Kokoomus kannattaa avoimesti Suomen islamisaatiota ja sensuuria.

Kokoomus on tuomassa kouluihin aiveopesuohjelman, jolla nuoret lapset saadaan kannattamaan miljoonien muslimimiesten tuomista Suomeen turvapaikanhakijoina. Kokoomus haluaa vihapuheen varjolla kieltää kaikki kokoomuksen agendan paljastavat keskustelun ja saada sillä varjolla miljoonia turvapaikanhakijoita Suomeen. Kokoomus laittaa kehitysapuun yli 100 MILJOONAN EURON LISÄYSTÄ

rikukivela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259284-kehitysapuun-esitetaan-yli-100-miljoonan-euron-lisaysta

rikukivela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259517-miksi-kehitysavun-jattikorotus-ei-saa-julkisuutta

Katso videot

www.youtube.com/watch?v=bsp2oIX67FM

Kokoomus perustaa vihapuhetyöryhmän – ”pitää tehdä huolellinen analyysi, mitä kaikkea sananvapauden piiriin kuuluu”

Vaan, eipä tämä ollut kokoomuksen kaltaisen globalistipetturipuolueen kohdalla kyllä yllätys eikä mikään. Ajan kysymys korkeintaan.

Muutenkin heillä on pitkät perinteet jo aatteenkin puolesta tällaisesta. Kapitalismi on aina vähemmistöterroria (Fundamentin termi, jolla tarkoitetaan sitä, että enemmistöä terrorisoidaan vähemmistön toimesta, tai enemmistöä riistetään vähemmistön eduksi), ja jotka kapitalistien etuja pitävät, myöskin pitävät tällöin hyvin etuoikeutetun vähemmistön etua. Sosialismi sentään lähtee siltä pohjalta, että siinä on kansan enemmistö ensin, ja se ei salli järjestelmän ulkopuolisia päättäjiä (noin periaatteessa ainakin). Toki, on olemassa sosialismin sovellus, eli kommunismi, mikä on kapitalismin kääntöpuoli, mutta lopulta hyvin samanlainen keskittyvine pääomineen ja internationalismeineen. Samaa paskaa saatte, eri paketissa. Niinpä on vain luontainen kehitysaskel, että kokoomus nyt tuottaa maahan halpatyövoimaa, luokkasota-aseeksi, ja jelppaa verovaroin kansainvälistä kapitalistia tämän globalistisissa tavoitteissa – oli se sitten rajojen aukominen, tai kansallisomaisuuden myyminen polkuhinnoin. (Kapitalismi, eli pääoma/raha-ismi, on arvovapaa, eli nihlistinen järjestelmä. Tarkalleen ottaen liberalismin – salonkikelpoista nihilismiä –  luontainen talousjärjestelmä. Siten siihen ei kuulu mitään arvoja, kuten nationalismia, oman kansan ensiksilaittamista, lojaalisuutta tai sitä ettei omaa mummoa tai maataan myydä, vain koska siitä saa aikaan huimat voiton maksimoimiset. Ymmärrä tämä täydellisesti, ja tiedä kuka on puolellasi, ja tiedä kenen puolella myös itse olet.)

Kokoomuksen kaltainen puolue ei ole koskaan ollut mikään kansan puolue, eikä sen interesseihin ole milloinkaan kuulunut kansan syvät rivit – muuta kuin hyväsikäytön, insturmentaalisessa muodossa. Nyt sitten maksetaan hintaa tietämättömyydestä: lampaat tulevat olemaan aina yhtä yllättyneitä, kun he ovat päästäneet sudet keskuuteensa, viimeistään silloin kun susilla tulee nälkä.

XeimA@XeimianTweet

ovat ensijaisesti päättäjiltä, päättäjille, suojelemaan heitä kritiikiltä mitä he saavat huonoista päätöksistään. ei tee tässä poikkeukeusta, vaan on malliesimerkki.

Se heille on annettava, että he ovat tehneet paljon duunia ollakseen Suomen röyhkein ja vihatuin puolue. Myös siksi tällainen siirto on heiltä täysin odotettavissa.

fundamentti.blogspot.com/2018/08/kokoomus-teki-sen-taas-kiltisti.html

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.