Sipilän hallitus on Suomen historian ylivoimaisesti huonoin.

Minusta on jo aika ajatella ensi kevään vaaleja, ettei kansa äänestä näitä hallituksen kieroilijoita.

Lisään tähän Chomskyn kaikki ”teesit”. Voivat avittaa äänestysasiaa…?

Professori Noam Chomskyn ”12 teesiä” eli varallisuuden ja vallan keskittymisen noidankehä (Rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät)
Requiem for the American Dream:

1. Demokratian väheneminen

2.Ideologinen vaikuttaminen demokratiaa vastaan: ” Liian vahva demokratia!”

3.Talouden rakenteen muuttaminen: Finanssisektorin vahvistaminen, rikastuminen rahakikkailulla, epävarmuuden lisääminen poliittisella ohjauksella.

4.Taakan siirtäminen kansalle: pätkätyöt, nollasopimukset, rikkaat vastaan prekariaatti. Suuryhtiöt siirtävät yleisesti verotaakan kansalle.

5. Solidaarisuuden nakertaminen:”Jokainen huolehtikoon itsestään”,” Viis muista, kunhan minä itse!”, sosiaaliturvan heikentäminen esim. alibudjetoinnilla, joka on ikivanha kikka. Julkista koulutusta murennetaan. Velka sitouttaa, ”resurssit eivät riitä” (ym. valheita).

6. Sääntelyn ohjailu:
Rikkaille ja köyhille laaditaan eri säännöt. Valta kasvaa, ellei kansa pane hanttiin. Sääntelyä puretaan. Lobbareille lisää vaikutusvaltaa.
”Valtion pelastuspaketit”,
” kriisi!”, veronmaksajat pannaan pelastamaan firmoja.

7. Vaaleihin vaikuttaminen: ”Vaalit ovat kalliita!”, firmat alkavat auttaa poliitikkoja, joten poliitikot niistä riippuvaisia. Firmoille hyvä oikeusturva, kansalle heikompi.
Paperittomat ilman oikeusturvaa. Tuomarien oikeudenkäyttö vääristymässä.

8. Rahvas ruotuun. Ellei työväestö ole vahva, seuraa varakkaiden tyrannia. Ammattiyhdistysliikkeiden rooli suuri, ne ovat uhka eliitille! ”Työväestö pitää nujertaa!”
Mielenosoitukset, istumalakot ym. tärkeitä, niillä lisätään painetta. Kansalaisaktivismia kasvatettava. Järjestäydy! Vaadi! Vain aktivismin ja aktiivisuuden kautta kansa saa haluamansa muutoksen.
Valtaapitävät ovat luokkatietoisia, mutta muille eivät sitä salli:
”Kansa ei saa tajuta, että sitä sorretaan!”
Eliitti pelkää kansanvaltaa ja hyökkää sitä vastaan.
Ay-liike toimii suojamuurina.

9. Propagointi: Koska kansaa ei voi hallita voimalla, on kyettävä vaikuttaa asenteisiin, joten voi yrittää tehdä kansasta vaikka kuluttajia: kulutuksesta tehtävä elämän sisältö, näin pysyvät poissa jaloista! Kun kansa on sivussa, ”demokratia” toimii kuten valtaapitävät haluavat. Miten se toimii: kansa alkaa viettää aikaansa ostoskeskuksissa, tv-mainonnalla ja internetillä voi myös vaikuttaa. Eliitin mielestä valistunut ja järkevä kuluttaja on huono kuluttaja – parempi on mielikuvia tunteilla (eli silmänlumetta) hamuava kuluttaja, jopa omaa etuaan vastaan ostava!
Vaalilupaukset ovat samaa lumetta. Rahoittajat määräävät poliitikkojen toimet.

10. Kansan marginalisointi: 70%lla kansasta ei ole vaikutusta politiikkaan.Kansa on vihainen eikä toimi loogisesti. Usein sen liikehdintä on itsetuhoista, keskinäistä. Se heikentää sosiaalisia suhteita. Itsekeskeisyys kasvaa. Demokratialle tuhoisaa. Pitäisi toimia yhdessä, kun on yhteiset arvot, eikä ”Mulle kaikki, viis muista!”
Kun kansan tuotanto, kauppa ja media on demokraattista, kansanliikkeet tuovat halutun muutoksen!
/////o\\\\\

11. Samaan aikaan Sipilän hallitus käyttää useita miljardeja euroja vuodessa turvapaikanhakijoihin ja pakolaisiin. Sekä rahoittaa sen leikkaamalla ja korottamalla veroja jatkuvasti kantasuomalaisilta. Sipilän hallitus leikkaa erityisesti opiskelijoilta, lapsiperheiltä, työttömiltä, vanhuksilta, sairailta ja työssäkäyviltä. Sipilän hallitusta ei kiinnosta kantasuomalaiset yhtään. Tärkeintä heille on saada riittävästi rahaa turvapaikanhakijoille ja pakolaisille, joita tulee koko ajan lisää. Koska rajat ovat auki ja kaikki ulkomaalaiset ovat tervetulleita Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

12. Juha Sipilä ja Petteri Orpo ovat ammattivalehtelijoita, jotka surutta kusettavat kansaa minkä ehtivät. Sipilä ja Orpo tekivät valehtelun maailman ennätyksen. He valehtelevat melkein joka päivä ja satoja tai tuhansia kertoja vuodessa. Näihin henkilöihin ei voi luottaa yhtään, eikä koskaan. Kaiken lisäksi he ovat kansanpettureita ja jopa maanpettureita?

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.