Näin kulkevat huumeet alaikäisille Joensuussa.

Kun työskentelet Joensuun kauppakeskuksen kahvilassa täyspäiväisesti, luet lehdestä tällaisia uutisia : yle.fi/uutiset/3-9495449
ja kuulet ulkomaalaisporukan mölinän keskeltä välillä sanat Cocaine ja Amfetamine, niin ei vaadi kovasti salapoliisin taitoja keksiä, että ketkä tuota tavaraa nuorille välittävät. Ilmoitin välittömästi asiasta poliisille, jotka eivät tuommoisen ilmoituksen
perusteella voi asialle mitään tietenkään tehdä.

Nähtävästi tässä kylässä ei ketään muutakaan moinen ongelma tuntunut kiinnostavan, joten lähdin etsimään varmempaa todistusaineistoa ongelman pysäyttämiseksi.

Nimi Hunar tuntui olevan monen ihmisen tiedossa, kun lähdin kyselemään ravintoloissa ulkomaalaisen perään, joka käyttää paljon käteistä rahaa. Facebookista löysinkin kuvan suoraan tästä vanhemmasta ulkomaalaisesta miehestä, joka nuorten maahanmuuttajien kanssa kahvilassani istui. Pari viikkoa mietin vaihtoehtoja asian varmistamiseen, kunnes hän sattumoisin käveli minua vastaan Joensuulaisessa yökerhossa. Tilasin hänelle tiskillä oluen ja pyysin häntä istumaan kanssani nurkkapöytään, missä esitin asiani. Halusin ostaa häneltä amfetamiinia ja paljon.

Hän kertoi, että tällä hetkellä sitä ei paljon löydy, mutta on menossa hakemaan sitä lisää
Helsingistä pizzauunin sisässä muutaman viikon päästä. Olin häkeltynyt.
Olin viettänyt 20 minuuttia yökerhossa ja nyt minulla oli mahdollisuus ostaa kovia huumeita niin paljon, kuin halusin. Vetosin pienessä paniikissa hetkellisiin rahoitusongelmiin ja lupasin palata asiaan, kun rahatilanne paranee. Poistuin sen jälkeen ravintolasta.

Tätä kyseistä miestä enemmän tutkiessa löysin ihmisiä, jotka tiesivät paremmin hänen historian. Hunar Nuri on aikaisemmin tuomittu ehdottomaan vankeuteen useasta rattijuopumuksesta, alaikäisen naisen raiskausyrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä.

Olen tehnyt lukuisia ilmoituksia tästä poliisille, mutta ilman suurempaa näyttöä he eivät voi asiaan puuttua.

Mutta näin kulkevat huumeet alaikäisille Joensuussa.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.