Donald Trump kertoo twitterissä suomalaisesta valtamediasta ja poliitikoista.

Donald Trump kertoo mitä mieltä hän on suomalaisesta valtamediasta ja suomalaisista poliitikoista. Valtamedia on täysin hiljaa asiasta.

Lähde:

twitter.com/realdonaldtrump

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

 1. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu jatkaa jyrkällä linjallaan. Nyt sionisti vaatii, että maan lainsäädäntö muutetaan vastaamaan rasistisen ja pedofiliaa oikeuttavan Talmudin kirjoituksia.

  Viime viikolla Netanjahu ilmoitti, että Israelin rotupolitiikkaa on terävöitettävä. Israelin on oltava ”vain juutalaisen kansan – eikä kenenkään muun – valtio”, pääministeri linjasi. Netanjahun asenne yllätti jopa vuosikymmenet sionistien väkivaltaa seuranneet politiikan asiantuntijat.

  Netanjahu nosti Talmud-kysymyksen esille Likud-puolueensa kokouksessa. Esimerkiksi juutalaisten uskonnollisesta heprealaisesta kalenterista tahdotaan nyt tehdä Israelin virallinen kalenteri. Netanjahun mukaan perustuslakia on uudistettava niin, että se pohjautuu kokonaan Talmudin opeille.

  Ehdotus on rohkea, sillä Talmud sisältää paljon materiaalia, joka on erittäin jyrkässä ristiriidassa nykyaikaisen ihmisoikeusajattelun kanssa. Magneettimedian julkaisemassa käännösartikkelissa ”Suuri raiskaavien rabbien salailu” käsitellään Talmudin suhtautumista raiskauksiin ja pedofiliaan:

  Talmudin julistus sanhedrin 69b:ssä sanoo: ”Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että (seksuaalinen) yhtyminen 9-vuotiaaseen poikaan on todellinen yhtyminen, mutta sitä nuorempaan ei ole.”
  Sanhedrin 69b sanoo, että naisen antaessa alaikäisen poikansa työntyä häneen on hän silti kelvollinen naimaan papin. Tämä johtuu siitä, ettei alaikäinen poika ole Talmudin silmissä ”mies”, joten Talmudin mukaan seksillä alaikäisen kanssa ei ole moraalista tai laillista merkitystä juutalaisille (sanhedrin 52b).
  ”Aikuisen miehen yhtyessä pikkutyttöön sillä ei ole merkitystä, sillä tytön ollessa alle kolme vuotta (ja yhden päivän) on se kuin tökkäisi sormella silmään” (Ketubot 116). Alaviitteessä tarkennetaan, että ”kuin kyyneleet tulevat silmään uudestaan ja uudestaan, samoin palaa alle 3-vuotiaan tytön neitsyys.”

  Maailmalla ja myös Suomessa sionistit kutsuvat Israelia ”Lähi-idän ainoaksi demokratiaksi”. Kuinka esitetyt lainaukset, Talmudin arvomaailma ja Netanjahun rasistiset kommentit palestiinalaisista ovat sovitettavissa demokratiaan?

Comments are closed.