Euroopan sisällissota on lähellä: “Hallitukset menettämässä hallinnan pakolaisten vyöryn takia”.

Tällainen tilanne on lähempänä kuin uskommekaan, se voi puhjeta nopeasti ja suuret kaupungit ovat taistelukenttiä”

Voice Of Europe kertoo, että belgialainen oikeistojohtaja ennustaa Euroopan sisällissodan olevan lähellä.

Belgialaisen oikeistolaisen Vlaams Belang -puolueen johtavan jäsenen, Filip Dewinterin mukaan maiden hallitukset ovat menettämässä Euroopan hallinnan.

“Lynkkauksia, väkivaltaa ja ilkivaltaa, sellaista on kaupunkien sissisota”, Filip Dewinter kirjoittaa Twitterissä.

Philip Michel Frans ”Filip” Dewinter on flaamilainen kansallismielinen poliitikko Belgiassa, joka haluaa puolustaa länsimaisia arvoja.

Vlaams Belang -puolueen Dewinter reagoi Twitterissä mellakoihin, jotka syntyivät sen jälkeen, kun Ranska voitti jalkapallon MM-kisat.

Pääasiassa maahanmuuttajien johtamissa mellakoinneissa lukuisia kauppoja ryöstettiin, autoja sytytettiin palamaan, poliisien päälle hyökättiin ja satoja loukkaantui. Lähes 300 ihmistä pidätettiin ja arviolta 45 poliisia loukkaantui.

“Uskon, että jännitteet vain kasvavat”, Dewinter toteaa belgialaiselle Sceptr -uutiskanavalle.

“Se, mitä näemme, on eräänlainen yhteiskunnan etninen alamaailma, jossa ihmiset eivät ole kasvaneet terveesti ja jotka eivät tiedä mistään muusta kuin mellakoinnista, väkivallasta ja ilkivallasta.”

“Olemme saavuttaneet vallankumousta edeltävän tilan, jossa ihmiset erottautuvat yhteiskunnasta jengeihin, joita radikaali islam motivoi”, Dewinter lisää.

Dewinter näkee hyökkäykset poliisin kimppuun iskuina valtion viranomaisten vaikutusvaltaa vastaan ja kauppoihin kohdistuvat rynnäköt hyökkäyksinä valkoista kulttuuria vastaan.

“Tämä väkivallan muoto voi johtaa sisällissotaan, jos hallitukset menettävät hallinnan ja valkoiset nousevat vastarintaan”, Dewinter arvelee.

Hän jatkaa: “Tällainen tilanne on lähempänä kuin uskommekaan, se voi puhjeta nopeasti ja suuret kaupungit ovat taistelukenttiä.”

Dewinter huomauttaa, että “kokonaiset kaupunginosat ovat jo hallituksen ja poliisin hallinnan ulottumattomissa, koska islamilaiset kulttuurirakenteet ovat vallanneet ne”.

Hän uskoo ajankohdaksi sen, kun tämän tyyppinen etninen väkivalta on niin laajamittaista, että silloin ei tarvita paljoakaan tilanteen räjähtämiseksi.

Voice Of Europen haastattelussa viime vuoden lokakuussa Dewinter kertoi, että useissa belgialaisissa kaupungeissa, kuten Brysselissä ja Antwerpenissä, muslimit ovat luoneet jo aikaa sitten alueellisia islamilaisia ​​erillisalueita. Näillä erillisalueilla suurin osa väestöstä on muslimeja: naiset käyttävät huivia tai hijabia, kaupoissa myydään vain halal-lihaa ja kaikki puhuvat arabiaa.

“Itse asiassa kysymys on vihamielisestä islamilaisesta valtauksesta. Imaami korvasi pormestarin ja paikalliset huumejengit terrorisoivat poliisia, jotta no-go -alueista voi tulla pieniä islamilaisia kalifaatteja”, Dewinter summasi Belgiassa etenevää islamisaatiota.

