Kela sortaa kantasuomalaisia laittomasti.

Kela on alkanut säästämään ja evännyt laittomasti kantasuomalaisten tukia, jotta rahat ulkomaalaisten jatkuvasti kasvavien kela kulujen kattamiseksi riittäisivät. Kela kertoo, että kantasuomalaisten tukien eväämisellä katetaan ulkomalaisten jatkuvasti kasvavat kela kustannukset. Rahaa ei riitä jaettavaksi ulkomaalaisille ja kantasuomalaisille, joten helpoin ja nopein tapa on evätä kantasuomalaisilta tukia ja vain kantasuomalaisilta evätään tuet, kertoo Kelan virkailija. Tukien evääminen kantasuomalaisilta koskee kaikkia tukia ja erityisesti työkyvyttömyyseläkepäätöksiä. Mitä useampia tuki ja työkyvyttömyyseläke hakemuksia evätäään sitä enemmän saadaan siirrettyä kela rahoja ulkomaalaisille. Ei ole väliä vaikka tukia evätään laittomasti kantasuomalaisilta. Tärkeintä on, että saadaan rahat riittämään ulkomaalaisille keinolla millä hyvänsä ja tähän toimintaan on ollut aina kaikkien eduskuntapuolueiden täysi tuki, todetaan kelassa. Ulkomaalaiset saavat keskimäärin 4,4 kertaa suurempia kelatukia, kuin kantasuomalaiset ja 2,4 kertaa keskimäärin suurempia asumistukia, kuin kantasuomalaiset. Tarvitaan 4,4 kantasuomalaisen evätyt tuet rahoittamaan yhden ulkomaalaisen tuet. Kelan virkailija kertoo, että ulkomaalaiset ovat aina saaneet moninkertaisesti enemmän ja tulevat aina saamaan, koska kyseessä on poliittinen päätös ja valinta, jolla on kaikkien eduskuntapuolueiden täysi tuki.

Kela maksaa ulkomaalaisille melkein 400 miljoonaa euroa vuodessa sosiaalietuuksia. Ulkomaalaisista 381 miljoonan vuosittaiset kulut perustoimeentulossa ja työttömyysturvasta Kelalle. Summat kasvavat jatkuvasti kun jatkuvasti tulee lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Ulkomaalaisten perustoimeentulossa islaminuskoisten määrä on 98% kaikista kuluista ja työttömyyskorvauksissa islaminuskoisten määrä 97% kaikista kuluista.

 

Turvapaikanhakijamiehet viettävät lunkia elämää veronmaksajien kustannuksella – katso kuvakollaasi

Ulkomaalaisten määrät kasvavat jatkuvasti, koska jatkuvasti tulee lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja perheenyhdistämisen kautta. Kela onkin laittomasti alkanut säästämään tukia eväämällä ja leikkaamaalla vain kantasuomalaisten tukia. Tätä on jatkunut jo 5 vuotta ja se tulee jatkumaan. Oikaisut ja valittaminen jäävät kantasuomalaisten ongelmaksi. Kela ei aio lopettaa laitonta tukien eväämäistä ja leikkaamista kantasuomalaisilta. Vaan aikoo jatkaa sitä, koska rahaa täytyy säästää, jotta ulkomaalaisille riittää. Kela on valmis lopettamaan kantasuomalaisten tuet kokonaan, jos rahat meinaavat loppuvat, mutta ulkomaalaisilta ei leikata, eikä tukia lopeteta. Kelan naisvirkailija vahvistaa, että vakavan kriisin aikana tuet voidaan lopettaa kantasuomalaisilta kokonaan, mutta tukia maksetaan aina ulkomaalaisille. Tukia maksetaan moninkertaisesti aina ja leikkaamatta vain ulkomaalaisille. Näin on ollut aina ja tulee olemaan, toteaa virkailija. Ulkomaalaiset ovat kunniakansalaisia ja kantaväestö on roskaväkeä ja kohtelu on sen mukaista, kertoo virkailija.

Katso alimpana olevat videot ne kertovat kaiken kelasta ja sen toiminnasta. Videot kertovat suoraan sen miten kantasuomalaisia on sorrettu ja sorretaan jatkuvasti kelan toimesta.

SYRJITYT
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)
vk.com/video353410894_456239345

Kelalta uhkaavat rahat loppua syynä ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien jatkuvasti kasvava määrä.

