Avoimet rajat nopeuttavat Suomen islamisaatiota ja kansanvaihtoa.

Niin,”Jos” tiukennettaisiin turvapaikan oikeuttavan käsitteen kriteereitä,olisi euroopalla edessä menestystarina,mutta kun sitä vaan “jossitellaan” ja annetaan loputtomasti vihersosialisteille tilaa luoda omaa sääntömaailmansa jossa islam on rauhan-uskonto, ja muslimit lutuisia pikku veijareita on ilmiselvää mihin se tulee johtamaan.

Mutta ettei totuus unohtuisi,muistakaa myöskin että kotimaassamme puolueet kuten keskusta ja kokoomus sekä “uuvatit”,ovat omaksuneet täysin saman ajattelun kuin itukommareilla.Vaikka henkilökohtaisella tasolla vihaan eniten vihreitä ja sosialisteja,en näe mitään syytä kiittää kolmea muutakaan heidän teoistaan.Sipilä Orpo Soini sektori antoi paskan valua yli rajojen vuonna 2015,vai väittättekö että he tekivät kaikensa estääkseen jihadistien pääsyn Suomeen ?

Orpo änkytti naama punaisena ettei “kettukaan pääse itärajan yli viranomaisten tietämättä”,jolloin viisammmat jo huomauttivat että tulijat ovatkin länsirajalla.Näin ollen se vakuuttelu viranomaisten luotettavuudesta tai rajavalvonnasta on täyttä shittiä.( Sitä paitsi niitä läpsyttelijöitä tuli myöskin itärajan yli.)

Päivi Nerg hymyili joka ilta jossakin vaiheessa uteremaisterin pohjatonta tekopirteyttä,ja meni iloisella naamalla valehtelemaan että kaikkien tulokkaiden taustat on selvitetty..Miten,jos saan kysyä ? Tehtiinkö tutkimus Torniossa kysymällä Abdullahilta oletko ISIS:n terroristi vai aivokirurgi,ja kuten tiedämme tänne saapui vain aivokirurgeja sekä siltainsinöörejä,joilta oli tosin kaikki todisteet pudonneet välimereen jo Libyan rannikolla.Tyhmätkin näki missä mennään,mutta poliitikko ei nähnyt,koska ei halunnut nähdä.

Kun ongelmat alkoivat kumuloitua,alkoi päätön vaino jossa jahdataan “uusnatseja” koska yhteiskunnan käymistila onkin nyt heidän vikansa.Ikään kuin ne kaikki Aadeninlahden kalastajat ja muut hernekepit olisivat olleet kirkkokuorossa hoosiannaa laulamassa,ja “ääriokeisto” vaan miettii keskuudessaan miten pystyttää keskitysleirit ja kuka rakentaa uunit ?

Valkoinen ihonväri ja kristillisyys on nykyään niin suuri synti,että joku “ruskea” henkilö saa vittuilla päivät pitkät kantaväestölle,mankua lisää etuuksia itselleen ja jos niitä ei heti saa,syyttää jokaista rasistiksi.Husu Hussein puhuu Helsingin kaupunginvaltuustossa ettei hän voi sietää ajatusta jossa “eräille rasistisille ryhmille” luovutetaan kokoustiloja,ja kun häntä pyydetään nimeämään edes yksi kuvatunlainen ryhmä,hänen vastauksensa on, “mina en nut ala lueteleman niita.”..Vittu joo,ja minä en ala “lueteleman niita” mitä pidän paskasakkina,koska siihen menisi koko ilta ja vielä jäisi joku mainitsematta.

Miksi ne ei mene rakentamaan Somaliasta sitä paratiisia johon on niin suuri kaipuu ? Jos kaipaa somalikulttuuria,sitä löytyy Afrikan sarvesta enemmänkin,mutta eipä kiinnosta asia kun siellä pitäisi tehdä muutakin kuin narista toisten rasismista,jota on muka kaikkialla.Sitä ei ole vielä kaikkialla,mutta kohta on.

Kysynpä vielä senkin miksi Koko Hubara nimittää itseään “ruskeaksi tytöksi” ? Eikö hänkään kehtaa sanoa suoraan että on kuukeri,eli musta geneettiseltä perimältään.Jos ruskea tyttö joka mekastaa meille valkoisille siitä ettei ole mitään rotuja,tai eroja ihmisten välillä, sortuu kaiken aikaa omalla puheellaan ja käytöksellään kuvaamaan “ruskeat” muita paremmaksi,voidakin katsoa umpirasistiseksi persoonaksi ?..Niin niin,ei tietenkään voida,koska ainoastaan valkoinen voi olla rasisti ja uhota rotunsa paremmuudella.Huomis-aamuna taas mennään töihin että Husu saa jatkaa jouten oloa ja Hubara jankuttaa valkoisten sortavasta asenteesta, joka estää jopa “työhulluja” somaleita lähtemästä ansiotyöhön Puhoksen ostarin sijaan.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.