Ilmastomuutoshuijaus on paljastettu ja ainoa tarkoitus on verottaa lisää kansalaisia.

Yrjö perskelettä lainatakseni: “perusolettamus on se, että ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi suomalaisten hiilijalanjälkeä erityisesti haja-asutusalueilla ja teollisuudessa on rajoitettava ankarasti radikaalein hallinnollisin ja verotuksellisin keinoin. Myös pakkokeinoin. Lisäksi lihansyönti täytyy lopettaa. Yhtä lailla pakkokeinoin. Kuitenkaan tämä ei saa vaikuttaa jatkuvasti kasvavaan kehitysmaalaiseen maahanmuuttoon sillä se on itsessään välttämätön ja väistämätön rikkaus eivätkä nämä kaksi asiaa ole millään tavoin verrannollisia keskenään. Niitä ei saa verrata keskenään. Niitten keskenään vertaaminen on vihapuhetta. Kehitysmaalaisten tuominen Suomeen turvapaikanhakijoina tai pakolaisina lisää ilmastopäästöjä yli 300 kertaiseksi per yksi kehitysmaalainen.”

Suomen osuus ilmaston lämpenemisestä vähintään 0,00 astetta
ilmastorealismia.blogspot.com/2015/06/suomen-osuus-ilmaston-lampenemisesta.htm

Suuri Ilmastohuijaus
mattihytola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/253544-suuri-ilmastohuijausl

Vaikka ilmastomuutos olisikin totta sillä ei olisi mitään vaikutusta, vaikka Suomesta ei tulisi yhtään päästöjä. Suomen osuus koko maailman päästöistä on YK mukaan virallisesti 0,0054% vaikka luku olisi 0,018%.  Joten ei ole mitään merkitystä tuleeko Suomesta päästöjä vai ei, koska se ei vaikuta yhtään koko maailman ilmastoon. Ilmastomuutokseen uskovat vain samat hyvin tyhmät ihmiset, jotka uskovat myös, että monikulttuurisuus on rikkaus. Ainoa syy miksi poliitikkoja kiinnosta ilmastomuutos. On se, että sen avulla kansaa pystyy verottamaan joka vuosi lisää ja enemmän. Ilmastohuijausta pidetäänkin yllä, koska se on 15 000 miljardin euron arvoinen lupa verottaa kansaa joka vuosi kasvavilla ja kovemmilla veroilla. Ilmastoveroilla rahoitetaan vain turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ja sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten kuluja. Joiden kulut kasvavat jatkuvasti, koska maahan tulee jatkuvasti lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Luonnolisesti tämän takia myös veroja on kiristettävä jatkuvasti, koska rahat eivät riitä.

Tiesitkö, että…

Ilmastomuutoshuijaukseen liittyy selviä asioita, joilla tyhmät ihmiset saadaan pelkäämään, että maapallo tuhoutuu, jos ei nyt heti aleta toimiin ilmastomuutoksen hillitsemiseksi. Mitä ne teot aina ovat. 1. Jatkuvasti kiristyvä verotus ilmastomuutoksen nimissä. 2. Ilmastomuutos tuo Suomeen 62 miljoonaa ilmastopakolaista 50 vuoden sisässä. Ilmastomuutoshuijauksen tärkeimmät tavoitteet on saada ihmiset pelkäämään. Kun ihminen pelkää se ei toimi, eikä ajattele järkevästi. Kaikki valheetkin menevät läpi paremmin, kun ihminen pelkää ilmastonmuutosta, joka on valhetta. Lopeta pelkääminen ja keskity faktoihin. Näin toimimalla ihmiset saadaan herätettyä ja tajuamaan totuus, että ilmastomuutos on valhetta. Ei ole mitään pelkoa enään ja asiat tulevat selviksi. Maapallo ei tuhoudu, eikä mitään katastrofaalista ole menossa. Totuus vapauttaa ihmiset pelosta, joita ilmastohuijauksen kannattajat lietsovat. Suurin osa ilmastohuijaukseen uskovista on hysteerisiä ja pelko on sumentanut järjen. He ovat muka pelastamassa koko maailmaa.

