Vihreät haluavat turvapaikanhakijat suomalaisten koteihin pakolla.

Viherpiipertäjät jotka uskovat olevansa ensi vuonna hallituksessa ovat asian jo käytännössä suunnitelleet. Jos asuu yksiössä ei tarvitse ottaa kuin kaksi turvista, muuten on joka kotiin mahdutettava vähintään viisi. Vihreät eivät välitä kantasuomalaisista asunnottomista ja köyhistä yhtään mitään. Vihreät eivät ole tehneet koskaan yhtään mitään kantasuomalaisten asunnottomien ja köyhien aseman parantamiseksi. Vihreille on tärkeintä täyttää Suomi miljoonilla muslimiehillä, jotka tulevat elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Näin psykopaatteja ovat vihreät ja jokainen tietää, että näitä vihreitä ei pidä ikinä äänestää!

www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/563410-vihreat-haluaa-turvapaikanhakijat-suomalaisten-koteihin-jarjestelma-on-rikki

(kuvassa muutama viherhomostelija)
Vihreät haluaa turvapaikanhakijat suomalaisten koteihin – “Järjestelmä on rikki”
Kiintiöpakolaisten määrän vihreät haluaa nostaa heti 2 500 ihmiseen ja tulevaisuudessa vähintään muiden pohjoismaiden tasolle 10 000 vuodessa. Nämä maksavat veronmaksajille 500 miljoonaa euroa vuodessa.
Puolue haluaa myös tukea turvapaikanhakijoiden majoittamista suomalaisiin koteihin.
– Maailmassa on eniten pakolaisia sitten toisen maailmansodan, mutta virallinen Suomi ummistaa tältä silmänsä, kääntää selän hätää kärsivien edessä, Touko Aalto huomautti

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.