Monikulttuurin ryvettämä Marseille Euroopan vaarallisin kaupunki

Tuoreen Ranskassa tehdyn tutkimuksen mukaan maan satamakaupunki Marseille on koko Euroopan vaarallisin kaupunki. Mielipidetutkimusyritys Numbeo teki tutkimusta ihmisten turvallisuudesta lukuisissa Euroopan kaupungeissa ja listasi kymmenen vaarallisinta kaupunkia. Ranskan pääkaupunki Pariisi sijoittui sosiaalisista levottomuuksistaan ja suuresta maahanmuuttajien määrästään huolimatta ”vain” kahdeksanneksi vaarallisimmaksi kaupungiksi Euroopassa. Näin raportoi France 3 -kanava.

Tutkimukseen on otettu mukaan myös turvattomuuden tunteen taso kaduilla liikkuessa sekä riskit joutua ryöstetyksi, pahoinpidellyksi tai muun fyysisen väkivallan kohteeksi. Marseillessa noin 40 prosentilla 18-vuotiaista ja nuoremmista on juuret Maghrebissa Luoteis-Afrikassa ja ainakin yksi maahan muuttanut vanhempi. Pariisissa on valtavia määriä samalta alueelta ja Saharan reuna-alueilta kotoisin olevia ihmisiä.

Marseille on tunnettu valtavasta jengirikollisuusongelmastaan, tämän tästä tapahtuvista mellakoista sekä huumekaupastaan. Tämän vuoden toukokuussa paikalliset poliisivoimat joutuivat konekivääreillä aseistautuneiden jengiläisten iskun kohteeksi. Kuukautta myöhemmin poliisi räjäytti kaupungissa kokonaisen huumeliigan. 250 poliisia tarvittiin operaatioon La Castellanessa, Marseillen yhdessä vaarallisimmista kaupunginosista.

Euroopan vaarallisimpien kaupunkien listalla Norjan Kristiansand ja Tromssa olivat viidennellä ja kymmenennellä sijalla. France 3 ei kuitenkaan kerro, miksi Kristiansand ja Tromssa ovat sijoittuneet vertailussa niin korkealle.

www.vastarinta.com/monikulttuurin-ryvettama-marseille-euroopan-vaarallisin-kaupunki/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.