Kalifaatti on muslimien dynastia ja heidän hallitsemansa alue.

Dewinter on kiinnittänyt huomiota marokkolaisten huumekauppiaiden ja radikaalien muslimien välille kehittymässä olevaan outoon ryhmittymään.

“Ne synnyttävät no-go -vyöhykkeitä, jotka ovat etuvartioasemia, kaikenlaisten salafistijärjestöjen tukikohtia. Molenbeek tunnetaan Euroopan jihadin pääkaupungina”, Dewinter vihjaa.

Voice of Europe kysyi Filip Dewinteriltä Euroopan tulevaisuudesta ja hänen lokakuussa julkaisemasta uudesta kirjastaan “Verzet!”, “Vastarinta“, jonka hän on kirjoittanut islamisaation pysäyttämiseksi.

Dewinter on vakuuttunut, että vasemmistolaiset sosialistipoliitikot ovat veljeilleet muslimien kanssa, koska he ovat tarvinneet heidän ääniään vaaleissa.

Hän sanoo kutsuvan “Vastarinta!”-kirjassaan sitä mafian menettelyksi “voto di scambio”, vapaasti suomennettuna äänten ostaminen. Se tarkoittaa Dewinterin mukaan sitä, että poliitikot saavat “toimitilat” mafialta (islamilta) vastineeksi äänistä.

“Vasemmistolaiset islam-mieliset poliitikot pettävät kaupunkimme ja tekevät yhteistyötä radikaalin islamin kanssa suojellakseen itseään”, Dewinter toteaa ykskantaan.

Hän tietää, että suurissa kaupungeissa syntyperäisestä väestöstä tulee vähemmistö ja tapahtuu niin sanotusti väestönvaihto. Kun muslimeja on enemmän, he potkivat ulos alkuperäisen väestön, joka joutuu alakynteen.

“Massamaahanmuutto ja korkea syntyvyys ovat parhaita keinoja islamisaation edistämiseksi”, oikeistopuolueen Filip Dewinter huomauttaa.

Hänen kirjansa “Resistance!” on eräänlainen opaskirja, jossa halutaan antaa käytännön ohjeita siitä, kuinka poliitikot, aktivistit mutta myös tavalliset kansalaiset voivat pysäyttää yhteiskuntamme islamisaation paikallisissa yhteisöissä.

Dewinter korostaa, että se on myös herätyshuuto ja kehotus ihmisille, että heidän on taisteltava, puolustettava kansaansa ja identiteettiänsä islamilaista agendaa vastaan, joka on kaappaamassa kulttuurimme ja länsimaisen elämäntapamme:

“Islam on uhka meille kaikille. Tämän kirjan avulla haluan tehdä selväksi, että ongelma on islam.”

Hän sanoo sen olevan myös “islamia pölkkypäille” -kirja. Hän nimittäin kirjassaan yrittää selittää, mitä islam on, mutta myös miten tunkeutumis- ja islamisaatiosuunnitelma toimii, mistä islamilaisessa ideologiassa on pohjimmiltaan kyse ja – mikä tärkeintä – miten voimme puolustautua sitä vastaan.

Maahanmuuttovastaiset puolueet ovat nousussa Euroopassa ja Islamilaisen valtion nousun sekä terrori-iskujen takia ihmisistä on Dewinterin mukaan tullut tietoisempia islamin todellisesta luonteesta.

“He ovat selvillä siitä, että emme ole vain sodassa terrorismin tai väkivallan kanssa, vaan varsinaisesti islamin kanssa. Vaikka joukkotiedotusvälineet ja valtavirran poliitikot haluavat rauhoitella ihmisiä ja saada heidät uskomaan, että islam on rauhan ja suvaitsevaisuuden uskonto, ihmiset tietävät täysin sen, että islam on merkittävin uhka lapsillemme ja lastenlapsillemme”, Dewinter vahvistaa.

