Sauli Niinistö on Nato-haukka

Sauli Niinistö todella edustaa globalistien eliittiä (NWO-mafia, ’deep state’) ja esittää ’rappusilla istuvaa’ kansanmiestä. Todellisuudessa hän ei välitä lainkaan suurimmasta osasta kansaa ja sallii kansalta kerättyjen verojen suruttoman käytön esim. NWO-eliitin tappokone Naton käymiin jatkuviin hyökkäyssotiin ja on vaarantanut maamme puolueettomuuden tehden meistä Venäjän ohjusten maalitaulun sotatilanteessa jota Nato provosoi.
Ninistö myös tukee suurpääomaa ja finanssikeinottelijoita.
Itse olen erittäin pettynyt häneen koska presidentin jos kenen pitäisi toimia koko kansan parhaaksi enkä siksi voi käsittää että kansasta suuri osa yhä tukee hänen vallassa oloaan vaikka hänen suosionsa onkin hiipumassa. Mutta hän on ehtinyt tehdä paljon tuhoa kansallemme.
Lisäksi kaiken huippuna hän tukee myös sananvapauden tukahduttamista ja ottaa ’nokkiinsa’ kun hänen toimiaan arvioidaan ulkopuolelta.
Vallanpitäjien – myös presidentti Niinistön – toimien kriittisen arvioinnin pitää olla itsestäänselvyys.
www.iltalehti.fi/paakirjoitus/9921d65d-40b5-49af-9e84-e5d510b4c452_pk.shtml

Naton todelliset kasvot tulisi kansan tuntea.
Minne Suomi pommittaa
www.facebook.com/events/291086058381269/
Konkaritoimittaja Pentti Sainion uutuuskirja Minne Suomi pommittaa? julkaistaan maanantaina 8.10. kello 16 Kaisa-talon Kirja & Kahvissa (Vuorikatu 7, Helsinki). Pentti Sainion kanssa aiheesta keskustelee everstiluutnantti (evp) Tuomo Hirvonen.
Suomalaiset harjoittelevat sotaa amerikkalaisten kanssa Itämerellä. Suomi auttaa ja rahoittaa Yhdysvaltain sotatoimia Lähi-idässä. Ilmavoimat hankkii Hornet-hävittäjiin pitkän kantaman risteilyohjuksia, jotka on tarkoitettu hyökkäykseen. Missä niitä aiotaan käyttää, kysyy tietokirjailija Pentti Sainio uudessa kirjassaan Minne Suomi pommittaa?
Teos kertoo päättäjien vaikuttimista, aseteollisuuden vehkeilystä, miljardikaupoista ja suurvaltojen suunnitelmista. Se tarkastelee lähihistorian ratkaisuhetkiä, joissa päätöksiä on tehty salassa
intokustannus.fi/kirja/minne-suomi-pommittaa/
Kansan rahaa palaa Nato-ja nwo-eliitin leikkeihin mutta sitä ei riitä oman maan pitämiseen kunnossa. Maa saa rappeutua ja kansa degeneroitua.
Ja kuka se meidän ulkopolitiikasta kantaakaan vastuun?

Näihin nwo-sionistien käynnistämiin ja ylläpitämiin sotiin tappokone Natoa tarvitaan. Joten kannattaa unohtaa puheet ’rauhan turvaamisesta’ kun isis on liittouman itse luoma ’vihollinen’ jonka avulla päästään käymään sotaa ja laajentamaan omaa reviiriä muita ryöstämällä ja tappamalla.
IL-raportti Naton lentotukikohdasta Välimereltä: ”Liittolaisinemme olemme tappaneet yli 50 000 Isis-taistelijaa”
Tänään klo 9:49
Iltalehti pääsi ainoana suomalaisena uutismediana tutustumaan brittien Kuninkaallisten ilmavoimien Akrotirin sotatukikohtaan Kyproksella.
www.iltalehti.fi/ulkomaat/201809072201187533_ul.shtml

Naton globaaliset kasvot … kaikessa tässä Nato on saatanallisen nwo-eliitin aseellisena tukena
Guy Carr: Globalists are Satanists
”Stop trying to save the human race. The vast majority aren’t worth the time or the trouble. Most of them will be better off if they are forced to live under a totalitarian dictatorship; they will then get what the government decides is good for them.”
www.thetruthseeker.co.uk/?p=123117
www.henrymakow.com/2015/10/Guy-Carr-Globalists-are-Satanists%20.html
Faktaa Natosta
store.globalresearch.ca/store/the-globalization-of-nato/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.