93% maahanmuuttajista syntyneistä seksuaalirikoksista Suomessa tekevät maahanmuuttajat islamilaisista maista – Tutkimus

Poliisin akatemian tutkinta Suomen poliisin tiedoista osoittaa, että 131 suomalaista joutui turvapaikanhakijoiden tekemiin seksuaalirikoksiin vuonna 2016.

Vuonna 2016 epäiltiin rikoksista yhteensä 1052 turvapaikanhakijaa, ja lähes kaikki olivat miehiä, jotka yhdessä edustavat 29 valtiota. Kaksi kolmasosaa oli irakilaisia ​​ja epäiltyjen ikä jakautui tasaisesti.

Suomalaiset naiset kärsivät uhreista kahdeksassa kymmenestä tapauksesta, jotka pääasiassa muslimien turvapaikanhakijat ovat syyllistyneet. 108 seksuaalirikoksista 116 kuului islamilaisiin maihin kuten Irak (83), Afganistan (14) tai Marokko (6).

Lähes puolet seksuaalirikosta tehtiin alle 18-vuotiaille tytöille, joista jotkut etsivät miehiä pääsemään tupakkaan ja huumeisiin, tutkimus kertoo.

Yleisimpiä seksuaalirikoksia, joista turvapaikanhakijoita epäillään raiskauksesta, on 32 prosenttia kertomuksista. Lähes yksi 7 tapauksesta eli 16% oli noin raiskaus ja toinen 16% raportista oli seksuaalista häirintää.

3: stä 5 seksuaalisesta hyökkäyksestä turvapaikanhakijoiden kanssa epäiltyjen rikoksentekijöinä julkisissa paikoissa, 1 kpl yksityisissä kodeissa 1 kpl, pakolaiskeskuksissa 1 kymmenestä ja 1 kpl tuntemattomissa paikoissa 4 kpl.

Poliisin akatemian tutkinta maahanmuuttajien rikollisuudesta on ensimmäinen lajissaan Suomessa. Tutkimukseen sisällytettiin vain vakavia rikoksia ja Suomen turvapaikkasääntöjen rikkomuksia.

voiceofeurope.com/2018/05/93-of-migrant-sex-crimes-in-finland-are-committed-by-migrants-from-islamic-countries-study/

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.