Ruotsi ei ole turvallinen maa enään. Jokaisen kannattaa muuttaa pois Ruotsista.

Ruotsin täydellisesti epäonnistunut monikulttuurisuus on tuhonnut maan ja poliisi ei pysty takaamaan, eikä ylläpitämään turvallisuutta. Jokaisen joka vain pystyy lähtemään Ruotsista pois kannattaa tehdä se heti, kun mahdollista. Sekä levittää tietoa muille. Ruotsi on muuttunut monikulttuurisuuden myötä mogadishua turvattovammaksi. Ruotsissa tapetaan ja ammutaan maailman neljänneksi eniten. Ruotsissa on maailman toiseksi korkein raiskausrikollisuus. Ruotsissa on maailman kolmanneksi korkein varastelu ja ryöstörikollisuus. Ruotsissa poltetaan eniten maailmassa autoja, asuntoja ja metsiä. Koko Ruotsi muistuttaa enemmän sotatannerta, kuin maata. Ruotsi on paskamaa ja Ruotsin pitää antaa upota ja tuhoutua täydellisesti. Ruotsi ja ruotsalaiset eivät ansaitse muuta, kuin tuhon. Ruotsin tuhoutuessa tulee selväksi, ettei monikulttuurisuus tule onnistumaan missään maassa. Ruotsin tuhoutuminen voi pelastaa maita, jotka ottavat opiksi. Ne maat eivät ota enään turvapaikanhakijoita ja pakolaisia, vaan laittavat rajat kiinni ja pelastavat oman maansa tuholta. Monikulttuurisuus ei ole onnistunut missään maailman maassa koskaan 1000 vuoteen, eikä tule koskaan onnistumaan, koska se on mahdotonta. Monikultuurisuus tuhoaa jokaisen maan taloudellisesti ja kultuurisesti.

Katso video

Sweden Is More Dangerous Than Mogadishu
www.liveleak.com/view?t=39f_1368954327

Ruotsi käyttää turvpaikanhakijoihin ja pakolaisiin 32 miljardia euroa vuodessa ja summa kasvaa jatkuvasti. Suomi käyttää 13,6 miljardia euroaa vuodessa turvapaikanhakijoihin ja pakolaisiin.

Lue Ruotsin täydellisesti epäonnistuneesta monikultuurisuudesta se mitä valtamediat salaavat.
pt-media.org/

Sweden Is More Dangerous Than Mogadishu
gatesofvienna.net/2013/05/sweden-is-more-dangerous-than-mogadishu/

www.liveleak.com/view?t=39f_1368954327

Kun Ruotsi romahtaa tulevaisuudessa niin miljoonat muslimit lähtevät tulemaan tornion kautta Suomeen etsimään loppuelämän kestävää ilmaista ylläpitoa veronmaksajien rahoilla eli elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Juha Sipilä ja Petteri Orpo eivät tule sulkemaan rajoja vaan toivottavat jokaisen muslimin tervetulleeksi Suomeen. Miljoonien muslimien vyöry romahduttaa myös Suomen nopeasti. Moni ei tajua, että heti Ruotsin romahtamisen jälkeen Suomi seuraa perässä. Kiitos avoimien rajojen ja monikultuurisuuden myös Suomi tulee tuhoutumaan.

Ruotsista tulee kehitysmaa 2030 vuoteen mennessä.
suomimedia.wordpress.com/2017/10/20/ruotsista-tulee-kehitysmaa-2030-vuoteen-mennessa/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.