Viranomaiset harjoittelevat ja valmistautuvat salaa yli miljoonan turvapaikanhakijan tuloon Suomeen.

Ympäri Suomea viranomaiset harjoittelevat ja valmistautuvat salaa yli miljoonan turvapaikanhakijan vastaanottamiseen. Harjoituksiin osallistuu migri, ely-keskus, SPR, rajavartiolaitos, poliisi, kirkko, näyttelijöitä ja puolustusvoimat. Kaikki viranomaiset on asetettu palvelemaan ja huolehtimaan turvapaikanhakijoista. SPR huolehtii turvapaikanhakijoiden majoituksesta ja ruuasta. Poliisi harjoittelee kantasuomalaisten yksityisasuntojen, kiinteistöjen ja ajoneuvojen haltuun ottamista ja niiden luovuttamista turvapaikanhakijoille. Erityisesti harjoitellaan niitä tilanteita, jossa kantasuomalaiset kieltäytyvät luovuttamasta asuntoja, kiinteistöjä ja ajoneuvoja turvapaikanhakijoiden käyttöön. Esimerkki harjoitus tilanne on sellainen, jossa näyttelijät ovat palkattu näyttelemään kantasuomalaisia, jotka eivät suostu luovuttamaan asuntoja, kiinteistöjä tai ajoneuvoja turvapaikanhakijoille. Poliisi harjoittelee kantasuomalaisten poistamista voimakeinoin asunnoista ja kantasuomalaisten kuljettamista ulkoleireille. Aseistautuneiden kantasuomalaisten ampumista hengiltä harjoitellaan myös asuntojen ja ajoneuvojen pakkolunastuksen yhteydessä.

Sisäministeriö on jo 2017 laatinut raportin ja toimenpiteet yli miljoonaan turvapaikanhakijan vastanottamiseen ja majoittamiseen Suomeen. Asunnot ja ajoneuvot otetaan kantasuomalaisilta ja annetaan turvapaikanhakijoille. Lue raportti alta jos, et ole vielä lukenut sitä.

Sisäministeriö valmistautuu pakkolunastamaan kantasuomalaisten asunnot turvapaikanhakijoiden käyttöön.

Sisäministeriö valmistautuu pakkolunastamaan kantasuomalaisten asunnot turvapaikanhakijoiden käyttöön.

Sisäministeriö on arvioinut, että alle 10% kantasuomalasista kieltäytyy luovuttamasta asuntoa ja ajoneuvoja. Jolloin heidät poistetaan asunnoista, kiinteistöistä voimakeinoin ja ajoneuvot otetaan haltuun voimakeinoin. Sisäministeriö on arvioinut, että muutama prosentti kantasuomalaisista tulee tekemään aseellista vastarintaa, jolloin heidät pitää tappaa välittömästi. On arvioitu, että 90% kantasuomalaisista luovuttaa asuntonsa, kiinteistöt ja ajoneuvonsa turvapaikanhakijoille. Kun poliisi tulee ovelle ja vie heidät ulkoleireille. Myös kantasuomalaisten vastustukseen ja mahdolliseen kapinaan on varauduttu ostamalla ja toimittamalla 5 miljoonaa uutta ruumispussia sairaaloihin ja varuskuntiin. Miljoonien muslimiesten tuloa vastustavat aseellista vastarintaa tekevät kantasuomalaiset tapetaan kaikkien viranomaisten toimesta. Armeija, rajavartiolaitos ja poliisi harjoittelevat väkivaltaisten aseistautuneiden kantasuomalaisten tappamista. Kaikki jotka kieltäytyvät palvelemasta muslimimiehiä ja luovuttamasta heille asuntoja, kiinteistöjä ja ajoneuvoja ammutaan tai viedään ulkoleireille kuolemaan.

Puolustusvoimat harjoittelevat turvapaikanhakijoiden laukkujen kantamista, kuten puolustusvoimat tekivät 2015 vuonna. Yhteistä kaikille viranomaisille on se, että ne eivät tule missään tilanteessa estämään turvapaikanhakijoiden pääsyä Suomeen. Kaikki tulijat otetaan vaikka tulijoita olisi useita miljoonia tai vaikka kymmeniä miljoonia. Rajat pysyvät auki. Kaikki viranomaiset on myös asetettu palvelemaan turvapaikanhakijoita ja olemaan kantasuomalaisia vastaan. Suomeen on tulossa 2050 vuoteen mennessä 62 miljoonaa turvapaikanhakijaa.

