Turvapaikanhakija huijasi tukia yli 200 000 euron edestä.

Näin Suomessa turvapaikanhakijat huijaavat tukia useilla eri tavoilla. Abdul huijasi tukia yli 200 000 euron edestä. Kuitenkin kaikki jäivät veronmaksajien tappioiksi, koska Abdul on varaton ja pankkitili tyhjä. Rahoja ei saada koskaan takaisin. Yli 70% ulkomaalaisista huijaa tukia, kun kantasuomalaisten osuus on vain 6%. Ulkomaalaiset ovat taitavia piilottamaan rahoja siksi hyvin harvoin rahoja saadaan takaisin. Ulosotto on voimaton ulkomaalaisten kanssa, eikä voi mitään asialle. Samalla paljastui se, että ulkomaalaisten saamat sosiaalietuudet ovat moninkertaisesti suurempia, kuin kantaväestöllä. Samalla paljastui myös sekin, että ulkomaaliset saavat kaikki mahdolliset ja mahdottomat tuet. Katso kuva.

Muista levittää kuvaa somessa i67.tinypic.com/2nc1aau.png

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.