Polpo pidätti Markus Janssonin ja sulki kaikki Janssonin nettisivut ja muut?

Markus Jansson on vangittu polpon toimesta ja hänen nettisivut ja kaikki muut suljettu polpon toimesta? Vankeusajaksi on arvioitu muutama viikko tai muutama kuukausi? Viimeisen tiedon mukaan mies olisi otettu kiinni uhkaavan poliisilaitosammuskeluvideon johdosta 10.10.2018.? Joka olisi ollut vain tekosyy polpolle vangita mies pitkäksi aikaa?”

Uusilla oikeuksilla Supon alainen turvallisuusoganisaatio voi nykytiedon valossa asettaa ihmisen tutkinnallisista syistä tutkintavankeuteen jopa vuosiksi ilman oikeuden päätöstä. Mitään tietoa tutkintavankeudesta ei anneta julkisuuteen vaikka asiasta kysyttäisiin. Jansson ensimmäinen uhri?

Polpo aikoo vainota ja hiljentää kaikki toisinajattelijat eli matukriitikot? Kaikki pimeenä.

markusjansson.blogspot.com/
vk.com/markusjansson
twitter.com/markusmjansson
markusjansson.net

Janssonin viimeinen video viesti kaikille katso!

Osa 1

streamable.com/9l6ty

Osa 2

streamable.com/n9jlv

Kokonainen 20 minuuttia alla

oload.fun/f/3xCI9llGYGI/Sis%C3%A4ministeri%C3%B6n_raportin_tiivistelm%C3%A4_vain_20_minuuttia.mp4

Markus Janssonin oikeudenkäynti salaa äänitetty lataa ja kuuntele.

www.filedropper.com/levonenmarkor161796a

Suomen tiedustelulain pääkohtia lyhyesti:

 • Tiedustelumenetelmät perustuvat menetelmällisesti ja määritelmällisesti poliisilain viidennen luvun salaisiin tiedonhankintakeinoihin.
 • Poliisilakia muutetaan siten, että tiedonhankintakeinojen perusteeksi tulee uutena kohtana kansallinen turvallisuus.
 • Peitellyn tiedonhankinnan lisäksi jatkossa laillista on myös tietoliikennetiedustelu, paikkatiedustelu, jäljentäminen sekä lähetyksen pysäyttäminen jäljentämistä varten.
 • Uuden lain mukaan tiedustelumenetelmiä voidaan käyttää myös silloin, kun taustahenkilöä tai -tahoa, ei vielä varsinaisesti ole tiedossa.
 • Tietoliikennetiedustelua saa tehdä jatkossa myös Suomen rajat ylittävistä tietoliikennekaapeleista. Eli internetissä.
 • Viranomaiset voivat myös tutkia seulottua tietoa tarkemmin, eli lukea myös yksittäisiä sähköposteja.
 • Eräiden ammattiryhmien, kuten pappien ja imaamien, lääkäreiden, asianajajien ja VALTAMEDIAN toimittajien viestintä nauttisi kuitenkin korostettua suojaa siviilitiedustelulta.
 • Salaisia keinoja voidaan käyttää jo ennen rikosepäilyä.

 • Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) kertoi keväällä ajavansa tiedustelulainsäädännön nopeutettua hyväksymistä eduskunnassa.
 • Muun muassa perussuomalaisten eduskuntaryhmä suositteli perustuslain muuttamisen kiireellisyyttä. Puolueen 1. varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari oli poissa eduskunnan äänestyksestä. Muut poissaolijat olivat Touko Aalto (vihr.), Tiina Elovaara (sin.), Kimmo Kivelä (sin.), Maria Lohela (sin.), Mika Raatikainen (ps.), Juha Sipilä (kesk.) ja Jani Toivola (vihr.).

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

3 Comments

 1. Katos katos. Onko siis meillä Suomessa jo edesmenneiden Gestapon ja KGB:n tasoinen poliittinen poliisi! Toisinajatteijoiden täytyy varmaan alkaa ihan todella varomaan sanojaan.

 2. Ai polle poliisi aikoo pidättää kaikki toisinajattelijat? Hah mitä paskaa. Hullut kannattaa toki kerätä talteen. Hyvä hyvä!

Comments are closed.