Afrikkalaiset saapuvat Suomeen sosiaaliturvan vuoksi eivätkä halua tehdä mitään työtä.

Viimeisin puoluekannatusta kuvaava gallup lupaa SDP:le voittoa,toisena tulee kokoomus ja kolmantena keskusta,vai oliko se nyt vihreät…Että näin.Se on ihan sama missä järjestyksessä nuo tulevat,sillä satumme tietämään mikä on kyseisten puolueiden suhde maahanmuuttoon,tai sen kasvattamiseen.
Ylin kuva tilanne 31.12.2016. 18-64 vuotiaat. Työlliset+yrittäjät / koko kieliryhmä, prosentteina. Siis eri työikäisten kieliryhmien työllisyysaste Suomessa.

Menkää nyt ja polvistukaa allahin edessä,sillä on sanomattakin selvää että SDP kopioi Ruotsin mallin. Kokoomus jatkaa samalla linjalla kuin tähänkin asti,samoin keskusta,ja vihreät nyt tiedetään,jos ei muusta niin siitä, että heidän edustajistaan suurin osa on Kellokosken asiakkaita kolmannessa polvessa. Afrikkalaiset saapuvat Suomeen sosiaaliturvan vuoksi eivätkä halua tehdä mitään työtä.

Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista tekee rikoksia, ei halua oppia kieltä, ei hanki koulutusta, ei halua kotoutua, elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla ja huijaa sosiaalietuuksia.

Kansipahvinsa polttaneita pappis-seminaarin punapäitä on saatu jeesustella jo pitkän aikaa.En viittaa kehenkään tiettyyn henkilöön,mutta kutsutaan häntä nyt vaikka Toiviaiseksi.”Lentokone-atakkien” erityisosaaja Pennanen,sekä muut kyllä antavat vastinetta äänestäjille.Voitte olla vakuuttuneita siitä,että sen puolueen myötä meille tulee pakolliseksi pridekulkueeseen osallistuminen,kantaen kylttiä resuperseet Welcome.Jonon kärjessä marssii tietenkin itkuvirsien spesialisti Emma Kari,viheltäen holkkisaimaan mentävästä hammasvälistä internationaalia.Touko Aalto saattaa olla siihen aikaan edustamassa puoluettaan Ruotsalaisessa homobaarissa,mutta jakaa ohjeita yhdessä ystävänsä Pelle ” kikki ” Hermannin kanssa siitä,onko nyt aika läpsäistä jotain perseeseen vai ei.Viimeksi hän teki niin,koska oli puolustamassa ihmis-oikeuksia…

Petteri & muija niminen lakitoimisto jatkaa osinkovoittojen saralla,ja hymyilee kuin kuuden tuuman jako-avain sanoen ettei tienaa mistään mitään,hyväntekijöitä tässä ollaan.Puheet suurista voitoista on pahansuopaa potaskaa niiltä, joilla ei ole lakitoimistoa nimeltään petteri & muija..

Pääministeri on shokissa,tai jos ei jo ole,on sitä takuuvarmasti viimeistään silloin kun jossain päin Suomea Scania ajautuu ihmisjoukkoon.Huomatkaa että “scania ajautuu”,ei siis ajeta,jolloin jokaisen kuulema allahu akbarkin on pelkkää renkaiden huminaa.”Mä oon rekkamies” ja sitä rataa…

Antti Rinne laittaa punaisen solmion kaulaan,kampaat hiuksensa tavallistakin huolellisemmin,ja aloittaa puheensa.Med Borjare,kansalaiset,Suomi on nyt päätetty liittää läntiseen kalifaattiin suurmufti Ali Abdullah Jussufin,pienmufti Stefan Löfvenin ja itseni valtuuttamana.Me jatkamme hyväksi havaitulla tiellä,sillä ihmis-oikeudet ovat jakamattomat,paitsi että jaamme teidän ihmisoikeutenne vähän eri kategoriaan,sillä jonkun on elätettävä kasvava muslimiväestö,sekä Afrikasta saapuneet moniosaajat joilta veitte vuosisatoja sitten elinmahdollisuudet, olemalla kolonialisteja.Hävetkää jos osaatte,ja ettehän te osaa,sillä jos osaisitte olisimme jo aikapäiviä sitten olleet kuten Ruotsi.

Timo Soinin “smurfilaakson” tarina kuihtuu kääpiötähdeksi,sillä iso musta aukko odottaa ottajaansa.Soini saa hillotolpan vatikaanista,koska vastustaa aborttia,ja Simon Elo koittaa jatkaa elon tiellä räpeltämistä vain loikatakseen kokoomukseen kun aika koittaa.

Li Andersson ja vasemmistoliitto..Meinasi kokonaan unohtua,lilliputteja kun ovat.Niin,syvän vakaumuksen johdattama Andersson tekee julkikoaliittion Antifan kanssa,ja pärisyttää peltipyttyjä Kurdimielenosoituksessa,vaatien että Suomi lopultakin armahtaa Afrinin ja rientää pelastamaan PKK:n jäsenet Turkkilaisten kurimuksesta.Sehän onkin meidän sotamme,vaikka toisaalta siinä saattaa paremman väkivallan periaate hieman lipsua, kun on oltava ottomaaneja vastaan kovat piipussa.

Näin siis jatkamme kohti eduskuntavaaleja.Toiveikkaina,ja ryhtimme säilyttäen,sillä onhan meillä edessä lupaava,tai sanoisinko sininen tulevaisuus hieman punavihreäksi väritettynä.Onnea vaan sinne äänestyskoppiin,siellä sitä luodaan historiaa jota ei tulevaisuus rasita.

Lähde: Tilastokeskus. Tilanne 31.12.2016. 18-64 vuotiaat. Työlliset+yrittäjät / koko kieliryhmä, prosentteina. Siis eri työikäisten kieliryhmien työllisyysaste Suomessa.

lataus

Tsekki ottaa vastaan maahanmuuttajia saman kulttuuripiirin maista eikä hyväksy EU:n tyrkyttämää monikulttuurisuutta.

Tsekin pääministeri Andrej Babiš keskusteli maahanmuuttopolitiikasta ja kertoi,  että Tsekki ei ota vastaan maahanmuuttoa Afrikasta. Hänen mukaansa tsekkiläiset yritykset eivät halua palkata afrikkalaisia.

– Yrityksemme eivät halua palkata afrikkalaisia. He haluavat ihmisiä Ukrainasta, Mongoliasta, Serbiasta, pääministeri totesi.

Babišin mukaan Tsekillä ja sen yrityksillä on oikeus tehdä itse ratkaisunsa, ja maahanmuuttajat eivät kuitenkaan työllistyisi.

– Italian pääministerin Conten tehtävä ei ole valita puolestamme. Sattumoisin hänen siirtolaisensa eivät halua tehdä työtä. He tulevat Italiaan vain sosiaaliturvan vuoksi. Nämä ihmiset ovat maksaneet ihmissalakuljettajille [päästäkseen Eurooppaan], Babiš sanoi.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.