 

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset kokevat työn rangaistuksena. Suurin osa tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä, koska työ ei kiinnosta.

Kela ongelmissa – hakemusruuhkille ei näy loppua, rahat uhkaavat loppua, useilta kymmeniltätuhansilta kantasuomalaisilta on jouduttu leikaamaan ja eväämään tukia laittomasti. Jotta ulkomaalaisille pystytään maksamaan keskimäärin 4,4 kertaa suurempia sosiaalietuuksia ja 2,4 kertaa suurempia asumistukia, kuin kantasuomalaisille tukiensaajille. Tämän paljasti OECD jo vuonna 2013. Samaan aikaan Kela tuputtaa vieraskielisillä nettivideoilla toimeentulotukea turvapaikanhakijoille. Tuen maksatukseen tarvitaan turvapaikkapäätös ja oleskelulupa, video ohjeistaa.

Ulkomaalaisten sosiaalietuudet jatkuvassa kasvussa ja ovat 4,4 kertaa suurempia, kuin kantasuomalaisten ja asumistuissa 2,4 kertaa suurempia. Ulkomaalaisten (vieraskielisten) osuus harkinnanvaraisesta toimeentulotuesta on jo yli 50%. 70% Kelan asiakkaista on ulkomaalaisia (vieraskielisiä)  Kela käyttää noin 15 miljardia euroa vuodessa sosiaalietuuksiin. Etuuksiin käytetty summa tekee noin 2727 euroa jokaista suomalaista kohti. Suomalaisia oli helmikuun lopussa 5,5 miljoonaa. Ulkomaalaiset kasvattavat yli 500 miljoonalla eurolle vuodessa sosiaalietuuksien kustannuksia. 70% ulkomaalaisista huijaa sosiaalietuuksia, kun kantasuomalaisten osuus on vain 6%. Avoimien rajojen politiikka tuo Suomeen 70 turvapaikanhakijaa tai pakolaista päivässä lisää elämään sosiaalietuuksilla.
www.talouselama.fi/uutiset/kela-maksaa-yha-enemman-etuuksia-nyt-menee-15-miljardin-raja-rikki-asumistukien-kasvu-huimaa-paata/10576213-32e2-385d-8480-a68af373ed56

Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla Suomessa, autettaisiin heidän kotimaassaan 135 ihmistä.

Yhteiskunta maksaa matujen ajokortin ja autokoulun

Totuus mamut saavat moninkertaisesti enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!

Matujen moninkertaisesti kantaväestöä suuremmat sosiaalietuudet paljastettu virallisista kela papereista.

Tässä ihan kansainvälistä vertailua, siitä kuinka paljon enemmän maahanmuuttajat saavat erilaisia etuisuuksia kantaväestöön verrattuna. Esim. Suomessa sosiaalitukia 4,4 kertaa enemmän, ja asumistukea 2,4 kertaa enemmän kantasuomalaisiin verrattuna. Linkki vie sivulle 175, mutta senkin jälkeen on mielenkiintoisia taulukoita. Jakakaa mahdollisimman laajasti, on virallista tietoa (jota on visusti pimitetty kansalta). Alla oleva linkki on virallinen OECD ja se on julkaistu 2013

 


www.keepeek.com/Digital-Asset-Management/oecd/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013_migr_outlook-2013-en#page175

Jos ulkomaalaisten (vieraskielisten) sosiaalietuudet lopetettaisiin, voitaisiin kantasuomalaisten sosiaalietuudet kaksinkertaistaa ja kokonaiskustannukset vähenisivät 10%.

Suomi käyttää 15,6 miljardia euroaa vuodessa kaikkiin ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Summa jakautuu valtion, kuntien ja kaupunkien kesken. 

Ulkomaalaisista 15,6 miljardin euron vuosittaiset kulut veronmaksajille ja miten ne piilotetaan. Osa 1

Ulkomaalaisten moninkertaisesti kantaväestöä suurempien sosiaalietuuksien määrän ja ilmaiset autokoulut, ajokortit, auto ja muut paljasti ensimmäisenä mediasuomi.

Matujen moninkertaisesti kantaväestöä suuremmat sosiaalietuudet paljastettu virallisista kela papereista.

Matujen moninkertaisesti kantaväestöä suuremmat sosiaalietuudet paljastettu virallisista kela papereista.

Matut saavat ilmaisen ajokortin, autokoulun, auton, polttoaineet ja paljon muuta.