Myös niille, jotka eivät näytä ymmärtävän islamisaation vaaroja, Voice Of Europen haastateltavana olleella Dewinterillä on sanottavaa:

“Me eurooppalaiset katselemme islamia länsimaisin silmin. Mielestämme jokainen toimii sääntöjemme mukaan, mutta se ei ole totta. He käyttävät hyväksi suvaitsevaisuuttamme, oikeuksiamme, lakejamme, demokratiaamme, sanan- ja uskonnonvapauttamme heikentääkseen arvojamme ja elämäntapaamme. Muslimit eivät tarvitse meidän elämäntapaamme tai sääntöjämme. Muslimilla on Koraani, hadith ja sharia-laki. Koraanin vaatimukset määrittävät ja hallitsevat jokaisen muslimin elämää.”

Oikea Media kirjoitti huhtikuussa, kuinka Islam-puolue Belgiassa on asettanut selkeän tavoitteen, että vuoteen 2030 mennessä Belgia on Islamilainen valtio. Päämäärä on yksinkertainen: korvata kaikki hallinto- ja rikoslait sharia-lailla.

“Meidän on herkistettävä ihmisiä, saatava heidät ymmärtämään edut islamilaisten lakien saamiseksi. Sitten on täysin luonnollista määrätä islamilaiset lait ja meistä tulee Islamilainen valtio”, Redouane Ahrouch, yksi puolueen kolmesta perustajasta on uhonnut jo monia vuosia sitten RTBF:lle.

Belgian oikeistolaisen Vlaams Belang -puolueen Dewinter on tehnyt johtopäätöksen ja häneltä löytyy ratkaisu Euroopassa vallitsevaan islamisaatioon:

“Meidän on karkotettava islam Välimeren toiselle puolelle. Euroopassa islamille ei ole sijaa. Ei eilen, ei tänään eikä huomenna. En syytä muslimeja. Syytän poliittisesti korrekteja poliitikkojamme. He ovat vastuussa Euroopan islamisaatiosta. Monikulttuurisuus ja massamaahanmuutto ovat islamilaisen asuttamisen vipuvarsia. Ne poliittiset puolueet, jotka pitävät monikulttuurisuutta ja monimuotoisuutta päämääränä, ovat tuhon omia, kun taistelu islamisaatiota vastaan pääsee valloilleen.”

Dewinter pitää pahimpina vastustajina omia poliitikkojamme, jotka tekevät yhteistyötä vihollisen kanssa ja tukevat islamilaista asuttamista Eurooppaan.

Hän toteaa: “Cicero jo tiesi”:

“Kansakunta voi selviytyä tyhmyydestään huolimatta, mutta ei siitä, että tulee oman maansa pettämäksi.”

Dewinterin mielestä ne poliitikot, jotka haluavat luoda eurooppalaisen islamin, toimivat kuten Englannin pääministeri Chamberlain vuonna 1938, joka uskoi “Rauha meidän elinajaksemme” -ideaan.

“Chamberlain katsoi myös voivansa tehdä sopimuksen Adolf Hitlerin kanssa. Sellaista kuin eurooppalainen islam ei tule koskaan olemaan. Ainoa tapahtuva asia on Euroopan islamisaatio. Minusta on parempi kuunnella Winston Churchillia”, Dewinter kuittaa lopuksi.

Hän sanoi aikanaan:

“Islam ihmiselle on kuin raivotauti koiralle. Islam on tappava sairaus.”

beta.oikeamedia.com/o1-75312

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Kun tavoitteena on **koko maailman hallinta** ei sen ole väliä mitä ihmisiä asuu ja missä.

    Se vaara, mikä uhkaa järjestelmää, on degeneroituminen. Ei aivan sanan varsinaisessa mielessä, mutta sitä kautta, että sukupolvien saatossa hallitsijan tehtäviin joutuvat vähä-älyiset ihmiset.

    Degeneroituminen lopulta kaatoi eurooppalaisen kuningas-järjestelmänkin.

Comments are closed.