Pakolaiset ja turvapaikanhakijat lomailevat “hengenvaarallisissa” kotimaissaan – ja tietysti veronmaksajien rahoilla!

Koska maahantunkeutujat ovat melko työtä vieroksuvaa sakkia, heillä ei ole minkäänlaisia tuloja, jolloin valtio, eli veronmaksajat kustantavat nämä “lomamatkat”.

Belgialainen sanomalehti HLN raportoi, että jo ensimmäisen kuuden kuukauden aikana 115 ”pakolaista” on otettu kiinni, kun he ovat koettaneet matkustaa takaisin vaarallisiksi luokiteltuihin lähtömaihinsa. Tällaisella tempulla he vaarantavat oleskelulupansa Belgiassa.

Sellaisten ”pakolaisten” määrä on kasvanut huomattavasti, jotka haluavat matkustaa lomailemaan vaarallisiksi luokiteltuihin kotimaihinsa. Verrattuna vuoteen 2016 luvut ovat kaksinkertaistuneet, ja jo tässä vaiheessa vuotta 2018 ollaan kohta saavutettu vuoden 2017 luku, joka oli 134.

Maahantunkeutujat saavat oleskeluluvat, jos heidän voidaan todeta olevan hengenvaarassa omassa kotimaassaan. Vaarallisiksi luokitelluille alueille väkisin ”lomalle” pyrkivät voivat siis menettää oleskelulupansa, HLN-lehti kertoo. Tämän vuoden odotettu matkustajaluku tulee olemaan noin 250, joka on lähes tuplat verrattuna vuoteen 2017.

Tämä ”lomallematkustus”-ilmiö ei ole kuitenkaan mikään uusi juttu. Se on tuttua ainakin Hollannissa, Sveitsissä ja Ruotsissa, joissa tusinoittain tapauksia kirjataan vuosittain. Koska maahantunkeutujat ovat melko työtä vieroksuvaa sakkia, heillä ei ole minkäänlaisia tuloja, jolloin valtio, eli veronmaksajat kustantavat nämä ”lomamatkat”. Esimerkiksi Belgiassa on arvioitu, että vuoteen 2020 mennessä ainakin 66 prosenttia maahantunkeutujista olisi työttömiä.

Muissa maissa luvut ovat vielä karmeammat. Hollantilaisista ”pakolaisista” 90 prosenttia on työttömänä. Samanlaisia lukuja äimistellään myös Sveitsissä.

Lähteet:

voiceofeurope.com/2018/07/refugees-go-on-holiday-to-their-dangerous-homelands-mostly-funded-by-taxpayers-money/embed/#?secret=hf4OJBHE85

voiceofeurope.com/2018/07/refugees-go-on-holiday-to-their-dangerous-homelands-mostly-funded-by-taxpayers-money/

mvlehti.net/2018/07/31/pakolaiset-lomailevat-hengenvaarallisissa-kotimaissaan-ja-tietysti-veronmaksajien-rahoilla/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

Comments are closed.