Yhteiskunta maksaa matujen ajokortin ja autokoulun

Totuus mamut saavat moninkertaisesti enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!

https:/kantasuomalainen.net/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-kantasuomalaiset/

Tässä on hyviä esimerkkejä, kuinka ulkomaalaiset voivat Suomeen tulla pitämään hauskaa suomalaisten kustantamana vaikka koko loppuelämän ajan. Irakiin näiden hauskanpitäjien ei toki tarvitse palata nyt, eikä koskaan, vaikka terroristijärjestö on sieltä jo kukistettu. Samalla kantasuomalaisilta evätään yhä lisääntyvässä määrissä laittomasti tukia. Korotetaan jatkuvasti veroja ja leikataan jatkuvasti. On selvää, että sosiaalituilla muualta maailmasta hauskaa pitämään muuttavien määrän kasvaessa suomalaisille apua tarvitseville myönnetään yhä kitsaammin tukea. Ulkomaalaisten määrän jatkuvasti kasvaessa myös heidän käyttämät sosiaalietuuksien kustannukset kasvavat jatkuvasti. Kun samaa  sosiaalietuuksien kakkua tulee syömään jatkuvasti lisääntyvä ulkomaalaisten määrä. On selvää, että kantasuomalaisille jää aina vain vähemmän, koska ulkomaalaisille annetaan moninkertaisesti enemmän. Tästä nimittäin seuraa, että veronmaksajien selkänahasta pitää tulevaisuudessa nylkeä entistä suurempi osuus kasvavan vapaamatkustajajoukon elättämiseksi, tai sitten hyvinvointivaltio on romutettava. Siinä ovat vaihtoehdot, joihin nykyisenkaltainen humanitaarinen siirtolaisuus meidät johtaa. Yhtälö on mahdoton ja tarvitaan muutos. Suomen kansa ensin tarjoaa muutoksen liity jäseneksi ja vaikuta.

Mikä on Suomen Kansa Ensin?

Ulkomaalaisten kustannukset, rikollisuus ja kaikki muut ongelmat aina.
mvlehti.net/

Uutisia Ruotsista, jossa monikultuurisuus on epäonnistunut täydellisesti-
pt-media.org/

Ruotsissa kerrottiin rehellisesti kansalle, että veroja joudutaan nostamaan valtion ja kuntien sekä kantaväestön sosiaalietuuksia leikkaamaan, jotta jatkuvasti lisääntyvä pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden määrä pystytään elättämään. Meillähän näin tehdään (mm. lapsilisäleikkaukset), mutta syyt verhotaan ”rakenteellisiin uudistuksiin” ym. epämääräiseen. Joku on arvioinut, että turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset Suomessa olisivat yli 5 miljardia vuodessa. Tarkkoja lukuja on tällä hetkellä vaikea saada. Lisäksi kehitysapu miljardin, ulkomaalaisten verorahoilla kouluttaminen ym.
Ensisijaisesti on pidettävä huolta omista kansalaisista, muuten kenelläkään ei ole kohta elämisen mahdollisuuksia. Ei ole mitään järkeä rahdata toiselta puolen maailmaa tänne ihmisiä sen sijaan on tuettava suomalaisia lapsiperheitä, jotta syntyvyys nousee. Luku- ja kirjoitustaidottomien ihmisten rahtaaminen Suomeen ei paranna taloustilannetta – päinvastoin. Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla Suomessa autetaan heidän kotimaassaan 138 ihmistä.

Jos kela evää sinulta tukia pitää valittaa eteenpäin korkeimmalle asteelle asti. Alla olevat on kaikki kelan pakko maksaa vain toimeentulotukiasiakkaille ja mikäli kela evää tuet on kyse yleensä laittomasta toiminnasta. Muistakaa valittaa jos tukianne evätään. Mitään kohtuullistamista tai muita rajoja laskuissa ei ole olemassa. Kela joutuu maksamaan kaikki laskut sellaisenaan, kuin ne ovat.

