Korruptio Suomessa on yleistä ja jatkuvasti kasvavaa.

Tästäkin on jo kirja: Olli Pusa / Renkien kaappaus.

Suomi on kokonaan JÄRJESTELMÄKORRUPTIO; pankkien hallinnassa:

Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”

Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

Kuinka törkeää tällainen maksettu lainsäädäntö sitten voi olla ?

Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata. ( suomeksi varastaa lailla 444/2012).

Tämä kaikki ”perustuslain ” suojissa !

Julkinen lakitietokanta Finnlex; PL 118 § Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

julkiset todisteet PL 118 §:n valtiopetoksellisuudesta: archive.is/kimmoleask.fi

Suomen korkein vääryys istuu Arkadianmäellä; Valtiopetos … Suomen ”perustuslain” 118 § …Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä valtakunnanoikeudessa.

Suurimman oikeusmurhan kärsivät Lapset; hetero-aviomiehet ja pienyrittäjät; joiden kokemia vääryyksiä ei EDES ”lain” mukaan voida käsitellä Suomen oikeuslaitoksessa; saati, että poliisi voisi tutkia näitä rikoksia .

EOA ”päätös 876/2/0” ( salattu 20.12. 2007 asti )… poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamssa presidentin- ja minbisterinvastuuasiassa.

Tuollainen SYYTEILMOITUS jätetty Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 ( kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä) ja rikosilmoitus Porin ”poliisille” 8.9.2005 sekä EIT valitus 27.3. 2006 ; seulottu 27.3. 2008 ( EOA kanlsiapäätös 1350/4/08 ; EIT tuomarin jääviyksiä ei voida tutkia ).

Tällaisten juttujen rantautuminen Kansainväliseen rikostuomioistuimeen estettiin LAHJOMAALLA se 2008.

He 55/2007 ja 2008 allekirjoitettu ( 25 vuotta salaiseksi julistettu ”sopimus” ) Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”. ( KAIKKI PL 118 §:n mukaiset jutut, jossa ei ole kansallistakaan syyteoikeutta mm. Helsingin käräjäoikeus 4.5. 2017 17/1550 asian R 17/2641 Mauno Henrik Koivisto / törkeä valtiopetos.)

Tai ”laki 444/2012” pienyrittäjien miljardiomaisuuden ryöstämisestä pankki-vakuutuslaitoksille. ( ARCHIVE.IS/KIMMOLEAKS.FI).

Korkein vääryys; siis eduksunta on PL 118 §:n avulla ohjeistanut Korkeinta ”oikeutta” tekemään KASTIJÄRJESTELMÄN Suomeen: syyteoikeudettomat ”herrat” ja heitä arvostelevat IHMISOIKEUDETTOMAT kanslaiset; kuten minä, joka voi vain kirjoittaa totuudesta… vääryyksiä EI Suomen ”lain” mukaan voida korjata ja varastettua omaisuutta koskaan palauttaa.

Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus.” Yli LAIN salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.

Eduskunta voi siis kumata laiillisen lain tilan TAKAUTUVASTI Suomessa, jos heidän KÄSKIJÄNSÄ näin haluaa.

Käskijä eli pankki-vakuutus-sektori on lahjonut Suomen hallitukset :

Iltalehti 19.2. 2013 ( todistajan kera) Miljoonien rahavirrat puolueille.

Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”; miljardivarkaus; kastijärjestelmä; ”lakisääteiset” vakuutusvelvollisuudet työnanatajille …..

Ilmankos ”sopimus” Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa piti julistaa 25 vuoden ajaksi salaiseksi; koska perustui PETOKSEEN:

He 55/2007 ja ”sopimus” syötettiin väärillä asiakirjoilla: ”Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia näitä vakavia rikoksia: Pl 118§ ja EOA 876/2/05 TODISTAVAT yhdessä EOA kanlsiapäätöksen 1350/4/08 kanssa vallan muuta .

Kansanedustajille ja Kansainväliselle rikostuomioistuimelle siis SUORAAN valehdeltiin 2007 ja 2008 Suomen 1 kastiin kuuluvien pätämiseksi poissa kalterien takaa ja KANSALLISOMAISUUDEN ( ja yrittäjien omaisuuden ) ryöstämiseksi !

Siinä sivussa saimme IHMISOIKEUDETTOMAT kansanosat Suomeen; josta jo 2006 – 2008 Euroopan ”ihmisoikeustuomioistuinta” informoin ( EIT 24221/06 ) ja Valtakunnansyyttäjänvirastoa 9.12. 2005 … kaikki ovat osallisia Valtiopetosten tekeijöiden suojeluun:

Suomen rikoslaki: jos joku tietää vakavan rikoksen ja sen jättää ilmoittamatta syyllistyy itse rikokseen …. saa siis ilmoittaa nämä ilmoittamani rikokset eteenpäin kiitos !

Pl 118 §:n valtiopetos; lain 444/2012 miljardivarkaus ; Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta ( He 55/2007).

Mukana Suomen ”laillisuusvalvonnan” suorittama rikollisten SUOJELU; EOA 876/2/05 ja sen salaaminen He 55/2007 äänestäviltä kansanedustajilta; jotka saivat ”tiedon” : ”Välitöntä tarvetta lain muuttamiseksi ei ole”. EOA 876/2/05 TODISTAA muuta: ”Lainsäädännön tila EI ole tyydyttävä”… no onko se nyt PL 118 §:n myötä kansalaisia tyydyttävällä tasolla !

Missä ”lehdessä” voimme näistä suurella joukolla ”keskustella” ilman ”rastisleimaa” ?

Kuinka suuri rikollinen on ihmisoikeudeton kansalainen; joka kertoo sen; entä, jos kerron olevani ihmisoikeudettomampi, kuin tänne tulleet Afrikkalaiset; yrittäjänä minulla EI ole minkään valtakunnan sosiaaliturvaa ? … saati perustuslaillista omaisuudensuojja, kuten PL 118 § ja laki 444/2012 todistavat aukottomasti .

Korekein ”oikeus” ei ottanut käsittelyyn sitä oliko saamani haaste Porin Käräjäoikeuteen ”lain” mukainen: Koska Kimmo Leino on valittanut Eduskunnan oikeusasiamihelle Porin maistraatin päätöksestä ja asia siksi on mutkistunut.

Tulee Kimmo Leinon maksaa kaikki vastapuolen oikeudenkäyntikulut.

Valittaminen koski( rikosilmoituksen ohelle ) tahallisia ja ”oikeusasiamiehelle” TUNNUSTETTUJA virkavirheitä … tämäkö siis on ”laitonta” Suomessa … rikoksista ilmoittaminen ?

Tästä 9.12. 2005 VKSV jätetty SYYTEILMOITUS; ei ole käsitelty vielä tänäkään päivänä; joten PL 118 § HAISEE !

Voitte uskoa, että tästä PL 118 §:stä ei haluta vaalikeskustelun aihetta; mukana 2 ”eduskunnan” enemmistö !

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.