Mikä tekee muslimeista poliittisesti koskemattomia ?

Tämä on äärimmäisen poliittisesti arka aihe, että kuinka esim. raiskausrikoksista suurin osa ja varsinkin joukkoraiskauksista ovat muslimien tekemiä. Poliisi ja valtamedia piilottelee ja salaa valtavasti muslimien rikollisuutta. Poliisi ei tutki muslimien rikoksia tai jos tutkii niin tutkii niin huonosti, että rikos vanhenee.

Syynä tähän ovat muslimikulttuurissa naisten huono asema ja naisten huono arvostus.

Näissä maissa missä vallitsee voimakas muslimijohteinen Sharia hallinto näkee naisen sellaisessa asemassa, ettei nainen saa esim. kulkea yksin kadulla, tai muuten hän on näissä kulttuureissa ns. vapaata riistaa. Joten kun muslimikulttuureista länteen sosiaaliturvaturismin perässä tullut mies jatkaa tätä kotimaansa puskaraiskauksen kulttuuria täällä länsimaissa, niin heistä monet eivät ymmärrä, ettei tuollainen käyttäytyminen länsimaalaisia naisia kohtaan ole täällä Euroopan sivistysmaissa sallittua.

Mutta kaiken tällaisen muslimien naisiin kohdistuvan seksuaalisen väkivallan kyseenalaistaminen pyritään estämään keinolla millä hyvänsä ja siitä pyritään siksi määräämään lukuisia sakkoja vihapuhumisesta, koska muslimit ovat juuri se väestö, jolla tämä rikollinen valtaeliitti aikoo hajoittaa koko Euroopan kansallisidentiteetit. Joten tämän vuoksi tämä humanitaarisen avun varjolla tapahtuva väestönsiirtohanke on saatava pysymään turvassa.

Joten siksi muslimeilla on poliittisen korrektiuden antama diplomaattinen suoja, joka mahdollistaa sen, ettei tätä etnistä väestöryhmää saa nykyaikana poliittisen korrektiuden sallimissa rajoissa millään tavalla kritisoida, ilman että siitä lankeaa rasismi-leima sekä vihapuherikossyytteet niskaan.

Mutta myös muslimeihin kohdistuva viha sekä muslimien puolelta valkoiseen ja vääräuskoiseen väestöön kohdistettu viha on hyvin voimakas poliittinen agenda, jota myös YK ajaa eteenpäin hankkeissaan.

Sillä tämän Eurooppaan voimakasta muslimisaatiota ajavat globalistit eivät millään halua edistää näiden kahden kulttuurin välistä tasa-arvoa, vaan ne on saatava pysymään konflikteissa keskenään jotta Euroopan unionin jäsenmaiden kansallisidentiteetit saadaan hajoitettua, koska niiden katsotaan muuten uhkaavan liikaa tätä globalistien ajamaa uutta maailmanjärjestystä.

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.