Sähkölaskulla, vesimaksulla,lääkekuluilla, kotivakuutusmaksuilla ei ole mitään kohtuullisuus rajaa eli ei ole olemassa mitään euro määrää ja rajaa, vaan se pitää hyväksyä määrältään sellaisena kuin se onkin, siitä on olemassa hallinto-oikeuden päätös ja joka on lainvoimainen, lisäksi myös kotivakuutusmaksu on hyväksyttävä sellaisena kuin se maksu onkin.
Sähkölasku, kotivakuutusmaksu, vesimaksu, lääkekulut, lääkärimaksut ja muut erikseen, HUOM ERIKSEEN perustoimeentulotuesta huomioitavat maksut kuuluvat perustoimeentulotuesta erilleen eli jos perustoimeentuloon tulee ylijäämää (mistä syystä?), niin laskut siitä huolimatta pitää huomioida menona sellaisina kuin ne onkin ja jos ylijäämä tai edellisessä kuussa alijäämää enemmän, on tullut kelan virheen takia, sitä ei voida takautuvasti periä takaisin ilman HUOM, ILMAN HALLINTO-OIKEUDEN PÄÄTÖSTÄ ja lisäksi virhettä ei voida asiakkaan vahingoksi tehdä ilman asiakkaan antamaa lupaa/asiasta asiakkaalle ilmoittamatta, näin sanoo hallintolaki.

Kela on suvakkien halussa ja kelan virkailija kertoo faktat alla:

Ulkomaalaisten kustannukset kasvavat jatkuvasti, koska koko ajan tulee lisää pakolaisia, turvapaikanhakijoita ja laittomasti maahan tulevia. Kantasuomalaiset kyllä pärjäävät ilman rahaa, mutta ulkomaalaiset eivät pärjää ilman rahaa Suomessa. Siksi on tärkeintä turvata ulkomaalaisten tukien saanti ja evätä mahdollisimman monelta kantasuomalaislta tuet. Paras tilanne olisi jos kaikkien kantasuomalaisten tuet lakkautettaisiin ja ne säästyneet rahat jaettaisiin kaikkien ulkomaalaisten kesken. Ulkomaalaiset vain nyt tarvitsevat moninkertaisesti enemmän rahaa, kuin kantasuomalaiset. Siksi ulkomaalaisten tukien määrä on moninkertaisesti suurempi, kuin kantasuomalaisten ja se on tulonsiirtoa kantasuomalaisilta ulkomaalaisille.

 

 

 

www.youtube.com/results?search_query=kela+miekkari

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

30 Comments

 1. huhtikuussa kelassa tehtiin päätös sähkölaskujen huomioimatta jättämisestä vaikka sisältyy perustoimeentukeen

 2. Jos kantasuomalaiset alkaisivat heittelemään pommeja joka kerta, kun tuki evätään, alettaisiin heille jakamaan enemmän tukea.

  1. Ei pidä paikkaansa. Suomalaisille alettaisiin määräämään ulkonaliikkumiskieltoja ja meitä suljettaisiin massoittain työleireille.

 3. Voisitteko poistaa kyseisen paljastuksen, koska se lisää rasismia, eikä ole kenenkään etu, että kantasuomalaiset saisivat tietää totuuden tästä asiasta.

  -Jaana Kela

  1. Totuus pitää saada esille,eikä heti syyttää rasismia. Suomalaiset muuttuvat automaattisesti rasisteiksi jos tämä paska jatkuu ja otetaan lisää ulkomaalaisia paskapäitä suomeen

   1. Juuri niin – asiaa kirjoitat, ja toivon, että ihmiset ymmärtävät, ettei meillä ole mitään demokratiaa tässä maassa ollut vuosikausiin, jos loppujen lopuksi koskaan. Olen tiennyt jo pitkään, minkä puolueiden ehdokkaita en tule äänestämään, ja toivottavasti muutkin huomaavat saman..

  2. Jaana Kela, hyväksytkö suomalaisten sorsimisen tässä? Oletko oikeasti sitä mieltä, että näiden ei pidä tulla julki? Hyväksytkö myös sen, että tänne tulevat elelemään sosiaalituilla ihmiset, jotka eivät tämän maan eteen tee mitään? Sellaisia sanotaan loisiksi. Häpeän puolestasi, jos oikeasti olet tuota mieltä, sillä ilmeisesti itse et osaa. Lisäksi rasismista puheenolleen, mielestäni kaikki tällainen eriarvoistaminen on suomalaisiin kohdistuvaa rasismia, ja nimenomaan on erittäin hyvä, että totuus tulee julki.

