Useita muslimimiehiä raiskauskäräjillä Suomessa.

Valtamedia ja poliisi salaa muslimitaustan ja rikokset. Tapaukset jotka tulevat julki ovat vain pieni jäävuoren huippu muslimien rikollisuudesta Suomessa. Muslimit tekevät useita tuhansia rikoksia vuodessa Suomessa. Valtamedia ja poliisi salaa ja on hiljaa täysin tietoisesti, jotta kultamunien rikokset eivät paljastuisi ja kansa ei saisi tietää. Jokainen rikokseen syyllistynyt muslimi tulisi karkoittaa Suomesta ja asettaa pysyvä maahantulokielto. Turvapaikanhakijoista ja pakolaisista 98% on muslimeita eli islamin uskoisia.

Oikeuksissa on taas annettu muutamat tuomiot raiskauksista, joissa kaikissa tekijäpuolena ovat olleet uussuomalaiset ja uhreina kantasuomalaiset naiset.

Helsingin hovioikeus piti 28.9.2018 antamassa päätöksessään aiemman Helsingin käräjäoikeuden tuomion, jolla irakilainen Athir Taleb Khumais Al-Khazraji tuomittiin törkeästä raiskauksesta 3 vuoden ehdottomaan vankeuteen. Lisäksi uhrille tuli maksettavaksi 3 000 euroa korvauksia.

Tapahtumat alkoivat 7.7.2017 kun 16-vuotias tyttö oli kävelemässä Helsingin Pitäjänmäellä metsäpolkua pitkin kotiinsa. Al-Khazraji oli ottanut tyttöön kontaktia, jonka jälkeen oli poltettu tupakat. Sen jälkeen Al-Khazraji oli pussannut tyttöä väkisin. Lisäksi mies oli purrut tyttöä huulesta ja kaulasta. Niin ikään mies oli tunkenut sormensa tytön housuihin.

Tämän jälkeen Al-Khazraji oli kaatanut tytön maahan ja työntänyt silpokikkelinsä tämä suuhun. Al-Khazraji kiisti oikeudessa raiskauksen ja väitti, että se tapahtui vapaaehtoisesti. Miehen mukaan pikkutyttö alkoi vapaaehtoisesti imeä itselleen entuudestaan tuntemattoman ruskean miehen kikkeliä.

Teko on aiheuttanut tytölle huomattavaa henkistä kärsimystä, sillä joutuessaan sadomasokistisen toiminnan kohteeksi itsemäärämisoikeus häviää kokonaan. Lisäksi teko oli nöyryyttävä ja alentava.

Keski-Suomen käräkäoikeus taas tuomitsi Ghazi Al Sadin törkeästä raiskauksesta ja Muthana Fadhil Kadhim Al-Hayalin törkeästä raiskauksesta ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta niin ikään kolmen vuoden vankeuteen.

Kaksikko ei pystynyt hillitsemään kiimaansa vaan olivat saalistamassa Jyväskylän keskustassa. He postasivat erään ravintolan ulkopuolella ja kun ulos tuli tolkuttomassa humalassa ollut nainen miehet ottivat tämän kyytiin.

Sen jälkeen mentiin toisen asunnolle, jossa nainen raiskattiin useaan otteeseen. Kun toinen yhtyi, toinen filmasi. Oikeuden mukaan nainen oli humalan takia ymmärtämättömässä tilassa. Molemmat kiistivät tavan mukaan syytteet ja sanoivat, että tapahtuma oli kaikkien osapuolten yhteisymmärryksessä tehty teko.

Al-Haylilta löydettiin tutkimuksissa lisäksi kännykästä lapsipornovideo, jota tämä oli jaellut eteenpäin.

pt-media.org/2018/11/02/useita-uussuomalaisia-raiskauskarajilla/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.