Ilmastohuijaus

Ilmastohuijaus on useiden satojen miljardien eurojen bisnes ja osana sitä tarkoitus on täyttää euroopan maat sadoilla miljoonilla nuorilla muslimiehillä, jotka tulevat “ilmastomuutoksen” takia turvapaikanhakijoina. Suomeen on arvioitu tulevan 62 miljoonaa turvapaikanhakijaa ja pakolaista 2050 vuoteen mennessä.

Teollisuusmaiden asukkailta on tarkoitus kerätä vuosittain 200 miljardia dollaria Vihreään ilmastorahastoon. Summalla on tarkoitus taistella väitettyä katastrofaalista ihmisperäistä maapallon lämpiämistä (CAGW) vastaan. Suomen osuus maksuista on vuosittain noin 80 miljoonaa. Mutta menevätkö rahamme hukkaan? Torjummeko olematonta uhkaa keinoilla jotka eivät toimi? Hiilidioksidin syyllistäminen maksaa suomalaisille mm. tuulivoimatukina noin 400 miljoonaa euroa, puhumattakaan muista välillisistä kuluista. Otsikkokuvassa on Saksan Volkachin torilta löytämäni sääasema, jonka kerrotaan olevan peräisin viikinkien meteorologisen laitoksen protopajasta. Uskoo ken tahtoo, mutta ainakin se on varmatoiminen. Katso videot.

Ennakoiko heinäkuun lopun helleaalto maapallon kärventymistä ihmisperäisen (CAGW) hiilidioksidin (CO2) takia? Ei tietenkään – aiheesta lisää oheisessa videossa. Tämä on 2. osa Ilmastohuijaus-sarjassa, jossa pyrin selvittämään mistä ilmastonmuutoksessa ja sen varjolla tehtävässä huijauksessa on kysymys.

Ihmisperäisen hiilidioksidin (CO2) väitetään syöksevän maapallon katastrofaaliseen lämpiämiseen (CAGW). Onko hiilidioksidi syyllinen, mistä on kysymys?

Miksi emme kaikki usko ihmisperäisen hiilidioksidin katastrofaaliseen lämpövaikutukseen maapallon ilmakehässä? Onko vääränlainen koulutus este uuden tiedon omaksumiselle? Suojeleeko hallitus ilmastorealistien vainoajia? Onko ilmastoväkivaltakin “parempaa väkivaltaa”? Ensiaamu-esityksen yhteydessä voimme myös chattäillä. Historiallinen kokeilu tällä kanavalla.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.