Turvapaikanhakijoille ja pakolaisille yli 3500 euroa enemmän etuja kuukaudessa, kuin kantasuomalaisille köyhille.

Turvapaikanhakijat,  pakolaiset saivat keskimäärin yli 3500 euroa enemmän sosiaalietuuksia kuukaudessa, kuin kantaväestön köyhät vuonna 2017. OECD paljasti jo vuonna 2013, että Suomessa ulkomaalaiset saavat 4,4 keskimäärin suurempia sosiaalietuuksia, kuin kantaväestön köyhät. 2,4 kertaa keskimäärin suurempia asumistukia, kuin kantaväestön köyhät. Rahattoman ja varattoman turvapaikanhakija tai pakolaisperheen aloituspaukku on ollut 6000-10 000 euroa aloituskuukautena. Näin kunniakansalaisia palvellaan ja annetaan täysin ilmainen elämä veronmaksajien rahoilla. Kelasta vahvistetaan, että ulkomaalaiset ovat aina saaneet moninkertaisesti enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset. Kyseessä on kuitenkin aina ollut poliittinen valinta ja ohjaus. Ulkomaalaisille on aina haluttu antaa moninkertaisesti enemmän sosiaalietuuksia ja tullaan aina antamaan. Ulkomaalaiset ovat kunniakansalaisia, kun kantaväestö on roskaväkeä ja kohtelu on sen mukaista.

Kelan tutkimusosaston julkaisemasta työpaperista ilmenee, että eroa selittää etenkin turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten heikko työllisyysasema. Noin 95% on työttömänä ja yli 90% pysyy työttömänä koko elämänsä ja elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla.

Yli 3500 euron suuruinen ero rakentuukin selvästi sosiaalietuuksien käytölle.

Tutkimuksessa on tarkasteltu pääasiassa koko yhteiskunnan maksamia kaikkia sosiaalietuuksia, joita Kela, kunnat ja valtio maksavat turvapaikanhakijoille ja pakolaisille. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten aina saamat ilmainen ruoka, vaatteet, kodinkoneet, kodinelektroniikka, asunto, sähkö, vesi, yksityinen terveydenhuolto, rokotukset, lääkkeet, siivous, ajokortti, autokoulu, auto, autonkulut, vakuutukset ja monet muut. Näitä eivät kukaan kantasuomalainen koskaan saa. Kyseessä on kuitenkin tuhansien eurojen arvoiset edut ilmaiseksi kuukaudessa, jotka yhteiskunta maksaa veronmaksajien rahoista.

Ruotsissa kerrottiin rehellisesti kansalle, että veroja joudutaan nostamaan valtion ja kuntien sekä kantaväestön sosiaalietuuksia leikkaamaan, jotta jatkuvasti lisääntyvä pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden määrä pystytään elättämään. Meillähän näin tehdään (mm. lapsilisäleikkaukset), mutta syyt verhotaan ”rakenteellisiin uudistuksiin” ym. epämääräiseen. Joku on arvioinut, että turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset Suomessa olisivat yli 8 miljardia vuodessa. Tarkkoja lukuja on tällä hetkellä vaikea saada. Lisäksi kehitysapu miljardin, ulkomaalaisten verorahoilla kouluttaminen ym.

Ensisijaisesti on pidettävä huolta omista kansalaisista, muuten kenelläkään ei ole kohta elämisen mahdollisuuksia. Ei ole mitään järkeä rahdata toiselta puolen maailmaa tänne ihmisiä sen sijaan on tuettava suomalaisia lapsiperheitä, jotta syntyvyys nousee. Luku- ja kirjoitustaidottomien ihmisten rahtaaminen Suomeen ei paranna taloustilannetta – päinvastoin.

Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla Suomessa autetaan heidän kotimaassaan 135 ihmistä.
suomimedia.wordpress.com/2018/08/03/yhden-turvapaikanhakijan-ja-pakolaisen-hinnalla-suomessa-autettaisiin-paikanpaalla-135-ihmista/

Katso tai kuuntele videot.

Lähteet:

Ulkomaalaisperheille sosiaalitukea 3215 euroa kuukaudessa + asunto puhtaana käteen
blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/07/06/taalla-on-hyva-olla-mukava-paikka-kiva-tunnelma/

Mitä maksaa, paljonko sosiaalitukea monilapsiset ulkomaalaiset perheet saa
blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2016/08/31/mita-maksaa/

Maahanmuutto ja velkaantuminen tuhoavat Suomen
blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2016/07/12/maahanmuutto-ja-velkaantuminen-tuhoavat-suomen/

blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/09/04/nykyisen-elamanmuodon-eurooppa-on-jo-menetetty/

Totuus mamut saavat moninkertaisesti enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!

suomimedia.wordpress.com/2018/06/08/matujen-moninkertaisesti-kantavaestoa-suuremmat-sosiaalietuudet-paljastettu-nyt-virallisista-papereista/

suomimedia.wordpress.com/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-kantasuomalaiset/

read.oecd-ilibrary.org/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013_migr_outlook-2013-en#page175

data.oecd.org/socialexp/social-spending.htm#indicator-chart

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

9 Comments

 1. Minä en oikeastaan halua, että kunniavierailtamme leikataan yhtään mitään. Sen sijaan, yli 55-vuotiaana työttömänä (siis ei toivoakaan työpaikasta) katson kohtuulliseksi että minunkin sosiaalitukeni nostetaan samalle tasolle.

