Valtamedia valehtelee lähes aina ja siihen ei voi luottaa. Totuus on luettavissa ainoastaan vaihtoehtomedioista.

Rikollisia vallanpitäjiä sylikoirana palveleva, viherkommunisti-toimittajien dominoima valtamedia sensuroi, salaa, vääristelee ja valehtelee taukoamatta eli kertoo jatkuvasti muunnetettua ”totuutta”. Erityisesti se soveltaa klassista propagandan perussääntöä, jonka mukaan valetta toistamalla riittävän monta kertaa ainakin lähes kaikki saadaan uskomaan se – tuoreimpia esimerkkejä on eilinen ”ilmastomielenosoitus” Helsingissä, jossa lukemattomia kertoja toistetun ilmastovaleen (IHMISEN vaikutuksesta säähän) nielleet hyödylliset idiootit osoittivat tuon toistetun valeen ihmeellisen vaikutuksen.

Niistä kansalaisille hyvin merkityksellisistä asioista, joista valtaVALEmedia tarkoituksellisesti joko kokonaan VAIKENEE tai harhaanjohtavasti kertoo vain osatotuuden , saisi pitkän luettelon. Asiasta vain osatotuutuuden kertomalla voidaan useinkin saada jokin asiantila näyttämään täysin vastakkaiselta todellisuuteen verrattuna.

 

Hyvä esimerkki vaikenemisesta on tämän päivän Turunsanomat joka tänään kertoo ensi viikolla alkavista merisotaharjoituksista ja tieten tahtoen jättää mainitsematta NATOn osuutta näissä karkeloissa. Yritin siitä kommenttiosiossa huomauttaa, mutta sitä ei tietenkään julkaistu.
Eipä juuri kerrota muissakaan lehdissä näistä 50000 sotilaan harjoituksista Suomen maaperällä, aluevesillä ja ilmatilassa.

Onneksi paljolti MV-lehden ansiosta ihmiset alkoivat heräillä laajemmin valtamedian ja päättäjien harjoittamaan kusetukseen. Taloudellinen- ja poliittinen eliitti sekä heidän kirppunsa valtamedia menettivät viimeisenkin arvostuksensa ja luottamuksensa kansan silmissä. On pöyristyttävää että omien virheidensä vuoksi gloriansa menettäneet poliitikot ja valtamedia purkivat raivonsa Ilja Janitskiniin. Niinpä Ilja Janitskin suorastaan polttouhrattiin oikeudessa. Oikeus antoi tuomion joka siltä tilattiin. Se on varma. Valtamedia juhlii sananvapauden tappamista sen itse sitä tajuamatta.
Onneksi on some. Monet oppositiopoliitikot ovatkin seuranneet Donald Trumpin esimerkkiä ja puhuvat somen avulla suoraan kansalle, ettei valtamedia pääse vääristelemään sanomaa.
Myös seuraavat vaalit tähtäimessään olevat kansallismieliset ehdokkaat ovat tehneet erittäin hyviä striimejä.
Löysin vasta äskettäin hyvän saitin johon on koottu kattavasti kansallismielistä Suomalaista kiinnostavia linkkejä. kansallisromantikko.fi/index.php#

Hyviä vaihtoehtomedioita levitä tietoa somessa.
suomimedia.wordpress.com/2018/10/07/hyvia-vaihtoehtomedioita-levita-tietoa-somessa/

Minä olen 40 vuotta tehnyt töitä metsäkoneen kuljettajana ja teen vieläkin. Siinä on aikaa kuunnella vaihtoehtomedioita. Minä heräsin vasta 2015 vuonna totuuteen, koska sitä ennen en lukenut yhtään, enkä kuunnellut vaihtoehtomedioita. Herätys on ollut karu, koska juuri valtamedia on se joka valehtelee ja aivopesee ja salaa totuutta. Nykyaikana totuus on luettavissa vain vaihtoehtomedioista ja valtamediasta ei saa muuta, kuin valheita. Siksi varoitankin teitä nuoria ihmisiä lopettakaa valtamedian lukeminen kokonaan ja lukekaa vain vaihtoehtomedioita. Minua valtamedia on kusettanut ja huijannut lähes koko elämäni ja en usko yhtään mitään valtamediaan enään. Suomimedia on yksi parhaista vaihtoehtomedioista mitä olen 2015 vuodesta asti seurannut. Yhtään valhetta en ole suomimediasta löytänyt ja lähes aina suomimedialla on linkit lähteisiin ja niiden lisäksi on kuvia ja videoita. Eli hyvin kattavat lähteet, joita vastaan on hyvin vaikea hyökätä valeuutis väitteillä.

Valtamedian ja suvakkien reaktioista näkee aina mikä osuu ja uppoaa. Suvakit aktivoituvat kommentoimaan vain silloin kun totuus paljastuu. Kun totuus paljastuu ja tulee julki on valtamedian ja suvakkien reaktio aina sama sensurointi ja ”valeuutis” väitteet. Sen lisäksi alkaa suvakeilla asian vähättely ja selittely, että asia ei olisi niin paha, kuin on paljastettu. Valtamedia ja suvakit siis pyrkivät aina estämään totuuden paljastumisen ja leviämisen. Tämän sisämisteriön raportin tultua julki ei kestänyt kauaa kun valtamedia ja suvakit alkoivat sensuroimaan totuuden leviämistä. Elämme demokratiassa, jossa pitäisi pystyä vapaasti lukemaan ja levittämään uutisia. Kuitenkin elämme sensuurissa jossa valtamedia ja suvakit sensuroivat kaikkea mikä ei heidän agendaansa sovi. Valtamedia ja suvakit haluavat miljoonia muslimiehiä Suomeen elämään sosiaalietuuksilla. Kaikki jotka vaarantavat tämän agendan sensuroidaan. Kuten tältäkin sivustolta monista aiheista suvakit vaativat sensuuria ja uutisten poistamista ja levittämisen estämistä. Suvakit jopa käyttävät natsirasistikorttia jatkuvasti ainoa tavoite on estää totuuden paljastuminen. Te nuoret muistakaa totuus on aina luettavissa vain vaihtoehtomedioista. Alla oma suosikki lista vaihtoehtomedioista joita seuraan säännöllisesti.

suomimedia.wordpress.com/2018/10/19/uusi-vaihtoehtomedia/

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.