Ilja Janitskinin tuomion analyysi osa 2

Janitskinin, Bäckmanin, Tuomisen maksettavaksi lankeaa vastapuolten oikeudenkäyntikuluja kymmeniätuhansia euroja. Kaikkiaan jutussa kertyy tuomituille maksettavaa vajaat 240 000 euroa. Juttu tulee menemään korkeimpaan oikeuteen asti ja tuomio ei ole lainvoimainen. Hyvänä uutisena kaikki nyt tuomitut ovat varattomia ja mitään korvauksia eivät Jessika Aro ja muut tule koskaan saamaan. 240 000 euroa jää asianosaisten ja valtion omaksi tappioksi. Asta Tuominen ja Johan Bäckman ovat syytömiä ja tulevat voittamaan viimeistään korkeimmassa oikeudessa.

Tuomari oli äärisuvakki.

Oikeusmurha: Ilja Janitskin vankilaan! Tuomaritar Mitja Korjakoff afrofani?
laitonlehti.net/2018/10/18/oikeusmurha-ilja-janitskin-vankilaan/

Tuomari Korjakoffin veli on poliisi! Jäävi tuomitsemaan MV:tä!
laitonlehti.net/2018/10/19/oikeusmurhaajatar-tuomari-korjakoffin-veli-poliisi-jaavi-tuomitsemaan/

Vankilamatikkaa: Joutuuko Janitskin vielä lusimaan lisää?
laitonlehti.net/2018/10/18/vankilamatikkaa-joutuuko-janitskin-viela-lusimaan-lisaa/

Päivän vitsi Janitskinin rikokset
laitonlehti.net/2018/10/19/paivan-vitsi-janitskinin-rikokset/

Koska Ilja Janitskinilla ei ollut puolustajinaan vapaamuurari-veljiä, niin häneen voitiin vapaasti soveltaa neuvostoliittolaisen ”oikeuden” Suomeen sovellettua versiota Demlaa:

www.magneettimedia.com/mika-on-demla/

Seuraava artikkeli on vuodelta 2008:

”Demla – oikeusvaltion tuho”,
octavius1.wordpress.com/2008/04/03/demla-oikeusvaltion-tuho/

Tämä artikkeli on vuodelta 2010:

”Johtaako Demla oikeuslaitosta?”,
kullervokalervonpoika.wordpress.com/2010/01/26/johtaako-demla-oikeuslaitosta/

Muutama huomio tuomio oli täysin poliittinen. Tuomio vahvistaa sen, että mv-lehti ei ole valemedia, koska jos mv-lehti olisi valemedia ei olisi mitään tuomiota tullut. Tuomio ei ole lainvoimainen, koska siitä valitetaan ja juttu menee korkeimpaan oikeuteen asti. Samassa sai tuomion Asta Tuominen ja Johan Bäckman. Ensimmäistä kertaa Suomen historiassa yksi henkilö on vastuussa muiden tekemisistä. Sama, kuin ajat autolla ja edessä olevat autot ajavat ylinopeutta ja sinä saat sakot heidän toimistaan. Demla oikeuslaitos on poliittinen ja suvakkituomarit antavat tuomioita, jotka eivät perustu mihinkään lakiin. Seurauksia on se, että Suomessa toimii poliittinen oikeuslaitos ja poliittinen poliisi, johon kansa ei voi luottaa, eikä luota. Suomi on menossa kovaa vauhtia poliisivaltioksi ja sananvapautta ei ole enään. Ilja Janitskin sai siis melkein 2 vuoden ehdottoman tuomion. Turvapaikanhakijat jotka joukkoraiskasivat kantasuomalaisen naisen saivat vain 1kk ehdollista. Turvapaikanhakija, joka tappaa kantasuomalaisen saa 6kk ehdollista. Laki ei ole sama kaikille ja ulkomaalaiset ovat selvästi lakien yläpuolella Suomessa.

Nykyisin Suomessa:

”Somali, arabi ja Janitskin joutuivat oikeuteen.

Arabi 3kk ehdollista raiskauksesta.

Somali sai 6kk ehdollista huumeista.

