöntä ottaa kehitysmaalaisia Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista ei tule koskaan tekemään mitään työtä ja suurin osa tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

Ohessa Kelan julkaisema englanninkielinen video, jossa esitellään etuisuuksia ja niiden saamisen edellytyksiä. Video on tekstitetty arabiaksi, kurdiksi, persiaksi ja somalin kielelle.

www.youtube.com/watch?v=9WpmesGMpcw

Kunnilta ja kaupungeilta uhkaavat rahat loppua. Syynä jatkuvasti kasvava sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten määrä.

Lähteet:

www.iltalehti.fi/talous/4f865273-c188-45b3-afa4-0ecb8d71bf8b_ta.shtml

www.suomenuutiset.fi/kelan-rahat-uhkaavat-loppua-tukea-leikattu-tuhansilta-tuputtaa-silti-markkinahenkisilla-videoilla-tukea-turvapaikanhakijoille/

www.vantaansanomat.fi/artikkeli/620252-kelan-toimeentulotuki-kasautuu-maahanmuuttajille-espoossa-ja-vantaalla-osuus

www.vantaansanomat.fi/artikkeli/598235-yha-useampi-valittaa-suomessa-toimeentulotuestaan-nain-tuomareiden-tyotaakka-paisuu

tilastot.migri.fi/#applications

read.oecd-ilibrary.org/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013_migr_outlook-2013-en#page175

data.oecd.org/socialexp/social-spending.htm#indicator-chart

docs.google.com/file/d/0B6hXHkqpNpyPOFd5dkdqZm0zYmc/edit?pli=1

Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla Suomessa, autettaisiin heidän kotimaassaan 135 ihmistä.

Ulkomaalaisten moninkertaisesti kantaväestön tukien saajien suuremmat tuet on paljastettu jo useita vuosia sitten.

mediasuomi.wordpress.com/2018/06/08/matujen-moninkertaisesti-kantavaestoa-suuremmat-sosiaalietuudet-paljastettu-nyt-virallisista-papereista/

mediasuomi.wordpress.com/2016/03/21/ulkomaalaisten-sosiaalietuudet-paljastettu-kirjallisena/

mediasuomi.wordpress.com/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-kantasuomalaiset/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

16 Comments

 1. Nyt jokainen isänmaallinen kantasuomalainen pistäkää tämä paljastus leviämään somessa ja kovaa! Nyt taistellaan isänmaan puolesta ja matut pois Suomesta ja rahat kantasuomalaisille! Nyt jokainen mukaan!

 2. Ei voi käsittää. Suomalaisilta leikataan. Todella törkeetä.

 3. Kannattaa äänestää oikeistoa. Persuja, kokoomusta ja keskustaa tai perkele olla äänestämättä kokonaan.
  Sitä saatte mitä tilaatte, leikkauksia ja heikennyksiä. Eli vapauttanne rajoitetaan, kun annatte oikeistolle vallan.
  Vaalit lähestyy huhtikuussa 2019 ja vasemistosta löytyy hyviä ehdokkaita.
  Näin sitä rahaa jaetaan. Parempi osaisille on annettu 2 miljardin euron veron kevennykset, kun taas heikompi osaiset saavat tapella tuistaan keskenään. Tämä vääryys ei ole maahanmuuttajien virhe. Vaan eduskunnan joka rahojamme säätelee.

  1. Kylläpä siellä vasemmiston ja vihreiden puolella taitaa olla ne suurimmat maailmanhalaajat, joten en ehkä ääntäni kuitenkaan siihen suuntaan laittaisi.

