Miten suojatua valepoliiseilta.

Valepoliisit ovat maksaneet uhreille jo yli miljoonaa euroa. Virallinen sisäministeriön ohje on, että oikea poliisi ei koskaan soita puhelimella, eikä lähetä tekstiviestiä. Jos saa puhelun henkilöltä, joka esittäytyy poliisiksi. Tulee aina puhelu katkaista heti ja pistää numero estolistalle. Myös tekstiviesteihin, joissa lähettäjä esiintyy poliisina. Tulee viesti laittaa estolistalle ja poistaa viesti sen jälkeen. Valepoliisien tunnistaminen on helppoa, koska vain valepoliisit soittavat tai lähettävät tekstiviestejä. Oikea poliisi lähettää vain virallisia kirjeitä postin kautta, jos on jotain asiaa. Näillä ohjeilla olet suojassa valepoliiseilta. Muista levittää ohjeita somessa.

Valepoliisien tekemät huijaukset lisääntyvät nopeasti
www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3842863/Valepoliisien+tekemat+huijaukset+lisaantyvat+nopeasti

5. Valepoliisit

Valepoliisit ovat olleet varsinainen riesa Suomessa. Viime vuonna oli tuhat tapausta, joissa rikollinen uskotteli olevansa poliisi ja huijasi rahaa.

Yhteensä valepoliisit huijasivat suomalaisilta viime vuonna noin miljoona euroa.  Rikolliset esiintyvät milloin minäkin poliisin lisäksi.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.