Jo nyt viranomaisille on annettu tehtävä hiljentää kaikki turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja muslimien kustannuksista, rikollisuudesta ja muista ongelmista. Kirjoittelevien tai puhuvien ihmisten tuomitsemisesta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kyseessä on todella epätoivoinen yritys viranomaisilta saada hiljennettyä kaikki, jotka vastustavat turvapaikanhakijoita, pakolaisia, elintasopakolaisia, natoa, eu:ta, euroa, nykyistä hallitusta.

Viranomaiset järjestivät jo yhden harjoituksen siirtolaisten järjestelykeskuksen perustamista Joutsenossa. Harjoitukseen osallistuu viraston lisäksi useita muita viranomaisia, kuten Kaakkois-Suomen ely-keskus, Rajavartiolaitos ja poliisi. Tarkoitus on harjoitella viranomaisten valmiutta ja viranomaisyhteistyötä tilanteessa, jossa järjestelykeskus perustettaisiin.

Harjoitus järjestetään pääosin Joutsenon vastaanottokeskuksen alueella, mutta se voi näkyä myös rajanylityspaikoilla. Järjestelykeskus perustettaisiin Migrin mukaan kriisitilanteessa kansainvälistä suojelua hakevien lyhytaikaista majoittamista ja vastaanottoa varten. Keskuksen tehtävä olisi rekisteröidä turvapaikanhakijat ja ohjata heidät edelleen vastaanottokeskuksiin.

Tornioon perustettiin järjestelykeskus syksyllä 2015, jolloin Suomeen saapui moninkertainen määrä turvapaikanhakijoita aiempaan verrattuna. Tällä hetkellä järjestelykeskuksille ei ole tarvetta, vaan turvapaikanhakijat rekisteröidään normaaliin tapaan raja-asemilla tai poliisin toimipisteissä.

Uusien siirtolaismassojen saapumisesta on varoiteltu jo useampaan otteeseen ja jopa yli miljoonan uuden tulijan aallosta on liikkunut ainakin huhuja. Toistaiseksi mm. turvapaikkaa hakeneiden määrät ovat kuitenkin selkeässä laskussa erityisesti huippuvuoteen 2015 verrattuna. Tuolloin tulijoita oli yli 50 000.

Lähteet:

Sisäministeriö valmistautuu pakkolunastamaan kantasuomalaisten asunnot turvapaikanhakijoiden käyttöön.

Paljastus turvapaikanhakijoiden tulva Suomeen oli poliittisesti sovittu asia.

Suomen tuhoamisohjelma

Suomeen tulossa jopa miljoonia turvapaikanhakijoita.

www.nykysuomi.com/2018/09/22/ruumispusseja-varuskuntiin-ja-sairaaloihin-miksi/

www.nykysuomi.com/2018/09/19/viranomaiset-harjoittelevat-tanaan-siirtolaisten-jarjestelykeskuksen-perustamista/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

6 Comments

 1. Kun ikävä totuus paljastuu kultamunista = muslimeista. Eli nämä kultamunat tekevät rikoksia tai paljastuu mitä tahansa mitä ongelmia nämä tuovat Suomeen rikollisuus ja kustannukset. Niin aina suvakeilla alkaa asian vähättely ja selittely paremmaksi. Sisäministeriö valmistautuu oman raporttinsa mukaan miljoonaan turvapaikanhakijan tuloon vuodessa. Suomeen on tullut 2015 jälkeen yli 50 000 turvapaikanhakijaa ja joka päivä tulee lisää. Nykyinen tahti on noin 10 000- 15 000 luokkaa vuodessa. Mutta voi koska tahansa nousta 100 000 vuodessa ja jopa yli miljoonaan vuodessa. Sisäministeriö valmistautuu ottamaan kaikki vaikka tulijoita olisi useita miljoonia ja tämä paljastaa sen, että kantaväestön kansanmurha on tavoite. Suvakit ja valtamedia haluavat useita miljoonia muslimiehiä Suomeen elämään sosiaalietuuksilla. Tämän on heidän ainoa tavoite.

 2. Euroopan unioni on paskin kerho koskaan. Jos ei ole joku työtä vieroksuva jäsenvaltio pelastettavana niin sitten jossain 4000 kilometrin päässä oleva raja ”jota ei voi sulkea” saattaa aiheuttaa väestön vaihtumisen täällä pohjolan perukoilla. Jatkuvasti on joku helvetin kallis tai koko isänmaata muuttava taakankanto menossa. Neekerit virtaa maahan sisään kun ”ei voi pysäyttää” ja sisällä ne myös pysyy koska samoja kehareita ”ei pysty palauttamaan”

  Melkoinen runkkausrinki koko EU. ja Suomi on polvillaan siellä keskellä. Kaikki otetaan vastaan mitä tulee ja kiitetään päälle. Helvetin noloa!