Katso videot niin asia on päivän selvä. Videoiden jälkeen tiedät faktat ja sinua ei saada huijattua enään mitenkään uskomaan ilmastohuijaukseen. Totuus vapauttaa.


Ilmastomuutos on huijausta ja valhetta, jonka ainoa tarkoitus on saada pelästyneet ja tyhmät ihmiset maksamaan lisää ja jatkuvasti kovenevia veroja. Ilmastomuutoshuijauksen avulla tarkoitus on saada kantasuomalaiset myötämieliseksi sille, että “ilmastomuutoksen” takia tulee 62 miljoonaa ilmastopakolaista Suomeen. Ilmastomuutos on huijausta, jolla voidaan raskaasti verottaa kansaa ja täyttää Suomi miljoonilla ulkomaalaisilla. Ilmastomuutoshuijausta rahoittaa George Soros ja monet muut. Miksi sitten valtamedia, Petteri Orpo, Juha Sipilä ja Sauli Niinistö valehtelevat jatkuvasti ilmastomuutoksesta. Valtamedialla on sama agenda, kuin miksi se valehtelee, että Suomi tarvitsee ja Suomen pitää ottaa useita miljoonia muslimiehiä turvapaikanhakijoina elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

Orpo, Sipilä ja Niinistö ovat ammattivalehtelijoita ja kansanpettureita ja he valehtelevat kaikista asioista. Heille kuitenkin ilmastonmuutosvalhe on lupa verottaa kansaa yli 10 miljardilla eurolla joka vuosi ja jatkuvasti kiristyvillä veroilla rahoitetaan ainoastaan Suomen islamisaatiota. Turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee jatkuvasti lisää, joten kustannukset kasvavat jatkuvasti. Juuri siksi “ilmastoveroja” kiristetään jatkuvasti, koska menot kasvavat jatkuvasti. Suomeen tulee joka vuosi 30 000- 50 000 ulkomaalaista elämään sosiaalietuuksilla, joista suurin osa elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla. 10 vuodessa Suomeen on tullut jo 500 000 ulkomaalaista elämään sosiaalietuuksilla. Kehitys on kestämätöntä ja mitkään leikkaukset ja verojen korottamiset eivät lopulta riitä, kun kupla puhkeaa.

Fysiikan nobelisti paljastaa ilmastohuijauksen

– Muuttuuko ilmasto ihmisen toimesta? Kyllä, mutta todennäköisesti hyvin vähän suhteessa luonnollisiin vaihteluihin.

 

Satu ilmaston lämpenemisestä on jo vanhentunut.

Maapallonlaajuinen lämpönousu on ollut pysähdyksissä jo noin 20 vuotta mittaustulosten perusteella. Elämme tällä hetkellä ns. lämpönousupaussia (englanniksi pause).

www.tapionajatukset.com/32498

Aurinkosyklien suorien ja epäsuorien luonnollisten tekijöiden vaikutus paussiin ja kenties lähitulevaisuuden viilenemiseen on selkeä:

Aurinkosyklit (auringonpilkkujen määrä ja magneettisuus), epäsuora vaikutus (indirect effect)

www.climate4you.com/Sun.htm#Global%20temper…

www.climate4you.com/images/SIDC%20DailySuns…

www.climate4you.com/images/SIDC%20DailySuns…

asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajat…

Päättäjät käyttävät ilmastonmuutos propagandaa keinona ajaa meidät yhä ahtaammalle.

Sisäministeri uhkaa jo uusilla veroilla Uusi Suomi puheenvuorossa!

www.uusisuomi.fi/kotimaa/261719-auto-ja-polttoaineveroja-pitaa-saataa-rajusti-ministeri-kai-mykkanen-listaa-3

Annetaan ymmärtää että hallitusten on varauduttava jopa takavarikoimaan ihmisten omaisuutta!
Sisäministeri haluaa myydä meille vakuutuksen – jonka hän maksattaa meillä!
Sisäministeri mykkäsen ilmastonmuutosvakuutus.

