Ruotsi ohjasi yli 32 000 turvapaikanhakijaa Suomeen 2015 ilmaisilla kuljetuksilla.

Juha Sipilä, Petteri Orpo, Sauli Niinistö ja Timo Soini neuvottelivat vuonna 2015 kesän aikana sopimuksen Euroopan Unionin, Saksan, Ruotsin ja Tanskan kanssa. Sopimuksen myötä kyseisistä maista ohjattiin turvapaikanhakijoita ilmaiseksi busseilla ja junilla kohti Suomea. Ruotsi oli järjestänyt täysin ilmaiset bussikuljetukset ja junakuljetukset turvapaikanhakijoille tornion rajalle. Turvapaikanhakijoita kehoitettiin menemään Suomeen. Samassa sovittiin, että Suomi tulee lisämään pakolaisten määrää, sekä ottamaan loputtomasti jatkuvat virrat turvapaikanhakijoita. Erityisen tärkeä kohta sopimuksessa oli, että ylivoimaisesti suurin osa hakijoista tulee olemaan muslimimiehiä. Sekä se, että Suomi tulee pitämään rajat auki ja ottamaan Ruotsin kautta turvapaikanhakijoita 2 miljoonaa vuoteen 2022 mennessä. Lisäksi sovittiin, että laittomasti maassa oleville tullaan Suomen hallituksen toimesta järjestämään ilmainen sosiaalihuolto. Tarkoituksena on nopeuttaa Suomen islamisaatiota ja nopeuttaa kansanvaihtoa. Sisäministeriön raportti paljastaa sen, että Suomeen tulikin 2015 yli 50 000 turvapaikanhakijaa, eikä vain yli 30 000, kuten mediassa on virheellisesti kerrottu. Suomeen ehti tulla 20 000 turvapaikanhakijaa, ennenkuin rekisteröinnit alkoivat ja vasta sen jälkeen yli 32 000 rekisteröitiin. Mutta niitä 20 000 ei rekisteröity ollenkaan, koska tarkoitus oli salata kansalta tulijoiden määrän suuruus yli 52 000 yhdessä vuodessa. Lue lisää alla olevasta linkistä.

suomimedia.wordpress.com/2017/12/24/paljastus-turvapaikanhakijoiden-tulva-suomeen-oli-poliittisesti-sovittu-asia/

Sisäministeriö on valmistautunut majoittamaan yli miljoona turvapaikanhakijaa vuodessa Lue lisää.
suomimedia.wordpress.com/2018/08/05/sisaministerio-valmistautuu-pakkolunastamaan-kantasuomalaisten-asunnot-turvapaikanhakijoiden-kayttoon/

Viranomaiset ovat salaa alkaneet harjoittelemaan yli miljoonan turvapaikan vastaanottamista varten.
suomimedia.wordpress.com/2018/09/26/viranomaiset-harjoittelevat-ja-valmistautuvat-salaa-yli-miljoonan-turvapaikanhakijan-tuloon-suomeen/

Invaasio alkoi hiljalleen sen jälkeen kun Sipilä ja Orpo kävivät Ruotsissa. Sipilä ja Orpo sopivat Ruotsin pääministerin kanssa, että Suomi ei laita rajoja kiinni vaan tulee ottamaan kaikki tulijat vastaan. Tarkoituksen oli testata miten kantasuomalaiset reagoisivat yli 32 000 turvapaikanhakijan tuloon Suomeen. Tulevaisuudessa samalla lailla Suomeen tuodaan miljoonia nuoria muslimiehiä elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

Ruotsin valtio siunasi, ja Muslim Aid ja paikallinen Punainen risti/puolikuu organisoivat toiminnan. Hallitus kielsi valtion rautateitä vaatimasta matuilta junalippuja, joten kuljetukset olivat paljolti ilmaisia.

Sipilä kävi tilaamassa, Orpon siunauksella, tuon invaasion Suomeen! Sopivat hallituksessa, että kokoomus ja keskusta saavat jokusen kymmenen tuhatta matua. Hieno suunnitelma. Näin kaikki saisivat haluamansa. Kokoomus ja keskusta saisivat matut (muka pyytämättä), ja persut saisivat näyttäytyä äänestäjilleen tilanteen pelastajana, maahanmuuttopolitiikan tiukennuksineen.