 4. Tärkeintä on nyt estää tämän paljastuksen leviäminen somessa kaikilla keinoilla. Vaikka on yleisesti tiedossa se fakta, että ulkomaalaiset saavat moninkertaisesti enemmän tukia. Niin suurin osa kantasuomalaisista ei edelleenkään tiedä, joten tärkeintä on estää tiedon leviäminen.

  -Anssi Kela johtaja.

 5. Nyt on mitta täysi tämä sivusto on paljastanut liikaa ja liian paljon sellaisia asioita joita kantasuomalaiset eivät saa tietää. Moni ihminen pelkää, että uusia paljastuksia on luvassa tältä sivustolta. Itsekin pelkään, että tämä sivusto paljastaa poliitikkojen tienaavaan turvapaikanhakijoilla ja pakolaisilla, koska se on oikeasti miljardien eurojen bisnes. Ainakin vihreät, kokoomus, keskusta ja vasemmistoliitto kannattavat kaikkien tällaisten nettisivujen sensurointia. Siten, että pääsy Suomesta estetään kaikille tämän kaltaisille nettisivustoille. Me emme voi antaa vaihtoehtomedioien paljastaa totuutta ihmisille ja siksi totuuden leviäminen on sensuroitava ja estettävä.

  1. Huvittavaa – mikä paljastus tuo olisi? Onhan ollut jo Bernerin Lastensairaala-hankkeen alusta asti ollut tiedossa, että nämä “hyväkkäät”, joiden tulisi ajaa Suomen kansan asioita, tekevätkin bisnestä omiin nimiin..

 6. Tätä sivustoa vastaan on taisteltu useita vuosia, jotta paljastukset ja totuus ei vain leviäisi kovin monelle. Taistelu totuuden leviämistä vastaan jatkuu ja kaikki keinot ovat sallittuja kunhan ihmiset eivät saisi tietää totuutta!
  -Refugee Hospital

 7. Ulkomaalaisten kustannukset kasvavat jatkuvasti, koska koko ajan tulee lisää pakolaisia, turvapaikanhakijoita ja laittomasti maahan tulevia. Kantasuomalaiset kyllä pärjäävät ilman rahaa mutta ulkomaalaiset eivät pärjää ilman rahaa Suomessa. Siksi on tärkeintä turvata ulkomaalaisten tukien saanti ja evätä mahdollisimman monelta kantasuomalaislta tuet. Paras tilanne olisi jos kaikkien kantasuomalaisten tuet lakkautettaisiin ja ne säästyneet rahat jaettaisiin kaikkien ulkomaalaisten kesken. Ulkomaalaiset vain nyt tarvitsevat moninkertaisesti enemmän rahaa, kuin kantasuomalaiset. Siksi ulkomaalaisten tukien määrä on moninkertaisesti suurempi, kuin kantasuomalaisten ja se on tulonsiirtoa kantasuomalaisilta ulkomaalaisille.

  -Jaana Kela

  1. Surullisia kirjoituksia!! Näitä ei missään tapauksessa tule estää. Sitenkö te säilytätte yhteiskuntarauhan tässä maassa?? Sisällissotaako kaipaatte? Vai mitä vaahtoatte. Lisäksi ehdotan sinulle, että koetapa itse suomalaisena tulla täällä toimeen ilman rahaa.. Miten kuvittelet sen onnistuvan?

 8. Jotenkin nämä paljastukset on pakko estää ja näiden paljastusten leviäminen. Nämä tiedot jotka on paljastettu ovat salassa pidettäviä ja salaisia joita EI SAA PALJASTAA EIKÄ LEVITTÄÄ. Jotenkin nämä paljastukset on pakko estää ja sensuroida. Taistelu totuuden paljastumisen estämiseksi jatkuu!

 9. Ruotsissa kerrottiin rehellisesti kansalle, että veroja joudutaan nostamaan valtion ja kuntien sekä kantaväestön sosiaalietuuksia leikkaamaan, jotta jatkuvasti lisääntyvä pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden määrä pystytään elättämään. Meillähän näin tehdään (mm. lapsilisäleikkaukset), mutta syyt verhotaan ”rakenteellisiin uudistuksiin” ym. epämääräiseen. Joku on arvioinut, että turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset Suomessa olisivat yli 5 miljardia vuodessa. Tarkkoja lukuja on tällä hetkellä vaikea saada. Lisäksi kehitysapu miljardin, ulkomaalaisten verorahoilla kouluttaminen ym.
  Ensisijaisesti on pidettävä huolta omista kansalaisista, muuten kenelläkään ei ole kohta elämisen mahdollisuuksia. Ei ole mitään järkeä rahdata toiselta puolen maailmaa tänne ihmisiä sen sijaan on tuettava suomalaisia lapsiperheitä, jotta syntyvyys nousee. Luku- ja kirjoitustaidottomien ihmisten rahtaaminen Suomeen ei paranna taloustilannetta – päinvastoin. Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla Suomessa autetaan heidän kotimaassaan 138 ihmistä.