Ei hyvää päivää…huppu päähän ja hirteen…se on hallituksen tarjous.

 
Tutkijat ällistyivät: Kasvisruokavalio ei olekaan hyväksi maapallolle – ”Odotimme juuri päinvastaista”
www.is.fi/ulkomaat/art-2000001056990.html
 
Petolliset, Brysseliä kumartavat poliitikot ovat heitä tukevan, taukoamattoman viherpunikkitoimittajien dominoiman valtaVALEmedia-propagandan avulla onnistuneet rakentamaan raudanlujan ilmastohuijaus-kuplan – saatuaan lukemattomilla toistoilla valeen näyttämään todelta niiden silmissä, jotka joko eivät osaa tai viitsi ottaa selvää asioista todellisesta vaihtoehtomediasta.
 
 

 

Kun ottaa huomioon, että koko ilmastonmuutos on maailman menestyksekkäin, laajimmalle levinnein ja vahingollisin huijaus ja petos ihmiskunnan historiassa, en olisi huolissani lihansyönnistä !! Huolissani olen tuon huijausprojektin menestyksestä. Siitä voi paljon kiittää medianomi Al Gorea, joka on hoidellut hommat todella taidokkaasti, tukena George Sorosin miljardit ! Onnittelen Al, olet todella etevä, vielä parempi kuin Göbbels aikoinaan! Erittäin valitettavasti ! Huijausprojektin kivijalkana seisoo IPCC ! Se on pahin tieteen valekaapuun pukeutunut poliittinen huijausjärjestö kautta aikain ! Sillä ei ole minkään muun tieteen kuin disinformaation eli valehtelun tieteen kanssa ! Sain vähän aikaa sitten luettavakseni Daniel Levitin ”Valheiden Käsikirja” nimisen alan oppikirjan, joka on hyvin mielenkiintoista luettavaa . AL Gorelaiset hallitsevat totaalisti kirjan tekniikat! Kun lähdette itse selvittelemään, mikä on totuus, etsikää vaikka ensin CO2 absorptiokäyrä ilmakehässä ja vertailkaa vaikka lukuja kylmän 1970 luvun puolivälin ja lämpimän 2000 luvun (dT n. 0,75 °C )alun hiilidioksidimääriä ja sovellatte enrgiatasojen eroihin säteilylakia saadaksenne lämpötilaerot.Näin pienillä lähellä yhtä olevien lukujen neljäs juuri on melko tarkasti erotus jaettuna neljällä. Muistakaa tietysti käyttää kelvinasteita °K. Eipä siitä muutamaa sadasosa-astetta enempi jää, eli lämpötilan nousu on pääosin kaikesta muusta kuin hiilidioksidista johtuvaa, eli syytetään aivan väärää asiaa !!!!

Älkää uskoko mihinkään käyrään tai dataan, jonka julkaisija on valetiedejärjestö IPCC! Jos haluatte oikeita tiedonlähteitä, voitte aloittaa tutustumisen esim. valetiedejärjestö IPCC: n vastapainoksi aikoinaan perustetun NIPCC:n oikeiden lahjomattomien tiedemisesten artikkeleihin ! Suomessa on alan ansiokkaita tiedemiehiä mm. Antero Ollila, Kari K. Arvola, Mikko Paunio ja Mauri Timonen, jotka lyttäävät IPCC:n täysin ja moneen kertaan. Sitten on hyvä FB sivusto Suomen Ilmasto 2040 (Finnish Climate 2040), jota kannattaa seurata. Valitettavasti päättäjämme ovat täysin IPCC:n huijaamia, mukaanlukien PS Halla-Aho ja ihmeekseni myös diplomi-insinööri Juha Sipilä, joka ei ole viitsinyt itse ottaa asiasta selvää ! Kai Oulussakin Diplomi-insinööreille sen verran matematiikkaa ja fysiikkaa opetetaan, että niillä tiedoilla pitäisi olla helppo laskea, että ilmaston lämpeneminen ei ainakaan hiilidioksidista johdu ! Muistatteko, että tätä huuhaata myytiin aluksi ”Ilmaston lämpeneminen” nimisellä kauhuskenariolla, joka sitten hätäpäissään muutettiin ”Ilmastonmuutos” nimiseksi kauhusatukertomukseksi, kun lämpeneminen loppui v. 2000 !!!

