Turvapaikanhakija huijasi yli 44 000 euroa sosiaalietuuksia vaikka ei asunut Suomessa.

Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista tekee rikoksia, ei halua oppia kieltä, ei hanki koulutusta, ei halua kotoutua, elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla ja huijaa sosiaalietuuksia.

No ei mikään ihme että menee miljardeja kun Suomen veronmaksajien rahoja maksellaa vuosikymmeniä ympäri maailmaa?

Vuoden 2011 pakolaisnainen Kokkare/vihree, mukana yli 44 000 euron Kela-huijauksessa – käytti rahat itse, MV-lehti paljastaa.

Saido Mohamedi osallistui sisarensa Britanniassa asuvien lasten avulla toteutettuun Suomen ja kaikkien suomalaisten veronmaksajien huijaamiseen?!

Saido Mohamedin sisko Iftin Mohamed on hankkiakseen itselleen tai toiselle oikeudetonta taloudellista hyötyä erehdyttämällä Kelan henkilökuntaan kuuluvaa suorittamaan itselleen perusteettomasti lapsilisää kolmen alaikäisen lapsensa perusteella

yhteensä 44 231,99 euroa ajalla 1.6. 2003 – 30.11. 2013 salaamalla muuttonsa lasten kanssa Iso-Britanniaan, jossa hänelle on 19.5. 2003 alkaen suoritettu asumisen perusteella vastaavaa perhe-etuutta.

Petosta on pidettävä törkeänä, koska se on jatkunut yli kymmenen vuoden ajan, sillä on tavoiteltu huomattavaa hyötyä ja aiheutettu huomattavaa vahinkoa ja sitä on myös kokonaisuutena arvostellen pidettävä törkeänä.

Iftin Mohamed tuomittiin yhden vuoden ja 2 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja huijatut tuet jäivät saamatta, koska Mohamed on varaton oman kertomansa mukaan. Ulosotto on voimaton ulkomaalaisten kanssa.

mvlehti.net/2016/11/14/saido-mohamed-mukana-yli-44-000-euron-kela-huijauksessa-kaytti-rahat-itse/

www.youtube.com/watch?v=RLrFOCSSEjY

Maksatko halulla veroja nyt kun tiedät mihin ne törsätään?

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.