  Jos ei muun takia, niin yhdenvertaisuusperiaatteen nimessä.

 2. Suomalaisilla on jotenkin lapsen usko viranomaisiin ja poliitikkoihin. Samalla kun kela ja sossu säästävät rahaa laittomasti eväämällä tukia kantasuomalaisille, jotta matuille saadaan lisää rahaa. Suomalaiset ovat lampaita, eivät tee mitään vaikka kaikkialla on ollut useita varoituksia ja paljastuksia ja kokemuksia, että poliitikot ja viranomaiset tulevat vaihtamaan kansan muslimeihin. Jo nyt ulkomaalaiset saavat keskimäärin 4,4 kertaa suurempia sosiaalietuuksia, kuin vastaavassa asemassa olevat kantasuomalaiset. 2,4 kertaa suurempia asumistukia, kuin kantasuomalaiset. Rajat ovat auki edes papereita ei Ruotsin rajalla kysytä. Sisämisteriö varautuu yli miljoonaan turvapaikanhakijan tuloon ja viranomaiset harjoittelevat kantasuomalaisten asuntojen, kiinteistöjen ja ajoneuvojen pakkolunastamista ja antamista niitä turvapaikanhakijoille.

  Tämä on päivänselvä asia, että Suomi islamisoidaan ja kantaväestö murhataan. Tässä ei ole mitään epäselvää. Kysymys kuuluukin mitä sinä aiot nyt tehdä? Odotatko passiivisesti, että omaisuutesi otetaan sinulta pois ja annetaan turvapaikanhakijoille ja viranomaiset vievät sinut kuolemaan ulkoleireille? Vai alatko tekemään aktiivisesti vastarintaa. Myyt omaisuutesi ja muutat pois Suomesta. Ihmiset ovat tottuneet elämään rauhassa Suomessa ja sitä viranomaiset hyödyntävät. Kyseessä on keitetyn sammakon effekti. Eli pikkuhiljaa koko ajan lisätään, jotta kantasuomalaiset eivät tajua tai herää ennenkuin on liian myöhäistä. On aivan varmaa, että moni kantasuomalainen katuu omaa tyhmyttään vasta siinä vaiheessa, kun viranomaiset ovat vieneet kaiken omaisuuden ja vieneet hänet ulkoleirille kuolemaan yksin. Ruotsissa on sama menossa paljon pahempana ja kantasuomalaiset pitävät ruotsalaisia tyhminä, kuitenkaan tajuamatta, että teidän oma maanne on menossa samaan suuntaan paljon Ruotsia nopeampaa vauhtia. Ruotsi on jo menetetty ja Ruotsia ei voi enään pelastaa mikään. Suomella on vielä vähän toivoa mutta jos ette äänestä perussuomalaisia suurimmaksi puolueeksi niin sitten ansaisette tuhonne!

 3. Voi helwetti sentään näiden paljastusten jälkeen on monella kantasuomalaisella. Sellainen olo että on valtiovalta pannut kunnolla takapuoleen kantasuomalaisia kohtaan. Voi wittu sanon mä. Kuinka witun monta kertaa kela ja sosiaaliviranomaiset on toistellu tuet ovat samat kaikille. Aina kun on paljastunut jotain on vedottu yksittäistapaukseen. PRKL viranomaisten valehtelu tästä saa raivon valtaan. Näiden paljastusten jälkeen jokainen kantasuomalainen tietää, että mamut saa moninkertaisesti enemmän tukia ja ne maksaa moninkertaisesti enemmän veronmaksajille kuin työttömät suomalaiset. Mamuille kustannetaan kaiken lisaksi autot, ajokortit, autokoulu ja autonvakuutukset. Prkeleen TUNARIT hallitus ja valtiovalta vaaleissa nähdään se on PRKL. Yksikään puolue, joka on järjestellyt näitä etuja mamuille ei saa mun ääntäni eikä monen muunkaan suomalaisen. Te stnan petturit SDP, Kokoomus, Keskusta, VIhreät, Kristilliset ja RKP olette nämä edut mamuille antaneet. On se PRKL kumma kun kantasuomalainen sotaveteraani tai vanha eläkeläinen ei pysty ostamaan lääkkeitä kun rahat ei riitä edes ruokaan. Sossu-Kela ei anna rahaa kantasuomalaisille mutta mamuille sitä rahaa kaadetaan säkkikaupalla. Kustannetaan vielä autot, ajokortit ja autokoulut ja vakuutukset. Turha on tulla kenenkään kela tai sossu virkailijan tai kansanedustajan jauhamaan paskaa, että Suomessa on kaikki saman arvoisia. Vaaleissa nähdään se on varmaa.

