Suomesta tehdään poliisivaltio

Poliisivaltio Suomi on menossa joka tapauksessa niin vaaralliseen suuntaan että sitä ei kyetä muuttamaan paskanpuhumisella.

Massavalvonta ja vaino pahenee.

Käteisrahan käyttö kielletään.

Autoihin tulee seurantalaitteet.

On keksitty uusi rikos vihapuhe ja viharikokset vaikka sitä ei ole edes lakiin kirjattuna. Tämän vihapuheen ja viharikosten ainoa tarkoitus on hiljentää kaikki toisinajattelijat.

Suomeen tuodaan useita miljoonia muslimiehiä turvapaikanhakijoina ja pakolaisina elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla.

Asunnot ja ajoneuvot otetaan kantasuomalaisilta pois ja annetaan turvapaikanhakijoille.

Yli puolet kantasuomalaisista ei tule tekemään yhtään mitään. Heiltä valtio vie kaiken omaisuuden ja rahat pankkitililtä ja pistää heidät ulkoleireille kuolemaan.

Nämä ovat totalitaarisen valtion tunnusmerkkejä.

Vain konfliktiin johtavia ratkaisuja on edessä – ellei halua elää kuin kyykytetty orja loppuelämänsä.

Ay-liike on ilmeisesti päättänyt laittaa kovan kovaa vastaan. En usko ennen kuin näen.

Suomalaisista on tullut niin vellihousuja että on vaikea uskoa että edes Ay-liikkeellä olisi uskallusta uhmata yhteiskuntajärjestystä.

Mitä sitten tapahtuu jos poliittiset lakot todella kärjistyvät? Eduskunta ja hallitus lähettävät poliisin pidättämään lakkoilijat. Niin siinä käy tässä vitun hevonpaskan vapaamuurareiden persereikä aasilandiassa.

612 marssilla ei ole myöskään vitun merkitystä kun et kohta enää saa olla edes leikisti isänmaallinen tai kansallismielinen. Ja se onkin pelkkää teeskentelyä siinä vaiheessa kun marssit totalitaristisen valtion puolesta.

Jos me halutaan elää vapaina maassa missä meillä on perusoikeudet, se tarkoittaa että meidän on alettava tekemään ihan muita asioita kuin tähän asti.

PVL on kielletty! Poliittinen toiminta on siis jo kielletty! Sananvapaus on kielletty! MVlehti oli, ei ole enää.

Kohta on vain mielipidevankeja kotiarestissa tai vankilassa tai salamurhattuina.

Valtioneuvosto on kutsunut ulkomaiset tiedustelupalvelut ahdistelemaan kansallismielisiä.

Suomalaisvihamieliset voimat uuden aselakiesityksen takana:

”TOIVEET JA TODELLISUUS

Hallituksen esitykset HE 110/2018 vp ja HE 179/2018 direktiivin implementoinniksi Suomen ampuma-aselakiin on viimeisimmän esityksen osalta edelleen perustuslain omaisuudensuojan kannalta erittäin ongelmallinen. Hallituksen esityksen HE 179/2018 liitteenä ei ole asetustekstiä, mikä osoittaa, että esityksen laatineet ovat varmoja siitä, että kansanedustajat eivät ehdi tutustua esitykseen riittävästi ja se saadaan läpi yksinkertaisella enemmistöllä…”

Koko artikkeli: nra.fi/puheenjohtajan-kolumni-x-7/

NRA-sivustolla on useita aikaisempia erinomaisia artikkeleita liittyen tuohon maanpetokselliseen aselakiesitykseen, jota suomalaisvihamieliset voimat ovat viherpunikkien dominoiman valtaVALEmedian asiasta vaikenemisen avulla voineet viedä kansalaisilta salassa eteenpäin.

Demlalaista ”oikeutta”:

”Jesse Torniaisen saama mielivaltainen rasismi-lisä tuomiost jää voimaan

Suomalaisvihamielisen EU-klienteelin masinoima kampanja poliittisia tosinajattelijoita vastaan sai tänään lopullisen vahvistuksen, kun Korkein oikeus päätti, ettei se myönnä valituslupaa Jesse Torniaiselle Helsingin asema-aukiolla tapahtuneesta pahoinpitelystä, jonka uhri kuoli sen jälkeen kun tämä oli poistunut luvatta sairaalasta käyttämään huumeita. Ylen uutisessa KKO ei myönnä valituslupaa Jesse Torniaiselle Helsingin asema-aukion hyppypotkujutussa ei mainita tarkoituksella mitään siitä, että uhri lähti sairaalasta luvatta kovien huumeiden pariin, jonka seurauksena tämä vietiin takaisin sairaalla, jossa lopulta kuoli.

Oikeusturvan kannalta pahinta KKO:n päätöksessä on se, että nyt annetaan poliittiselle mielivallalle mahdollisuus vaikuttaa tuomioon. Samalla Demla-juristien korruptoima oikeusjärjestelmä tulee valitusluvan epäämisellä osoittaneeksi liberaalidemokratian totalitaristisen luonteen.

Oikeusvaltion periaatteita loukkaavan KKO:n päätöksen myötä hovioikeuden antama käräjäoikeutta ankarampi tuomio jää voimaan. Koska hovioikeus piti teon motiivia ”rasistisena”, se kovensi Torniaisen kahden vuoden vankeustuomiota kolmella kuukaudella. Erikoista ”rasistisen motiivin” koventamisperusteessa oli se, että sekä tekijä että uhri ovat molemmat etnisesti suomalaisia…”

ylewatch.blogspot.com/2018/10/jesse-torniaisen-saama-mielivaltainen.html

Mikä on Demla?

Kirjainyhdistelmä Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on monille etäisesti tuttu. Se symboloi Suomen oikeuslaitoksen poliittista korruptiota. Demla on kommunistien vuonna 1954 perustama vasemmistolainen lakimiesyhdistys, joka Neuvostoliiton aikana piti tiiviisti yhteyttä idän ”edistyksellisiin” (so. kommunisteihin). Sen tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti. Sillä on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa maassamme, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (Halonen) ja pääministeriä (Jäätteenmäki) myöten korkeimpaan valtiojohtoomme. Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

Vasemmiston taktiikoille uskollisena Demla on julkilausumissaan piilottanut todelliset tavoitteensa ympäripyöreän ihmisoikeushötön taakse. Kommunismin edistäminen on sittemmin vaihtunut monikulttuurin kannattamiseen ja muun muassa aseiden omistusoikeuden vastustamiseen. 2000-luvulla demlalaisten toiminta on herättänyt suomalaisissa närkästystä etenkin siksi, että yhdistyksen jäsenet ovat pyrkineet aktiivisesti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

Ruben Stiller totesi taannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, että Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Demla on juuri se ryhmä.

www.magneettimedia.com/mika-on-demla/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.