Turvapaikanhakija on onnistunut olemaan laittomasti Suomessa jo yli 20 vuotta, koska on tehnyt toistuvasti rikoksia

 Turvapaikanhakija on oleskellut Suomessa jo yli 20 vuotta laittomasti

Useiden kielteisten päätösten jälkeen hän valittanut loputtomasti. Klo

Taparikollisuus ja yhteistyöstä kieltäytyminen takaa miehen pysymisen Suomessa.

Miehen historia Suomessa on yhtä rötöstelyä. Hän on syyllistynyt väkivaltarikoksiin, huumerikoksiin, ryöstöihin, varkauksia.

Puolet oloajastaan mies on istunut vankilassa. Hän on kriminaali – ilman turvapaikkastatusta, ilman halua ja mahdollisuutta integroitua. Silti hän onnistuu pysyttelemään Suomessa – yksinkertaisesti tekemällä yhä uudelleen rikoksia ja kieltäytymällä kaikesta yhteistyöstä.

Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista tekee rikoksia, ei halua oppia kieltä, ei hanki koulutusta, ei halua kotoutua, elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla ja huijaa sosiaalietuuksia.

Tämä Suomessa lillunut kiintiöirakilais – sillä erotuksella, että Suomen valveutunut media ei ole puhunut asiasta halaistua sanaa:
“- kiintiöirakilainen saapunut Suomeen 1996 – pysyvä ole 1999 ”Ei merkittäviä siteitä Suomeen huolimatta pitkästä maassaoloajasta”
– ”syyllistynyt toistuvasti rikoksiin ja vaaraksi muiden turvallisuudelle” : tuomiot laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelyn yrityksestä, 2:sta pakottamisesta seksuaaliseen tekoon, 2:sta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, pakottamisesta sukupuoliyhteyteen, raiskauksen yrityksestä, lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, 2:sta pakottamisesta seksuaaliseen tekoon, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, törkeästä raiskauksesta, lukuisista liikennerikkomuksista + ajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta (eri tuomioistuimilta)
– ”A ei ole Suomessa viettämiensä n 19 vuoden aikana hankkinut itselleen ammatillista koulutusta. Hänellä ei myöskään ole työpaikkaa. Hänen suomenkielentaitonsa on edelleenkin heikko”

www.kho.fi/fi/index/paatoksia/vuosikirjapaatokset/vuosikirjapaatos/1481269322796.html

 

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.