Suuren ilmastohuijauksen takana ovat Wall Streetin ja Lontoon Cityn Illuminati-pankkigangsterit, jotka tähtäävät koko ihmiskunnan alistamiseen Uuden maailmanjärjestyksen tyranniaansa. Ilmastohuijaus-agendaa toteuttavan täydellistetyn EU-diktatuurin on määrä olla tuon NWO:n prototyyppi, malli.

”How Banking Families – ”the CABAL” – Robbed You of Your Future:
who controls the food supply controls the people; who controls the ENERGY can control whole continents; who controls money can control the world.”

Seuraavassa on 11 minuutin englanninkielinen video, jossa aiheena on ”MAXWELL, EDISON, JP MORGAN AND THE LAWS OF PHYSICS – free energy”:
www.hopegirlblog.com/2016/12/24/new-video-free-energy-the-laws-of-physics-and-the-laws-of-nature/

Vastaava perusteellisempi PowerPoint-esitys: www.hopegirlblog.com/wp-content/uploads/2016/02/Peoples-Free-Energy-Show-Slide-Ep-One-History-is-Written-By-the-Winners.pptx

Tässä on yksi esimerkki lukemattomien vastaavanlaisten joukosta kuinka em. ’cabal’ pitää fossiilisiin energialähtiesiin, ennenkaikkea öljyyn pohjautuvan energia-monopolin hallussaan keinoja, kuten murhia kaihtamatta:

”Inventor of ‘Free Energy’ Electrical Generator: “I’ve Been Poisoned Several Times””,
www.collective-evolution.com/2018/07/02/inventor-of-a-closed-path-homopolar-electrical-generator-ive-been-poisoned-several-times/

Koska tuolla cabalilla on käytössään melkein rajattomat rahavarat, niin se pystyy vaientamaan esim. suuret autojenvalmistajat – keinovalikoimaan kuuluvat myös esim. kiristys ja murhat:

”JAPANESE WATER POWERED CAR!!”, www.youtube.com/watch?v=CrxfMz2eDME
(Ks. myös videon alapuolella ”Näytä lisää”-teksti)

’Free energy’ = päästötön, puhdas ja laitteistokustannuksia lukuunottamatta täysin ilmainen ’zero point’- energia, jonka käyttöönotto mm. veisi pohjan pois em. cabalin ylläpitämältä suurelta ilmastohuijaukselta – ja melkein ilmainen energia mullistaisi maailmantalouden.

Näin suuren ilmastohuijauksenkin takana oleva, matrix-artikkelissa kuvattu ”cabal” pitää itsellään tosiasiallisesti – pääasiassa öljypohjaisen – energiamonopolin tai vähintäänkin energiantuotannon hallinnan:

”The 9/11 Truth Movement, Free Energy Suppression and the Global Elite’s Agenda”,
www.checktheevidence.com/wordpress/2008/05/30/the-9-11-truth-movement-free-energy-suppression-and-the-global-elites-agenda/ – Huomaa artikkelissa myös alaotsikko”Suppression by Murder”.

Allamainitussa oppaassa kuvattuja laitteistoja on maailmalla yksityishenkilöiden salaa rakentamina ja salaa käyttäminä otaksuttavasti suuri joukko. Jos joku yrittää ottaa niitä massatuotantoon ja -markkinointiin, joutuu ’cabalin’ käsittelyn kohteeksi, jotta cabal ei menettäisi tosiasiallista energiantuotannon hallintaansa.