 4. mä oon aina ollu siinä uskossa et kantasuomalaisena mul on samat edut kuin mamuilla. mut näköjään mamuilla on moninkertaiset edut kantasuomalaisiin verrattuna. tää on näköjään ollut maan tapa alusta alkaen. nyt ku kaikki on paljastunu niin ei muuta ku äkkiä lakaisemaan maton alle ettei vaan kantasuomalaiset sais tietää totuutta täst asiasta.

 5. Minä olen 40 vuotta tehnyt töitä metsäkoneen kuljettajana ja teen vieläkin. Siinä on aikaa kuunnella vaihtoehtomedioita. Minä heräsin vasta 2015 vuonna totuuteen, koska sitä ennen en lukenut yhtään, enkä kuunnellut vaihtoehtomedioita. Herätys on ollut karu, koska juuri valtamedia on se joka valehtelee ja aivopesee ja salaa totuutta. Nykyaikana totuus on luettavissa vain vaihtoehtomedioista ja valtamediasta ei saa muuta, kuin valheita. Siksi varoitankin teitä nuoria ihmisiä lopettakaa valtamedian lukeminen kokonaan ja lukekaa vain vaihtoehtomedioita. Minua valtamedia on kusettanut ja huijannut lähes koko elämäni ja en usko yhtään mitään valtamediaan enään. Suomimedia on yksi parhaista vaihtoehtomedioista mitä olen 2015 vuodesta asti seurannut. Yhtään valhetta en ole suomimediasta löytänyt ja lähes aina suomimedialla on linkit lähteisiin ja niiden lisäksi on kuvia ja videoita. Eli hyvin kattavat lähteet, joita vastaan on hyvin vaikea hyökätä valeuutis väitteillä.

  Valtamedian ja suvakkien reaktioista näkee aina mikä osuu ja uppoaa. Suvakit aktivoituvat kommentoimaan vain silloin kun totuus paljastuu. Kun totuus paljastuu ja tulee julki on valtamedian ja suvakkien reaktio aina sama sensurointi ja ”valeuutis” väitteet. Sen lisäksi alkaa suvakeilla asian vähättely ja selittely, että asia ei olisi niin paha, kuin on paljastettu. Valtamedia ja suvakit siis pyrkivät aina estämään totuuden paljastumisen ja leviämisen. Tämän sisämisteriön raportin tultua julki ei kestänyt kauaa kun valtamedia ja suvakit alkoivat sensuroimaan totuuden leviämistä. Elämme demokratiassa, jossa pitäisi pystyä vapaasti lukemaan ja levittämään uutisia. Kuitenkin elämme sensuurissa jossa valtamedia ja suvakit sensuroivat kaikkea mikä ei heidän agendaansa sovi. Valtamedia ja suvakit haluavat miljoonia muslimiehiä Suomeen elämään sosiaalietuuksilla. Kaikki jotka vaarantavat tämän agendan sensuroidaan. Kuten tältäkin sivustolta monista aiheista suvakit vaativat sensuuria ja uutisten poistamista ja levittämisen estämistä. Suvakit jopa käyttävät natsirasistikorttia jatkuvasti ainoa tavoite on estää totuuden paljastuminen. Te nuoret muistakaa totuus on aina luettavissa vain vaihtoehtomedioista. Alla oma suosikki lista vaihtoehtomedioista joita seuraan säännöllisesti.

  suomimedia.wordpress.com/2018/10/19/uusi-vaihtoehtomedia/

 6. Jotenkin nämä paljastukset on pakko estää ja näiden paljastusten leviäminen. Nämä tiedot jotka on paljastettu ovat salassa pidettäviä ja salaisia joita EI SAA PALJASTAA EIKÄ LEVITTÄÄ. Jotenkin nämä paljastukset on pakko estää ja sensuroida. Taistelu totuuden paljastumisen estämiseksi jatkuu!

 7. Voisitteko poistaa kyseisen paljastuksen, koska se lisää rasismia, eikä ole kenenkään etu, että kantasuomalaiset saisivat tietää totuuden tästä asiasta.

 8. Nyt on mitta täysi tämä sivusto on paljastanut liikaa ja liian paljon sellaisia asioita joita kantasuomalaiset eivät saa tietää. Moni ihminen pelkää, että uusia paljastuksia on luvassa tältä sivustolta. Itsekin pelkään, että tämä sivusto paljastaa poliitikkojen tienaavaan turvapaikanhakijoilla ja pakolaisilla, koska se on oikeasti miljardien eurojen bisnes. Ainakin vihreät, kokoomus, keskusta ja vasemmistoliitto kannattavat kaikkien tällaisten nettisivujen sensurointia. Siten, että pääsy Suomesta estetään kaikille tämän kaltaisille nettisivustoille. Me emme voi antaa vaihtoehtomedioien paljastaa totuutta ihmisille ja siksi totuuden leviäminen on sensuroitava ja estettävä.

 9. Nyt jokainen isänmaallinen kantasuomalainen pistäkää tämä paljastus leviämään somessa ja kovaa! Nyt taistellaan isänmaan puolesta ja matut pois Suomesta ja rahat kantasuomalaisille! Nyt jokainen mukaan!

Comments are closed.