Tukholman Södermalmin moskeijan sivuilla mainostetaan Ruotsin Vasemmistopuolueen puoluejohtajan Jonas Sjöstedtin vierailua moskeijassa viime helmikuussa. Muutaman tunnin aikana Sjöstedtiä kierrätettiin ympäri moskeijaa ja tutustutettiin moskeijan toimintaan. Muuan lause saa suomalaisittainkin merkitystä:

”Sjöstedt ja Vasemmistoliitto arvostaa suuresti moskeijan toimia viime syksyn pakolaisaallon aikana Tukholmassa. Moskeijassa laitettiin paljon likoon autettaessa turvapaikanhakijoita.”

Jos jollekulle on jäänyt epäselväksi niin Södermalmin moskeija oli suurin yksittäinen taho syksyn 2015 aikana, joka organisoi laittomien muslimien matkaa Ruotsista pohjoisen kautta Suomeen Tornion rajalle. Asia sai Ruotsin hallituksen siunauksen, ja rahoituksen. Södermalmin moskeijan puuhapetterit olivat kuitenkin niitä, jotka käytännössä järjestelivät laittomien muslimien Suomeen tulon. He olivat organisaattori.

Homma toimi syksyn 2015 aikana vuoden loppuun asti siten, että muslimeilla oli Malmössä ja Trelleborgissa ”Muslim Aid”- nimisen järjestön vapaaehtoisia, jotka ottivat yhdessä Punaisen Ristin kanssa vastaan maahan laittomasti tulleet muslimit. Näitä vapaaehtoisia oli Trelleborgin ja muiden Skoonen kaupunkien satamissa ja vastaanottamassa Kööpenhaminasta Malmöön tulevia junia. Kyse ei ole mistään muutamasta kymmenestä henkilöstä. Yksin Tukholmassa heitä oli useita satoja, joten Skoonessakin heitä on ollut satoja.

Maahan saapuneet tulijat kartoitettiin hyvin tarkasti. Ne, jotka halusivat jäädä Ruotsiin, ohjattiin Malmön maahanmuuttoviraston ensimajoituskeskuksiin. Kun taas ne, jotka halusivat suomeen, ohjattiin edelleen Tukholman juniin. Heidät juotettiin ja ruokittiin etelässä ennen juniin nousua.

Sen jälkeen porukka ohjattiin Tukholman juniin. Tukholmassa jokaista Malmöstä tulevaa junaa vastassa oli kymmeniä Muslim aid:in vapaaehtoisia. Käytännössä homma toimi siten, että junavaunujen jokaisella uloskäynnillä oli kaksi vastaanottajaa, jotka kyselivät saapuvilta sotapakolaisen näköisiltä henkilöiltä arabiaksi ym kielillä ovatko nämä matkalla Suomeen. Henkilöillä oli huomioliivit, joissa oli teksti ”Muslim aid” ja luultavasti sama arabiaksi. Joukko kerättiin siis joka junalta kasaan. Heidät laskettiin, jonka jälkeen alkoi viimeisen etapin suunnittelu.

1200px-Stockholms_moské_(gabbe)

Tukholma toisin sanoen viimeinen pysäkki ennen Suomea, toisaalta sieltä järjesteltiin koko matka Ruotsin läpi Suomeen. Tukholmassa laittomat tulijat saattoivat viipyä päivän kaksi, jotkut viikkojakin. Södermalmin moskeija oli päämaja. Siellä huollettiin tuhansia muslimeja, jotka edelleen halusivat jatkaa Suomeen.

Ennenkaikkea Söderin moskeija oli operatiivinen keskus. Ihan kuin pääesikunta. Sieltä käsin Suomeen tulijoille hankittiin junalippuja, varattiin juniin makuupaikkoja, kerrottiin karttasulkeisissa miten Tornio sijoittuu kartalle ja mihin Suomessa pitää mennä sanomaan se ”asyl”.