”Practical Guide to Free-Energy Devices”,
www.free-energy-info.com/PJKbook.pdf

Tuon cabalin osuus maailman väestöstä on luokkaa 0,00…1% ja mm. valtamedia-kontrollinsa avulla ylläpitämänsä, em. matrixin ansiosta sillä on hallinnassaan energian lisäksi rahanluontimonopoli (Rotschildien velkaponzi-rahajärjestelmä, ks. www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/) ja se on kaappaamassa mm. maailman viljelykasvien siementuotantoa monopolikseen, yhtenä päätekijänä Rockefellerit, ks. www.globalresearch.ca/seeds-of-destruction-the-diabolical-world-of-genetic-manipulation/25303

Cabalilla on alistaakseen tyranniansa alle 99,9…9% maapallon väestöstä niinollen kohta hallinnassaan kaikki kolme sen NWO-pääarkktehti H.Kissingerin mainitsemaa ’työkalua’: energia, raha ja ruoka – ellei riittävä osuus ihmisistä älyä ottaa ”punaista pilleriä” ja vapautua matrixista sekä TOIMIA sen mukaisesti cabalin eliminoimiseksi!
(NWO, New World Order eli Uusi maailmanjärjestys)

Lue myös alla olevat linkit minkä jälkeen tiedät, että ilmastomuutos on huijausta ja valhetta. Seuraavan kerran, kun valtamedia ja maanpetturi poliitikot puhuvat ilmastonmuutoksesta miksi veroja pitää taas kiristää tai miksi on otettava lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Tiedät, että ne valehtelevat päin naamaa.

suomimedia.wordpress.com/2018/08/23/ilmastohuijaus

suomimedia.wordpress.com/2018/10/15/ilmastonmuutoshysteria-osana-vihreaa-valhetta/

suomimedia.wordpress.com/2017/05/12/ilmastomuutoshuijaus-on-fakta-sen-on-jokainen-nahnyt-tana-vuonna

suomimedia.wordpress.com/2015/12/14/ilmastomuutoshuijauksen-hinta-veronmaksajille-150000miljardia/

Lähteet:

Ilmastofoorumi ry – ihmisen ja ympäristön puolesta

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

3 Comments

 1. Ilmastonmuutoksen torjumiseen on vain yksi malli. Se, että kansalaisen taskusta siirretään rahaa hallituksen taskuun.

  — Ennen kuin Totuus solmi avioliiton Vallan kanssa se oli tyttönimeltään Valhe.

 2. Ilmastomuutos on huijausta, jonka ainoa tarkoitus on saada pelokkaat kansalaiset maksamaan lisää veroja. Ilmastomuutos on samanlainen huijaus kuin miksi Suomeen pitää ottaa turvapaikanhakijoita ja pakolaisia todella paljon. Sen huomaa kun valtamedia rummuttaa niin tietää sen olevan propagandaa ja valetta. Suvakit uskovat monikulttuurisuuden olevan rikkaus ja suvakit uskovat ilmastonmuutokseen. Suvakit uskovat aina kaiken mitä valtamedia valehtelee. Lukekaa alla olevat ja katsokaa videot, joissa faktat selitetään ja on päivänselvää, että ilmastomuutos on huijausta.

  Ilmastohuijaus on useiden satojen miljardien eurojen bisnes ja osana sitä tarkoitus on täyttää euroopan maat sadoilla miljoonilla nuorilla muslimiehillä, jotka tulevat “ilmastomuutoksen” takia turvapaikanhakijoina. Suomeen on arvioitu tulevan 62 miljoonaa turvapaikanhakijaa ja pakolaista 2050 vuoteen mennessä.

  Teollisuusmaiden asukkailta on tarkoitus kerätä vuosittain 200 miljardia dollaria Vihreään ilmastorahastoon. Summalla on tarkoitus taistella väitettyä katastrofaalista ihmisperäistä maapallon lämpiämistä (CAGW) vastaan. Suomen osuus maksuista on vuosittain noin 80 miljoonaa. Mutta menevätkö rahamme hukkaan? Torjummeko olematonta uhkaa keinoilla jotka eivät toimi? Hiilidioksidin syyllistäminen maksaa suomalaisille mm. tuulivoimatukina noin 400 miljoonaa euroa, puhumattakaan muista välillisistä kuluista. Otsikkokuvassa on Saksan Volkachin torilta löytämäni sääasema, jonka kerrotaan olevan peräisin viikinkien meteorologisen laitoksen protopajasta. Uskoo ken tahtoo, mutta ainakin se on varmatoiminen.

