Turvapaikanhakija tuhoaa vastaanottokeskuksen irtaimistoa.

Turvapaikanhakija raivostui odottelemaan turvapaikka päätöstä ja alkoi tuhoamaan vastaanottokeskuksen irtaimistoa. Irtaimistoa tuhoutui noin 9000 euron arvosta ja se jää veronmaksajien maksettavaksi, koska turvapaikanhakija on varaton ja ei ole saanut turvapaikkaa vielä. Katso video.

Turvapaikanhakijoille ja pakolaisille ilmaiset kaikki uudet, vaatteet, kodinkoneet ja muut kalusteet ja tarvikkeet ja monet muut. Rahattoman ja varattoman matuperheen aloituspaukku on ollut 6000-10 000 euroa aloituskuukautena. Näin kunniakansalaisia palvellaan ja annetaan täysin ilmainen elämä veronmaksajien rahoilla koko loppuelämäksi. Katso video alta.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.