 4. TÄYDELLISTÄ ANARKIAA,YKSINVALTIUTTA,,HALLITUS MÄÄRÄÄ,ETTÄ KANTA-SUOMALAISET NÄÄNNYTETÄÄN NÄLKÄÄN,RUUAN+LÄÄKKEIDEN JA HOIDON PUUTTEESEEN.?MUTTA KUINKAS SITTEN KUN KELAN RAHAT LOPPUU MYÖS UUSTULJOILTA,,NO YKSINKERTAISESTI,,NET TAPPAA KAIKKI KELA+EDUSKUNNAN RIKOLLISET,JA NE SUOMALAISET,JOIDEN KURKUT YLTÄVÄT LEIKKOMAAN JA KAULAT KATKOMAAN?MEILLÄ ISOLLA=185.CM.ON PIENI MAHDOLLISUUS,ETTÄ SELVIÄMME PITEMMÄLLE,KUN POTKAISEMME TIKAPUUT NURIN,JOITA PITKIN PIENET MAMUT YRITÄÄ MEIDÄN KURKKUJA LEIKATA,,JA SITTEN KALASNIKOWIT,LAULAMAAN,MEIDÄN KÄSISSÄ..!

 5. Onhan tämä nähty jo pitkään kuinka omaa kansaa poljetaan ja elinoloja huononnetaan? Itsekkin eläkeläisenä, olen karvaa katkerasti kokenut, kuinka eläke rahan arvo on huonontunut törkeästi? Meille ei ole todellakaan korotuksiin rahaa herunut ainakaan kahteen vaalikauteen(8v.)lääkekulut nousivat 3vuotta sitten niin, että jokaisen lääkkeitä käyttämään joutuvan on pakosta löydettävä n700e rahaa, ennen kuin pääsee kelan korvauksissa halvempiin hintoihin? Miten se onnistuu niillä, joiden eläke on jopa alle 1000e? Eikö tämä ole jo aivan selvää hautaan toimittamista, pois mamujen tieltä, joille kaikki on pedattu valmiiksi!? Perkele! Kusipäitä on Suomen PÄÄTTÄJÄT!!

 6. Tämä kansa ei koskaan opi. Seuraavissa vaaleissa mennään samalla linjalla kun aina ennenkin.
  Politikot lupailee kaikkea skeidaa ja puupäät joukolla ihailee niitä, se vaan on Suomalaisten luonteessa olla selkäranngattomia nynnyjä.
  Kunnon kansa olisi jo aikoja sitten laittanut politikot vastuuseen teoistaan. Luusereiksi syntynyt kansa myös kuolee sellaisena.

 7. Isoisäni ja äitini sotivat / jeesasivat että tä suomaa on Suomalaisten. Nyt jos lähiö kerrostalossasi on linjasaneeraus niin pitäisi vuokran tippua ulkohuussin tasolle. Pitäiskö hakee Gambiasta nainen ja 7 kakaraa ni joko irtois ees asumistuki täysmääräsenä!

 8. Minä olen 2 lapsen isä ja lapset ovat yhteishuollossa, mutta toisella paikkakunnalla kuin minä. “Vakiintuneiden olosuhteiden” takia lapset ovat siis äidillään, vaikka me lasten kanssa olemmekin eri mieltä. Nyt 11.2018 me saatiin 5d ja kahteen viikonloppuun + matkakorvauksiin (2400km) 568€. Että repikää siitä. Siitä tulisi maksaa kaikki eläminen ja asunto lämpiää puulla, juoksevaa vettä ei tällä hetkellä ole.

 9. Jos lapsia tekee täytyy pystyä ne elättämäänkin ei ole yhteiskunnan velvollisuus matkoja maksaa.

 10. Järkyttävää luettavaa, mutta totta. Kyllä me Suomalaiset olemme höntitettävissä.

 11. Tämä on aivan käsittämättömän typerää kyllähän sen käsittää jos tulee töihin mutta elätetäväksi kyllähän se raja tulee vastaan kun rahat loppuvat.

 12. Niin Anja ei olekaan, ellet sitten omaa oikeaa suojaväriä.. ja muistetaan sitten me pienten lasten vanhemmat olla sairastumatta mihinkään, että pystytään lapset kasvattamaan ilman yhteiskunnan apua.

  Ja seuraavissa vaaleissa taas pienituloiset jättää äänestämättä muka protestina ja kappas, eduskunnassa on taas samat lahopää puolueet päättämässä.

 13. Taulukon mukaan eläkkeitä matuille maksetaan vain viidesosa siitä määrästä mitä kantasuomalaisille. Onneksi eläkettä maksetaan sen mukaan mitä itse kukin on ansainnut, takuueläke toki kaikille.

Comments are closed.