Turvapaikanhakijat ja pakolaiset levittävät koleraa ja muita tauteja Suomessa.

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset levittävät monia tauteja ja sairauksia. Erityisesti uimahalleissa turvapaikanhakijat ja pakolaiset levittävät tauteja. Siksi onkin syytä lopettaa uimahalleissa käynti. Sen lisäksi, että turvapaikanhakijat ja pakolaiset aiheuttavat valtavia kustannuksia veronmaksajille, koska ne tulevat elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Pelkästään uudet tulevat turvapaikanhakijat ja pakolaiset maksavat 2-3 miljardia euroa vuodessa. Siihen lukuun, kun lisätään jo maassa pitkään olleet turvapaikanhakijat ja pakolaiset päästään 8 miljardiin euroon vuodessa. Kaikkien ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla maksavat vuodessa 13,6 miljardia euroa yhteensä kunnille ja valtiolle. 13,6 miljardilla olisi voitu viisinkertaistaa kaikkien kantaväestön sosiaalietuudet.

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset levittävät esimerkiksi koleraa.

Koleratartuntoja on esiintynyt Itämeren rannikoilla. Tartuntoja on havaittu niin etelässä kuin pohjoisessa. Asian vahvistaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Syy Vibrio cholerae -bakteerin leviämiseen on harvinaisen lämmin kesä. Viimeksi tartuntoja havaittiin vuonna 2014, jolloin oli myös erittäin lämmintä. Tätä ennen kolerabakteerin aiheuttamia laajempia tartuntoja havaittiin vuonna 1998.

– Muutamia tartuntoja on ollut. Jos on haavoja, silloin kannattaa varoa. Bakteeri voi tarttua haavojen kautta vereen tai korvakäytävän kautta, jos vedessä sukeltelee, erikoistutkija Aino Kyyhkynen kertoo.

Niin lapset kuten aikuiset ovat alttiita tartunnalle. Bakteeri viihtyy murtovesissä ja lämmössä, jossa se lisääntyy. Kolera aiheuttaa vatsatautia sekä iho- ja korvatulehduksia. Bakteeri voi myös aiheuttaa ihmisessä lievää ripulia, joka yleisesti paranee kotihoidolla.

Koleraa esiintyy maapallolla etenkin lämpimissä kehitysmaissa esimerkiksi Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, Etelä- ja Kaakkois-Aasiassa, Intian niemimaalla sekä Etelä- ja Keski-Amerikassa.

www.vastarinta.com/kehitysmaista-tuttu-kolera-leviaa-suomen-vesissa/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.