  ”Ilmastonmuutos pysäyttää Golfvirran ja Suomeen tulee jääkausi.”

  Ilmastomallien mukaan Golfvirta hidastuisi tai pysähtyisi, jos Grönlannin ja/tai Pohjoisnavan jää sulaisi ja toisi nopeasti paljon makeaa vettä meriveteen. Kuitenkaan kumpikaan alue ei kauttaaltaan osoita sulamisen merkkejä. Näillä alueilla luonnollisen vaihtelun mukaisesti jää paikoitellen sulaa tai vetäytyy ja toisin paikoin kasvaa. Lisäksi ainakin Grönlannin jääkerroksen on todettu hitaasti paksunevan. Golfvirran pysähtymisestä ei siis ole todisteita.

  ”Ilmastonmuutos tuo Suomeen trooppisia tauteja kuten malarian.”

  Malarialoisen leviäminen, kuten monen muunkaan ”trooppisen” taudinaiheuttajan, ei riipu lämpötilasta vaan hygieniasta ja viime kädessä köyhyydestä. Suomessakin on vielä toiseen maailmansotaan asti kärsitty malariasta, ja Eurooppa julistettiin malariavapaaksi vasta 1970-luvulla. Arkangelin satamakaupungissa Neuvostoliiton Jäämerellä 1920-30-luvuilla oli vakavia malariaepidemioita. Nämä paikat ovat pohjoisessa ja tuolloin oli nykyistä kylmempää, joten on aika selvää, että jos Suomessa joskus kohdataan malariaa uudelleen, se ei johdu ainakaan ilmaston lämpenemisestä.

  Itse asiassa monet taudit pärjäävät trooppisissa olosuhteissa juuri siksi, että niille alueille on keskittynyt valtaosa maailman köyhästä väestöstä, joilla ei ole varaa eikä mahdollisuuksia kunnolliseen hygieniaan, eikä tehokkaita torjunta-aineitakaan saa kansainvälisen yhteisön painostuksen vuoksi käyttää. Siksi välillisesti tuomitsemmekin lukuisia kehitysmaiden asukkaita varmaan kuolemaan kulkutauteihin ynnä muihin syihin, jos ilmastonmuutoksen varjolla estämme heitä kehittämästä talouttaan ja sitä kautta mahdollisuuksia puhtaaseen elinympäristöön.

  ”Ainakin merenpinnat nousevat ja rannikkokaupungit hukkuvat!”

  Vain Al Goren mielestä. Edes YK:n ilmastopaneelin tieteellinen osuus ei usko merenpinnan nousun nopeutumiseen. (Viimeisimmän raportin poliitikoille [ja toimittajille] tarkoitettu tiivistelmäosuus puhuu hieman eri kieltä, mutta se onkin poliittinen dokumentti eikä tieteellinen.) Historiallisesti merenpinta on noussut hitaasti mutta varmasti jo useita tuhansia vuosia. Saman trendin jatkuessa useiden satojen vuosienkin ajan puhutaan edelleen vain senttien noususta. ”Melkein USA:n presidentin” väitteet useiden metrien noususta tällä vuosisadalla ovat niin tuulesta temmattuja kuin olla voi.

  Merenpinta voisi nousta metritolkulla ainoastaan jos Grönlannin tai Etelänapamantereen maanpäälliset valtavat jäätiköt sulaisivat. Pohjoisnavan jääthän ovat kokonaisuudessaan meressä, jolloin niiden sulaminen ei nostaisi merenpintaa. Grönlannin jäätiköt eivät kuitenkaan ole sulaneet kokonaan, vaikka Grönlannin keskilämpötila on historiassa ollut jopa viisi astetta nykyistä korkeampi. Myöskään valtaosa Etelänapamantereesta ei osoita sulamisen merkkejä.

  ilmastofoorumi.fi/ilmastonmuutos/yleisia-harhaluuloja/

Comments are closed.