 3. Suurin syy miksi valtamedia, suvakit ja poliittiset päättäjät leimaavat totuuden aina vihapuheeksi tai valeuutisiksi on se, että ne yrittävät estää ja sensuroida vihapuheen ja valeuutisten varjolla totuutta. Katsokaa video se selittää kaiken.
  www.youtube.com/watch?v=SCuUeP9F1xM

 4. Minä olen 40 vuotta tehnyt töitä metsäkoneen kuljettajana ja teen vieläkin. Siinä on aikaa kuunnella vaihtoehtomedioita. Minä heräsin vasta 2015 vuonna totuuteen, koska sitä ennen en lukenut yhtään, enkä kuunnellut vaihtoehtomedioita. Herätys on ollut karu, koska juuri valtamedia on se joka valehtelee ja aivopesee ja salaa totuutta. Nykyaikana totuus on luettavissa vain vaihtoehtomedioista ja valtamediasta ei saa muuta, kuin valheita. Siksi varoitankin teitä nuoria ihmisiä lopettakaa valtamedian lukeminen kokonaan ja lukekaa vain vaihtoehtomedioita. Minua valtamedia on kusettanut ja huijannut lähes koko elämäni ja en usko yhtään mitään valtamediaan enään. Suomimedia on yksi parhaista vaihtoehtomedioista mitä olen 2015 vuodesta asti seurannut. Yhtään valhetta en ole suomimediasta löytänyt ja lähes aina suomimedialla on linkit lähteisiin ja niiden lisäksi on kuvia ja videoita. Eli hyvin kattavat lähteet, joita vastaan on hyvin vaikea hyökätä valeuutis väitteillä.

  Valtamedian ja suvakkien reaktioista näkee aina mikä osuu ja uppoaa. Suvakit aktivoituvat kommentoimaan vain silloin kun totuus paljastuu. Kun totuus paljastuu ja tulee julki on valtamedian ja suvakkien reaktio aina sama sensurointi ja ”valeuutis” väitteet. Sen lisäksi alkaa suvakeilla asian vähättely ja selittely, että asia ei olisi niin paha, kuin on paljastettu. Valtamedia ja suvakit siis pyrkivät aina estämään totuuden paljastumisen ja leviämisen. Tämän sisämisteriön raportin tultua julki ei kestänyt kauaa kun valtamedia ja suvakit alkoivat sensuroimaan totuuden leviämistä. Elämme demokratiassa, jossa pitäisi pystyä vapaasti lukemaan ja levittämään uutisia. Kuitenkin elämme sensuurissa jossa valtamedia ja suvakit sensuroivat kaikkea mikä ei heidän agendaansa sovi. Valtamedia ja suvakit haluavat miljoonia muslimiehiä Suomeen elämään sosiaalietuuksilla. Kaikki jotka vaarantavat tämän agendan sensuroidaan. Kuten tältäkin sivustolta monista aiheista suvakit vaativat sensuuria ja uutisten poistamista ja levittämisen estämistä. Suvakit jopa käyttävät natsirasistikorttia jatkuvasti ainoa tavoite on estää totuuden paljastuminen. Te nuoret muistakaa totuus on aina luettavissa vain vaihtoehtomedioista. Alla oma suosikki lista vaihtoehtomedioista joita seuraan säännöllisesti.