Janitskin sai 22kk ehdotonta koska kertoi netissä, mitä somali ja arabi olivat tehneet.”

Tuomio oli täysin punavihervasemmistolaista paskaa. Ensinnäkään EI ole ollut kyse MINKÄÄNLAISESTA Jessikka Aron kunnianloukkauksesta, koska edm. henkilön saamat HUUMETUOMIOT ovat täyttä TOTTA ja ovat kenen tahansa saatavilla oikeustuomioistuimen kirjaamosta… käsittääkseni.
Toisin sanoen kunnianloukkaustuomio voidaan antaa pelkästään valheellisesta ja paikkaansa pitämättömän tiedon levittämisestä julkisuudessa, joka näin vahingoittaa kohteena olevan henkilön mainetta esim. esittämällä syytöksiä rikoksesta, jota ei ole ollut edes olematta, saatika, että edes poliisi olisi sellaista koskaan tutkinut.

Tuntien MV -lehteä sitä lähes perustamis ajankohdasta lähtien lukeneena koko Jessikka Aro vyyhti lähti liikkeelle vasta sitten kun kysymyksessä oleva henkilö ITSE revitteli Ilja Janitskinin saamilla rikostuomioilla, joista – en muista tarkkaan, enkä halua levittää väärää tietoa – kaiketi liittyi jollain tavalla huumeisiin joidenkin muiden rikkomusten ohella ja jotka olivat jo kärsittyjä ja rikosoikeudellisesti loppuunkärsittyjä tapauksia.
Tämän jälkeen MV -lehti julkaisi tämän lasitalosta kiviä heittelevän ”turvallisuuspolitiikan ”sateentekijän” omaa huumepöllyistä rikoshistoriaa ei niinkään kostona, vaan Jessikka Aron itsensä aiheuttamana ”veren kaivamisesta nenästään”.

Tuo edellinen osoitti Jessikka Arolta sitä ylitsevuotavaa ylimielisyyttä ja uskoa siihen, että HÄN voi täysin korruptoituneen oikeuslaitoksen ja Suomen valtion seläntakana heitellä lonkalta Ilja Janitsinia solvaavaa ja häntä mustamaalaavaa informaatiota, koska Janitskin on kohteena niin ”turvallinen” ”laskiämpäri”, että häntä voi vapaasti kusta päin näköä ja samalla tuoda itseään esille (jota tuo ämmä tekee aina, vaikka ei ole kuin tyhjäpäinen bimbo pisssis) moraali poseeraamalla muiden samalaisten joukossa kuin Sirkus Maximuksella näyttämällä peukaloa alaspäin antaen luvan lopulliseen kallon murskaamiseen.

Koko Ilja Janitskinin saamalla aiheettomalla ja täysin poliittisella tuomiolla ei ole mitään tekemistä Oikeuden jumalattaren kanssa, vaan kaiken takana on EU-saatanan näytösoikeudenkäynti, jonka käsikirjoitus on ollut jo valmis vuosia aivan kuten itsensä Josif Stalinin vastaavien ollessa kyseessä Neuvostoliitossa 1930-luvun kommunistisen puolueen puhdistus oikeudenkäynneissä, jossa tuomarina pauhasi muuan Andrei Vyšinski (1883-1954), joka huusi, ”Kuolemaa saastaisille koirille!!!”

