Juha Sipilän hallitus on varmuudella koko Suomen poliittisen historian kurjin ja huonoin hallitus ikinä.

Sipilän hallitus ei uskalla ottaa vastuuta mistään. Eikä muuten mikään edellisistäkään hallituksista sitten Eu-jäsenyyden. Sipilä ei tee mitään ilman Eu:lta tulevaa käskyä. Juurihan Eu:n korkea virkamies ( mitä ikinä se tarkoittaakaan) kävi sparraamassa Sipilää. Juha Sipilä on ylivoimaisesti huonoin pääministeri ikinä.
Meikäläiset poliitikot ovat olleet innokkaita perustuslain pykälien ronklaamisessa. Perustuslakiin lisätty pykälä Suomi on Euroopan unionin jäsen vesittää Suomen olemassa olon itsenäisenä tasavaltana. Maanpetturi poliitikot haluavat antaa 100% kaiken vallan Eu:n keskushallinnolle, koska eivät uskalla ottaa vastuuta Suomen ja Suomen kansan etujen valvonnassa, jonka pitäisi olla hallituksen ja eduskunnan ainoa tehtävä. Muut valtiot pitäkööt samalla lailla omistaan huolen.

Juha Sipilän hallitus on ollut melkoisella varmuudella koko Suomen poliittisen historian kurjin ja huonoin hallitus ikinä. Vaikka mainitsinkin edellä koko hallituksen, en voi olla menemättä sen verran yksityiskohtiin, että kun katsoo valtioneuvoston ministereitä kautta linjan heidän henkilökohtaisen saavutustensa osalta koko 4-vuoden ajalta, on kyseessä todellinen ”nightmare” -joukkue eli kokonainen polvi täysin kyvyttömiä ja surkeita poliitikkoja koottuna jokaisesta hallituspuolueista.
Tuo ”kunniattomien paskiaisten” joukkio on vastannut mitä pahinta luonnonkatastrofia, joiden kouriin lämpimämmillä vyöhykkeillä olevat maat säännönmukaisesti joutuvat kärsien suuria aineellisia- ja henkilövahinkoja.

En enää muista mikä oli se suurhanke, jonka tuoreen Sipilän hallituksen täytyi hoitaa heti virkakautensa aluksi, mutta siitäkään ei jäänyt mitään muuta käteen kuin sana: ”Vatulointi” ja yhtä ja samaa ”vatulointia” on ollutkin siitä lähtien aina tähän päivään asti. Sote on nyt oma lukunsa, eikä siitä sen enempää. Suomen etujen valvonta ja ns. EU-politiikka on ollut kertakaikkisen mitäänsanomatonta ja Sipilän hallitus on laittanut kaiken tarmonsa Saksan liittokansleri Angela Merkelin määräysten tottelemiseen.

Puhumattakaan nyk. sinisten ulkoministerin Timo Soinin ulkoministerinä tekemä käsittämätön kämmi olla päästämättä Helsinkiin Venäjän delegaatiota Krimin miehitystä vastustavan boikotin noudattamiseksi, vaikka tuolloin oli kysymyksessä Helsingissä EU:n edustajien ja Venäjän välisestä jäiden sulattelemisesta ja virallisen keskusteluyhteyden avaamisesta. Tätä Soinin ”paavillista” päätöstä olemalla paavillisempi kuin paavi itse ihmettelivät EU:nkin edustajat, jotka eivät näin päässeet keskusteluyhteyteen Venäjän edustajien kanssa. Mutta sitä suurempi vahinko oli se, että se vaikutti erittäin negatiivisesti Suomen ja Venäjän välisiin suhteisiin, jotka ovat olleet jo vuosia varsin kylmä kiskoiset poliittisella tasolla ja täällä Suomessa valtamedian taholta harjoitettavan Venäjä vihan lakkaamattomassa lietsonnassa, jossa ei ole järjen hiventä kun kysymys on 1300 km yhteisestä maarajasta yhden maailman suurvallan kanssa.

Juha Sipilän katastrofi hallitus on ollut lähes ensimmäisestä päivästä lähtien ns. ”rampa ankka”, josta syystä Suomelle olisi ollut paljon siunauksellisempaa, jos virassa olisi istunut virkamieshallitus.
Poliitikkona Juha Sipilä on kertakaikkisen surkea eikä omaa minkäänlaisia kykyjä olla johtavassa asemassa politiikassa. Jo oppositio aikanaan hän ei sanonut koskaan mitään selvää mielipidettä, vaan pyöritteli sanoja kuin presidentti Sauli Niinistö ottamatta asioihin kiinni pidettäviä kantoja, joista mies tunnetaan ja josta hän pitää kiinni järjellisyyden rajoissa. Mutta molemmat edm. ovat kuin saippuapaloja, jotka eivät pysy käsissä, vaan luiskahtavat aina pois. Ja kun valtiota johtavat tälläiset poliitikot eivät he herätä luottamusta eivätkä luo ympärilleen turvallisuuden tunnetta siitä, että kansa saa olla suhteellisen rauhassa, koska valtion asiat ovat varmoissa käsissä.

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.