  pt-media.org/

  mvlehti.net/

  www.kansalainen.fi

  www.nykysuomi.com

  uutismaailma.com/

  sarastuslehti.com/

  vastavalkea.fi/

  magneettimedia.com/

  kansallinenturvallisuus.com/

  www.paivanlehti.fi/

  riippumatonmedia.com/

  suomimedia.wordpress.com/

  nwohavaintojapromo.blogspot.fi/

  ylewatch.blogspot.fi/

  beta.oikeamedia.com

  tuonenjoutsen.blogspot.fi

  kansallisromantikko.fi/

  rkkuutiset.wordpress.com/

  urkki.net/

  Youtube kanavat joita seuraan

  www.youtube.com/channel/UCJKNfXe7-6zeoaYi9vKh8Tg

  www.youtube.com/channel/UCc-g9T9XD6OXBypRrZo90iw

  www.youtube.com/channel/UCVyzGDPjuxxLSUKrw5zqjOQ

  www.youtube.com/channel/UCgYnuEEib2SdKLHq4PU-4sA

  www.youtube.com/channel/UCow1RewoJEkHqbcs1d7aGlQ

  www.youtube.com/user/jallu360

  www.youtube.com/channel/UCTaI2WLTN47HY1iqVzJuNKA

  www.youtube.com/channel/UCDMDD8Jugks-FFwUXumgxdQ

  www.youtube.com/channel/UCCDUAvcneoTi-RHeMhzwPkg

  www.youtube.com/channel/UC0UA8BO-DjWuyYNUiChc-Jw

  www.youtube.com/channel/UCBdN4AAwK-H_5CkC9I7ebBQ

 5. Näin nämä helvetin maanpetturi poliitikot tulevat toteuttamaan kantasuomalaisten kansanmurhan. Itse myyn omaisuuteni pois ja muutan turvallisempaan maahan. Suomi on jo nyt maailman kovin verottamaan ja veroille saa suhteessa vähiten vastinetta. Ne jotka pystyvät on aika jättää paskamaa nimeltä Suomi. Nyt on siitä kyse, että ne jotka lähtevät täältä selviävät hengissä. Ne jotka jäävät Suomeen tulevat kuolemaan. Valinta on siis jokaisella haluaako elää vai kuolla. Suomi islamisoidaan ja kaikki näkevät sen, joka päivä tulee lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia ja laittomasti maahan tulevia. Rajat ovat koko ajan auki kukaan ei ole sulkemassa rajoja. Mitään rajatarkastuksia ei ole Ruotsin rajalla. Kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi, elintasopakolainen voi tulla Suomeen ilman mitään papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Joka päivä tulee lisää ja kukaan ei estä, eikä tee yhtään mitään asialle.

  Moni ei tajua kuinka pitkälle maanpetturipoliitikot ja viranomaiset ovat valmiit menemään. Jo nyt kun aseistautunut kantasuomalainen vaikka omassa kotonaan on ja poliisi tulee paikalle. Niin poliisi ampuu sen miehen, jos se ei pudota asettaan. Kriisitilaneessa, kun yli miljoona turvapaikanhakijaa tulee ja asuntoja ja ajoneuvoja aletaan viemään kantasuomalaisilta pois. Niin siinä tilanteessa osa kantasuomalaisista käyttää aseitaan ja ei tule suostumaan asunnon ja ajoneuvojen antamiseen turvapaikanhakijoille. Se mitä poliisi tulee tekemään on se mitä nykyäänkin jo tapahtuu poliisi ampuu miehen hengiltä.

 6. Suomalaisilla on jotenkin lapsen usko viranomaisiin ja poliitikkoihin. Samalla kun kela ja sossu säästävät rahaa laittomasti eväämällä tukia kantasuomalaisille, jotta matuille saadaan lisää rahaa. Suomalaiset ovat lampaita, eivät tee mitään vaikka kaikkialla on ollut useita varoituksia ja paljastuksia ja kokemuksia, että poliitikot ja viranomaiset tulevat vaihtamaan kansan muslimeihin. Jo nyt ulkomaalaiset saavat keskimäärin 4,4 kertaa suurempia sosiaalietuuksia, kuin vastaavassa asemassa olevat kantasuomalaiset. 2,4 kertaa suurempia asumistukia, kuin kantasuomalaiset. Rajat ovat auki edes papereita ei Ruotsin rajalla kysytä. Sisämisteriö varautuu yli miljoonaan turvapaikanhakijan tuloon ja viranomaiset harjoittelevat kantasuomalaisten asuntojen, kiinteistöjen ja ajoneuvojen pakkolunastamista ja antamista niitä turvapaikanhakijoille.

  Tämä on päivänselvä asia, että Suomi islamisoidaan ja kantaväestö murhataan. Tässä ei ole mitään epäselvää. Kysymys kuuluukin mitä sinä aiot nyt tehdä? Odotatko passiivisesti, että omaisuutesi otetaan sinulta pois ja annetaan turvapaikanhakijoille ja viranomaiset vievät sinut kuolemaan ulkoleireille? Vai alatko tekemään aktiivisesti vastarintaa. Myyt omaisuutesi ja muutat pois Suomesta. Ihmiset ovat tottuneet elämään rauhassa Suomessa ja sitä viranomaiset hyödyntävät. Kyseessä on keitetyn sammakon effekti. Eli pikkuhiljaa koko ajan lisätään, jotta kantasuomalaiset eivät tajua tai herää ennenkuin on liian myöhäistä. On aivan varmaa, että moni kantasuomalainen katuu omaa tyhmyttään vasta siinä vaiheessa, kun viranomaiset ovat vieneet kaiken omaisuuden ja vieneet hänet ulkoleirille kuolemaan yksin. Ruotsissa on sama menossa paljon pahempana ja kantasuomalaiset pitävät ruotsalaisia tyhminä, kuitenkaan tajuamatta, että teidän oma maanne on menossa samaan suuntaan paljon Ruotsia nopeampaa vauhtia. Ruotsi on jo menetetty ja Ruotsia ei voi enään pelastaa mikään. Suomella on vielä vähän toivoa mutta jos ette äänestä perussuomalaisia suurimmaksi puolueeksi niin sitten ansaisette tuhonne!

Comments are closed.