Ilmastonmuutoshysteria osana Vihreää Valhetta

Jälleen kohistaan uutisissa, miten ilmastopaneeli varoittaa, että nyt on viimeiset hetket tehdä parannus synneistä tai koko maailma taas jälleen kerran tuhoutuu ilmastonmuutoksessa. Vittu mitä kulttuurimarxilaista paskaa – mutta lampaathan tämänkin uskovat taas kerran! Lampaat ovat niin tyhmiä, etteivät muista, että jo vuonna 1972 nämä samat hysteerikot valittivat samaa ja antoivat silloin armonaikaa vuoteen 1982 asti, tai muuten syntinen maapallo tuhoutuu ihmisen ahneuden vuoksi ilmastonmuutokseeen! Al Gorekin varoitti, että maapallo peittyy napajäätiköiden sulaessa…jonka piti senkin jo tapahtua, mutta hassua, ei ole sekään tapahtunut…

Ilmastonmuutosuskonto on vain yksi Vihreän Uskonnon Pyhistä Opeista, toisin sanoen kulttuurimarxistien työkalu muiden joukossa. Se, kuten kaikki muutkin, mitä Vihreät sanovat, on kusetusta ja valhetta. Ihan kaikki. Mutta silti tyhmät lampaat uskovat siihen. No, sitä saa, mitä tilaa. Älkää valittako, kun taas autoilu kallistuu ja verot nousevat, tätähän te tyhmät lampaat olette halunneet kun olette kaikkien puolueiden Vihreitä vuodesta toiseen äänestäneet ja heidän liturgiaansa uskoneet!

Itsekin kirjoitin tästä kulttuurimarxistien valheesta nimeltä “ilmastonmuutos” blogissani jo kymmenen vuotta sitten useita kirjoituksia, kannattaa vilkaista esim. tämätämätämätämä ja tämä näin alkujaan.

markusjansson.blogspot.com/2018/10/ilmastonmuutoshysteria-osana-vihreaa.html

Ilmastomuutos on huijausta, jonka ainoa tarkoitus on saada kansalaiset maksamaan raskaita veroja, joita korotetaan jatkuvasti. Saaduilla verorahoilla rahoitetaan Suomen islamisaatiota. Valtamedia valehtelee ja aivopesee tyhmää kansaa kuten aina. Valtamedian mukaan Suomen pitää ottaa turvapaikanhakijoina useita miljoonia muslimiehiä elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Valtamedian mukaan polttoaineiden hinnat pitää saada Suomessa 5€ /litra ja lisäksi päästöverot ajoneuvoista moninkertaisesti. Samalla, kun jokainen joka puolustaa ilmastomuutosta valehtelee tietoisesti. Ilmastomuutokseen uskovat vain samat hyvin tyhmät ihmiset, jotka uskovat myös, että monikulttuurisuus on rikkaus.

Siksi Orpon ja Sipilän kaltaiset ammattivalehtelijat ovat heti puhumassa ilmastomuutoksen vähentämisestä tai torjumisesta. Heidän ainoa tarkoituksena on saada korottaa veroja ja rahoittaa Suomen islmisaatiota. He antavat useita miljardeja euroja ulkomaalaisille, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Vaikka ilmastomuutos olisikin totta sillä ei olisi mitään vaikutusta, vaikka Suomesta ei tulisi yhtään päästöjä. Suomen osuus koko maailman päästöistä on 0,0000347%. Joten ei ole mitään merkitystä tuleeko Suomesta päästöjä vai ei. Seuraavan kerran, kun Sipilä, Orpo tai valtamedia puhuu asiasta valehdellen tai yrittää pelotella. Tiedät ne valheiksi ja huijaukseksi. Näin tyhmänä Sipilä ja Orpo pitää Suomen kansaa, jotta voisi aina jatkuvasti korottaa veroja millä tahansa tekosyyllä ja valheella.

Muista levittää tätä tietoa somessa ja lue alla oleva joka paljastaa faktojen kera, että ilmastomuutos on valhetta ja se on huijausta. Ole aktiivinen ja ole mukana paljastamassa ilmastomuutos huijausta ja turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottamis huijausta, jonka ainoa tarkoitus on Suomen islamisaatio.

Ilmastohuijaus paljastettu lue ja levitä somessa.
suomimedia.wordpress.com/2018/08/23/ilmastohuijaus/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Joo joo, (meille) lampaille on syytä antaa tulevien vaalien suhteen jokin selvä ja yksinkertainen neuvo: älä äänestä ketään nykyistä kansanedustajaa. Siis EI KETÄÄN. Eivät uudet ja kokemattomat edustajatkaan pysty tekemään typerämpiä päätöksiä ja politiikkaa kuin nämä nykyiset.

Comments are closed.