Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla Suomessa, autettaisiin heidän kotimaassaan 135 ihmistä.

Ruotsissa kerrottiin rehellisesti kansalle, että veroja joudutaan nostamaan valtion ja kuntien sekä kantaväestön sosiaalietuuksia leikkaamaan, jotta jatkuvasti lisääntyvä pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden määrä pystytään elättämään. Meillähän näin tehdään (mm. lapsilisäleikkaukset), mutta syyt verhotaan ”rakenteellisiin uudistuksiin” ym. epämääräiseen. Joku on arvioinut, että turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset Suomessa olisivat yli 8 miljardia vuodessa. Tarkkoja lukuja on tällä hetkellä vaikea saada. Lisäksi kehitysapu miljardin, ulkomaalaisten verorahoilla kouluttaminen ym. Ensisijaisesti on pidettävä huolta omista kansalaisista, muuten kenelläkään ei ole kohta elämisen mahdollisuuksia. Ei ole mitään järkeä rahdata toiselta puolen maailmaa tänne ihmisiä sen sijaan on tuettava suomalaisia lapsiperheitä, jotta syntyvyys nousee. Luku- ja kirjoitustaidottomien ihmisten rahtaaminen Suomeen ei paranna taloustilannetta – päinvastoin.

Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla Suomessa autetaan heidän kotimaassaan 135 ihmistä. Suomi on ottanut pakolaisia ja turvapaikanhakijoita 3 vuodessa yli 50 000. Samallla rahalla olisi auttanut heidän kotimaissaan melkein 7 miljoonaa ihmistä. Suomi on ottanut turvapaikanhakijoita ja pakolaisia 40 vuodessa yli 500 000. Samalla rahalla olisi autettu heidän kotimaissaan melkein 70 miljoonaa ihmistä. On täysin järjetöntä ottaa kehitysmaalaisia Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista ei tule koskaan tekemään mitään työtä ja suurin osa tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

Oxfordin yliopiston professori: Pakolaisten auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen
www.kansalainen.fi/oxfordin-yliopiston-professori-pakolaisten-auttaminen-kotimaissa-135-kertaa-tehokkaampaa-kuin-eurooppaan-tuominen/

Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten tuominen maahan on siksi järjetöntä ja se tulee tuhoamaan jokaisen niitä ottavan maan taloudellisesti ja kulttuurisesti katso video suomenkielisillä teksteillä vain 6 minuuttia.

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Lue Ruotsin täydellisesti epäonnistuneesta monikulttuurisuudesta uutisia, jotka herättävät. pt-media.org

Matujen rikollisuus, kustannukset ja muut ongelmat aina mvlehti.net/

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. No mutta, täytyyhän varakkaimpia hyysätä, niitä joilla on varaa maksaa kaikki tarvittavat lahjukset ja salakuljettajien maksut tänne päästäkseen. Hehän ovat täten osoittaneet olevansa samalla aallonpituudella hallitsiijoidemme kanssa.
    —-
    KOKOOMUKSEN KANSANEDUSTAJA: “Viis niistä 134:stä luuserista! Tässä kaverissa on sitä yrittäjähenkeä, jota maahamme kaipaamme” (Hehe, taas yksi pää lisää minun omistamaani keskukseen. Kohta tarvitsee ostaa varmaan uusi suljettu homekoulu, hyvävelikauppana sen saa halvalla)
    VIHREIDEN KANSANEDUSTAJA: “…meidän täytyy ihmisoikeuksien nimissä…blablabla” (Mikä machomies! Tule tänne mamin luo)
    PS-PUOLUEEN KANSANEDUSTAJA: “…” (puristaa kättä nyrkkiin pöydän alla)

  2. Tavallisella maalaijärjelläkin ajateltuna tässä suomen touhussa ei ole mitään järkeä. Mutta millä saada nää idiootit tajuamaan että auttaa voisi miljoonia oikeasti hädässä olevia tämän hulluuden sijaan ?

Comments are closed.