  1. Samaa mieltä tästäkin. Todellakin, miksi raahata toiselta puolen maapalloa väkeä tänne, jotka eivät haluakaan oppia tavoillemme. Mielestäni meidän ei tule muuttua, vaan sellaisen, joka tähän maahan haluaa asettua.

 10. Tärkeintä on nyt jokaisen levittää tätä somessa niin paljon, kuin pystyy, kun suvakit ovat estämässä ja sensuroimassa TOTUUTTA! Levittäkää somessa!

 11. Kyllä vituttaa veroja maksaa tälläseen paskavaltioon joka on täynnä veroelättejä ja uusia tulee päivittäin maailman kusipäisin edusktullisen demokraattinen byrokratia jota idiotismi hallitsee

  1. Aivan, hanskat naulaan vaan, niin loppuu kaikilta tuet, ei vain meiltä. Saa nämä pakolaisista hyötyvät edustajat pulittaa omasta pussistaan, mikäli heitä vielä tänne haluavat, mutta taitaa tulla itku ja hammasten kiristys, kun “omistaan” joutuisivat luopumaan.

 12. “Tukien evääminen kantasuomalaisilta koskee kaikki tukia ja erityisesti työkyvyttömyyseläkepäätöksiä. Mitä useampia tuki ja työkyvyttömyyseläke hakemuksia evätäään sitä enemmän saadaan siirrettyä kela rahoja ulkomaalaisille”

  Muuten hyvä, mut Kela ei ees maksa työkyvyttömyyseläkkeitä 😀
  www.valtiokonttori.fi/fi-FI/Virastoille_ja_laitoksille/Henkilostohallintoa_ja_johtamista_tukevat_palvelut/Kaikutyoelamapalvelut/Tyohyvinvointi/Tyohyvinvointi_tuottavuustekijana/Mita_sairaudet_tai_tyokyvyttomyys_maksav(43457)

 13. Kiitos että on joku taho joka kertoo rehellisesti kuinka suomen kansaa kohdellaan omassa maassa?
  Jakoon tämä mahdollisimman monelle että tämä köyhien syrjiminen loppuu!!!!!

 14. Jarna mönkäre, kyllä muuten maksaa. Luitko itekään linkkiäs vai menikö yli ymmärryksen..?

 15. ,,KELA JÄTTÄÄ TAHALLISESTI HYVÄKSYMÄTTÄ MAKSAMIENI VUOKRIEN MÄÄRÄÄ KULUINA VAAN PIENENTÄÄ HYVÄKSYTTÄVÄÄ VUOKRANMAKSUA KULUINA,,SIIS LAITTOMASTI VÄÄRENTELEE TOTUUTA,,HALLINTO-OIKEUDEN LAINVOIMAISTA PÄÄTÖSTÄ VASTEN,TEEN RIKOSILMOITUKSEN JA VIEN KELAN LAITTOMIEN PÄÄTÖSTEN TEOSTA TUOMIOLLE,,PISTE..TEHKÄÄ TEKIN JOITA SORRETAAN..?

 16. SUOMEEN OTETAAN MILJOONIA MUSLIMIMIEHIÄ JA SUOMI ISLAMISOIDAAN. SILLE ASIALLE TE RASISTIT ETTE VOI YHTÄÄN MITÄÄN. VAIKKA KUINKA YRITÄTTE PALJASTELLA KUSTANNUKSIA, ONGELMIA, RIKOLLISUUTTA JA MUITA TURVAPAIKANHAKIJOISTA JA PAKOLAISISTA. NYT VAAN PITÄÄ ESTÄÄ JOKAINEN TÄMÄN SIVUSTON PALJASTUKSEN LEVIÄMINEN SOMESSA JA LEIMATA KAIKKI NÄIDEN PALJASTUSTEN LEVITTÄJÄT NATSIRASISTEIKSI. TOTUUS EI SAA PALJASTUA KOSKAAN!

Comments are closed.