Niin ikään moskeijalla jaettiin taksiseteleitä, ruokaa, prepaid- liittymiä yms. Sieltä ohjattiin tulijoita väliaikaisiin majoituspaikkoihin Tukholman keskustan hotelleihin. Joka ainoa ilta tapahtui kaksi kertaa kokoontuminen T-centraliin. Klo 17.00 ja klo 22.00. Sadat laittomat muslimit kerättiin aseman ”polttopisteeseen” yhdeksi isoksi joukoksi. Joukko ohjattiin Muslim aid:in, Punaisen ristin ja Ruotsin poliisin toimesta yhteistyössä joka ilta Tukholmasta Luulajaan lähteviin yöjuniin. Ohjaamien oli järjestelmällistä ja hyvin organisoitua. Tulijoita ohjattiin isoina, parhaillaan jopa 500 hengen ryppäissä, heille annettiin liput ja ohjeet loppumatkaa varten.

Myös Ruotsin VR oli mukana tässä touhussa. Konduktöörit itse keräsivät vaunuittain makuuvaunuihin porukkaa ja opastivat. VR:n henkilökunta kuljetti asemalaiturille Punaisen ristin kanssa aina ennen junan laiturille tuloa ”häkkikärryjä”, joista jaettiin matkaajille banaania, pillimehua, voileipiä, juomaa jne.

Kuvakaappaus 2018-09-24 02-51-41

Tukholmasta juna meni Luulajaan, jonne se saapui seuraavana päivänä puolenpäivän aikaan. Luulajasta Tornioon on vielä 130 km matka. Luulajassa vastassa oli paikallisia avustusjärjestön henkilöitä, jotka ohjasivat laittomat ihmiset edelleen Luulajasta Tornioon meneviin busseihin. Luulajassa vapaaehtoiset olivat yleensä Punaisen ristin henkilöitä ja muita turvapaikka-aktivisteja. Koska Luulajaan tuli ”sumppu”, ts. pohjoisen harva bussiliikenne ei millään kyennyt vastaamaan satojen lisääntyneiden matkaajien määrää, syntyi pohjoiseen vapaaehtoisia ”takseja”. Punainen risti, turvapaikka-aktivistit ja muut hourupäät kuskasivat Luulajasta pikkuautoilla ja pikkubusseilla porukkaa kolmessa vuorossa Tornioon.

Joku ruotsalainen viranomaistaho jopa palkkasi tilausbusseja, joilla porukkaa kuskattiin Haaparantaan. Tässä tapauksessa Ruotsin poliisi ei halunnut opastaa Ruotsin kilvillä liikkuvia busseja suoraan Suomen puolelle vaan tulijat jäivät Haaparantaan ja saivat kävellä 100 metriä rajan yli Suomeen.

Ruotsin maaperällä ollut operaatio oli alun kaaoksen jälkeen hyvin suunniteltu ja organisoitu. Muslim Aid- järjestön palkkalistoilla oli esimerkiksi Tukholmassa useita satoja vapaaehtoisia. Nämä vapaaehtoiset taas olivat jo Ruotsissa asuvia muslimeja. Heidän pikku apurina oli Punainen risti.

Koko Suomeen suuntautuvan invaasion organisaattorina Ruotsissa olivat siis muslimit, Ruotsin hallituksen suosiollisella hyväksynnällä. Ilman Muslim aid:ia ja Söderin moskeijan hyvää organisaatiokykyä olisi Suomeentulijoiden määrä tuskin muutamaa tuhatta enempää.

www.stockholmsmoske.se/jonas-sjostedt-partiledare-for-vansterpartiet-besoker-mosken/

____________________________

Näin invaasio siis eteni Ruotsin etapilla. Olen edelleen sitä mieltä, että jos Muslim aid ei olisi ottanut ohjia käsiin olisi suurin osa Suomeen tulleista jäänyt Ruotsiin. Ei olisi syntynyt sellaista organisoitua kulkureittiä huoltojoukkoineen. Suomeen matka oli Ruotsin etapilla kuin projekti. Omatoimisia olisi tietenkin ollut, mutta on aivan varmaa, että Muslim aid:in takia Suomi sai sellaiset 10- 15 000 extratulijaa.

pt-media.org/2018/09/24/vasemmiston-puheenjohtaja-vieraili-sodermalmin-moskeijassa-ja-kiitteli-vakea-suomeen-kohdistuneesta-invaasiosta/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Vähintä, mitä voimme tehdä, on palauttaa Ruotsista tulleet ja kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet takaisin Ruotsiin – eikä suomalaisten veronmaksajien kustannuksella kaukaisiin kotimaihinsa. Bussikyyti Tornioon olisi paaaljon halvempi, kuin lentolippu esim Bagdadiin, saattajien kera.

Comments are closed.