Täydellinen oikeusmurha. Oikedesta ei voi edes puhua sen varsinaisessa merkityksessä. EU-Suomi on täysi farssi. Kaikki valtiolliset instituutiot ovat täysin korruptoituneita. Kaikkea ohjaa Deep State loppumattomine rahavaroineen, jota FED sille loihtii tyhjästä.
MV lehti paljasti taloudellisten – ja poliittisten toimijoiden roolin vuoden 2015 maahantunkeutujien ohjaamisesta Ruotsissa suoraan Haaparannan junaan ja edelleen Tornioon. MV paljasti ketkä kaikki poliitikot ovat/ olivat mukana VOK-bisneksessä ja silloisen sisäministerin vaimon lakitoimiston ison roolin kielteisten turvapaikka anomusten valitusten käsittelyjen lakiprosesseissa. MV astui siis isoille varpaille ja valtiopetoksiin ja maanpetturuuteen syyllistyneet poliitikot saivat hepulin.
YLEN natofanaatikko toimittaja sekä demareiden Hanna Huumonen laitettiin herjaamaan MV lehteä ja sen lukijoita. Huumonen ja hänen isäntänsä onnistuivat katkaisemaan MV:n mainostulot ja siis haittaamaan Janitskinin yritystoimintaa. Valtamedia oli innola mukana MV:tä vastaan, koska ovat satanistisen Deep Staten renkejä. Reppanat Aro Ja Huumonen olivat vain työkaluja tässä prosessissa joiden vähä-älyisyyden ansiosta saatiin tekaistua roppakaupalla valesyytöksiä. Jopa Interpol sotkettiin valeila mukaan.
Mitään todellista rikosta ei ole koskaan tapahtunut, mutta klassisen Neuvosto-käytännön mukaan tuomio ja syyllisyys oli päätetty jo aiemmin. Tuomio on vain harhaista tulkintaa jostakin epämääräisestä laista jota voidaan tulkita miten kulloinkin mielii.
EU on hajoamassa, mutta Suomi taitaa upota silmittömässä EU-palvonnassaan ensin ja silloin Deep State astuu esiin ja ottaa Suomen kansalaisten yksityisomaisuuden haltuunsa.
Onneksi on toivoa. Globalisaation vastaiset voimat tulevat murskaamaan kaiken mädän maailman laajuisesti.

Iljaa vahvimmin vainonneet hybridimetsästäjät ovat kokoomuslaisia Natointoilijoita, eivät mitään demloja. Kapitaalikommunismi aka sosiaalikapitalismi on uusliberalistiporvarien järjestelmä ei demarien. Ilja haittasi kirjoittajiensa kanssa eliitin rahatahojen bisneksiä ja Natojösenyyttä jutuillaan ja siitä Berner, Sipilä, Orpo, Aso, Jantunen ja kumppanit häntä rankaisivat.

Tuomio ja korvaukset ovat täysin kohtuuttomia. Ammut 5 kertaa jalkoihin (Turun Halinen) velanperinnässä ja korvaukset 20 000 todennäköisesti loppuiän ontumisvammoista. Alaikäisten raiskauksista vielä pienemmät tuomiot. Kerrot faktoja yllytettynä, kun toinen osapuoli kertoo sinusta perättömiä ryssäjuttuja ja saat tuomion kunnianloukkauksesta.

”Kysymys on ollut useita osatekoja sisältäneestä kokonaisuudesta, jonka taustalla ovat olleet Aron Venäjän informaatiovaikuttamiseen liittyneet tutkimukset ja artikkelit. Bäckmanin toiminta on tavoitellusti saanut aikaan sen, että myös muut ihmiset ovat alkaneet häiritä Aroa. Teosta on aiheutunut Aron elämänlaatua vakavasti häirinnyt tila”, käräjäoikeus toteaa tiedotteessaan.

Oikeus tuomitsi Bäckmanin myös maksamaan Arolle 22 000 euron korvaukset kärsimyksestä. Lisäksi oikeus määräsi Bäckmanin korvaamaan Arolle tämän oikeudenkäyntikuluja 25 676,80 euroa. Yhdessä MV-lehti-sivuston perustaja Ilja Janitskinin kanssa Bäckman tuomittiin korvaamaan Arolle 2 377,07 euroa taloudellisena vahinkona, 10 000 euroa tilapäisestä haitasta, 3 504 euroa sairaanhoitokustannuksia ja ansionmenetystä 11 900 euroa.”

Tarkoitus on estää kriittinen keskustelu suomalaisesta korruptiosta, maahanmuuttopolitiikasta, kansallisomaisuuden yksityistämisestä sekä poliisivaltiokehityksestä ja sotilaallisesta liittoutumisesta.Tarvitaan varoittavat esimerkit Suomen Assangeille ja Snowdeneille sekä Dotcomeille, olkaa hiljaa!

Katso videot.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.